Mermaid tak zrovna ty dvě moje kolegyně jsou ještě starší než já. O 2 a o 5 let.
Co nadělám, dopředu vědět stejně nemůžeme. Jen doufat smíme.
To zvládneme. Páč musíme. ![]()
Preju všem co nejmenší reakce! ![]()
Mermaid tak zrovna ty dvě moje kolegyně jsou ještě starší než já. O 2 a o 5 let.
Co nadělám, dopředu vědět stejně nemůžeme. Jen doufat smíme.
To zvládneme. Páč musíme. ![]()
Preju všem co nejmenší reakce! ![]()
Mermaid tak ja do statistiky dodam, ze muj muz (31) byl po druhe davce ctyri dny mimo provoz. Horecka, zimnice, bolest kloubu a hlavy. Zatimco ja (30) byla uplne v pohode a ani me nebolela ruka. Po prvni davce jsem ji den nezvedla, ale pri druhe jen zabolel vpich a jinak nic.
A tedy priznavam, ze ani po prvni davce mi nebylo tak zle, jak jsem tvrdila svemu muzi, jen abych se aspon na par hodin zbavila naseho drobecka a mohla si cist v posteli ![]()
Do statistiky, druhý den po druhé dávce 30 km
Zuzuli ja 2x. Trochu jsem nadnesla, abych se mohla dodivat na Korunu
Do statistiky, přítel (48) po třetí dávce vůbec nic, ani místo vpichu nebolelo.
Tak nevím, jestli je dobře, že jsem na ty protilátky chodila. Kdybych je neznala, rovnou jdu na 3. dávku. Teď vím, že mám 60, to není ani moc ani málo...
Zuzuli Chapu, ja na obe davky vyrazila s dvouhodinovym predstihem, co kdyby mel autobus naaaahodou zpozdeni.
po druhy davce mi sice dobre nebylo, ale taky jsem to drobet zvelicila, at si muzu v klidu na chvilku lehnout.
Tak do statistiky u nás v rodině měla nějakou reakci na očkování, o které vůbec stojí za to se zmiňovat, akorát tchyně (70).
Marbuša tak snad na tu třetí jdi, ne?
Víte jak jsem si tu nedávno stěžovala, že nám v práci nechtěj povolit HO? Tak už máme pozitivního kolegu, takže začal fičák. A úplně zbytečně ![]()
Mimochodem se tím hodně rychle ukázalo, kdo je a není očkovaný + to rozproudilo diskuze a hádky a nestačím se divit. Argumenty mediálním šílenstvím, nafouknutou bublinou, moje teta dělá v nemocnici a všechno bylo v pohodě included. Ach jo.
A pohne to vedení k HO?
Mohučanka Pochybuju. Nás je přes tisíc, nějakýho pozitivního máme pořád a kromě toho, ze nás peskujou za respirátory na chodbách, tak jim to teď nějak žíly netrhá. V listopadu mám letět na dovolenou, potrebuju očkování + test. Začínám z toho mít trochu paniku, asi si tejden předtím vezmu radši indispoziční, nebo fakt nevím.
Zase sambo kontakty omezit nemůže, dítě ve školce, takže asi stejně nezbejvá, než se modlit
(a pojistit)
Dadoo Záleží, jak bys k tomu přistupovala, pokud bys protilátky znala. Já bych si je zjistit nechala, protože i očkovaná, pokud bych je neměla, tak bych se chovala opatrněji. Už jsem tu psala, že známý má po covidu i po dvou dávkách pořád 0. Zase pro někoho lepší zlatá nevědomost.
Zdravím continuity Už taky čekáme na test a laboratoř prý nestíhá. Dřív to bylo dřív než 24hod., teď už je to skoro 48hod. a nic. Potřebujeme to pro ubytování. Asi nikam dnes nepojedeme...
Marbuša Jestli je to 60 ze 400, tak to zas tak moc není. Já mám 145, teď ověřeno tím nakaženým debilem, že to funguje, ale stejně půjdu.
Udělám malinkou reklamu brněnskému Hola Biolabs, dcera včera na PCR stěru v 15 hodin a ve 21:45 výsledek. Ne poprvé, PCR od nich vždycky přijde do konce toho dne, ale s tím, že byla na stěru docela pozdě odpoledne a taky to, co tu píšete o prodlužování termínů, no čekala jsem výsledek nejdřív dnes odpoledne.
Pojisteni storna uz mas asi zarizene, takze ti nebudu radit, at si prostudujes pojistne podminky, ale ja na to pred mesicem koukala a kolikrat zadna slava. Jedna pojistovna tam mela, ze pokud jdes do karanteny a kovid nakonec nemas, tak ti nic neproplati. To mi prislo dost o nicem.
Gatita fakt? ale nařízená karanténa je obdoba pracovní neschopnosti, ne? a ta by důvodem pro plnění storno být měla...
i když je fakt, že "karanténa" a "covid" se v některých případech musejí připojišťovat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.