Gatita Já myslím, že to spíš mělo souvislost s tím, že jsi pak ten test mohla použít i jinde. Myslím, že do práce můžeš (zatím) i bez testu.
Koronavirus
Já můžu vystavovat potvrzení o negativním výsledku testu. Taky se hned našli kolegové, kteří chtěli, abych je v pracovní době testovala, aby mohli jít do fitka, aniž by plýtvali soukromým časem a prostředky.
To potvrzení už vystavujeme jen pokud je potřeba pro pracovní účely.
Mirka nevim jak ten systém funguje teď (jestli už tomu vychytali mouchy), ale kamarádka si na jaře zrušila rezervaci aniž by předtím zrušila termín, a nechtělo jí to pustit na výběr jiného termínu s odůvodněním, že už tu dávku má zarezervovanou... bez registrace ale nešlo ten pův.termín zrušit a řešila to hrozně komplikovaně přes linku 1221.... takže nejdřív zrušit termín a teprve pak registraci
Mirka normálně zavolej na 1221. Buď ti to prerezervuji sami, nebo ti dají číslo,kdo to vyřešíš.
continuity Za kolik hodin to nakonec bylo?
continuity RoSa díky!
Panenka ve tři ráno přišla informace, že je to uzis, před osmou pak SMS s výsledkem a email na stažení. Test v sobotu odpoledne.
Takže 56+4 jestli dobře počítám. ![]()
continuity
Jestli nás postihne totéž, tak máme fakt prekérku.
Panenka bude to dobrý, nám do toho padnul ten víkend a tím se to zkomplikovalo. Nemůžete na antigen, kdyby bylo nejhůř?
continuity Máme očkování, ale chtějí i od očkovaných PCR. Uvidíme, jak se to vyvine, snad to bude ok.
Panenka neco podobnyho jsem resila v cervnu pred odjezdem do Italie. Protoze jsem nemela 14 dni oo druhe davce, musela jsem mit PCR (nejaky test museli mit vsichni, ale ockovanym stacil i AG). A musel byt se zpravou v anglictine a musel platit jeste pri priletu do Italie, ale aby mi ten vysledek prisel do odletu, bylo to nejak na hrane a kdyby mel let zpozdeni, tak bych to prosvihla. Takze jsem vyplazla 2 tisice na odbernem miste, kde vysledky PCR garantovali do 24 hodin.
Tak můj příběh starý cca 14 dní. V pátek jsem měla schůzku s člověkem, který měl týden před tím kontakt s nemocným covid. Od pondělí bez chuti, ve čtvrtek šel na test. To mu nebránilo se se mnou v pátek setkat, zhruba hodinu se mnou sedět nakloněný nad Notebookem, hlavy u sebe. Odpoledne už věděl, že je pozitivní, já se to dozvěděla náhodou v neděli. Testy v následujícím týdnu prokázaly, že jsem to naštěstí od něj nechytla. Jo a následně jsem se dozvěděla, že pán nebyl očkovaný.
999 To se potom nedivím, že jsi na neočkované naštvaná všeobecně...tohle debil je.
999 No, ach jo. Takhle se z toho nevyhrabeme.
Renusatko Já ti ani nejsem naštvaná, já si jen udělala tu kategorii.
Evaeva Takhle fakt ne. A to je jenom špička ledovce...
999 To už snad i naplňuje pojem záměrné šíření nakažlivé choroby.
fakt blbec.
Garfie Taky si myslím.
999 notyvole![]()
Já mám ještě tři týdny do výsledků vyšetření, jestli se muzu nechat očkovat. A ty čísla letící nahoru mě teda vůbec netěší. Snad to nechytnu dřív, než budu očkovaná.
999 To je debil, ale ne protože je neočkovaný. Ale protože chodí s příznaky mezi lidi. Ten by to rozséval dál i kdyby očkovaný byl a měl příznaky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY