Sweet Potato to je na nic...! A dutiny jsou strasny, strasny, strasny a u me navic byvaji i na dlouho... Tlapkam moc. A jestli ti to nevadi, muzu se zeptat, zda je starsi ockovana? Protoze takhle si lehci prubeh uplne nepredstavuju...![]()
Koronavirus
Sweet Potato urcite se to zlepsi. Ja se podle vyroku tveho manzela citim od zacatku listopadu, kdy na nas neco prsknul mensi skolkovej chlapecek. Ale uz aspon nemam ty zachvaty kasle. Ale proste to neni ono, nektery den dobry, pak zas vic smrkam, nekdy pali oci, nekdy boli hlava, dneska zas trochu zada... tak se to nejak strida a vlece, vsechny testy v prubehu te doby negativni.
Toto mam ja. Vlastne mi nic ale furt neco boli
Candance dost opruz, ze jo? Upiram nadeje k jaru.
Včera v kině (Evald) mě potěšili, protože nechtěli jen ukázat certifikát, ale uvaděč jednoho každýho skenoval resp. ten Q kód, a neproklouzla ani myš!
A úplně všichni diváci měli celou dobu nasazený respirátory. Tak vono to jde, když se chce.
Sweet Potato to mě mrzí
snad z toho budou rychle venku. Dutiny jsou strašný, lituju moc.
U nás opět celá škola negativní.
barbucha Ve Světozoru minulý týden také a to kino bylo plný mladých lidí z pražské gastronomie (hlavně Ambiente), což potěšilo taktéž. S těma rouskama to uz to bylo teda horší.
I v naší pizzošce kontrolují. Ovšem ve food courtu v Čestlicích se na to už vyflakli.
Renusatko
U nás taky dlouho byla, ale teď se to sesypalo, prakticky během jednoho týdne! :-(
Mně se právě zejména líbily ty respirátory. Dost jsem se rozhlídla, když si to začalo sedat blízko mě
Vono dvě hodiny kdyby vedle tebe seděl někdo nekrytej, tak mít koronáč, neseš si ho domů na sto procent.
Pavlena Očkované jsou obě, starší těsně měla mít třetí.
Co se zánětu dutin týká, je bohužel profík (naposledy v září). Tohle je ale celé trochu jiné. A táhne se to už třetí týden.
Pro zajímavost jsme koukali do mailu na míru pozitivity - podle hodnot muž malá, dcera větší. Nejmladší nevíme, neposlali nám to.
No a já zatím ještě virům unikám.
Renusatko
U nás taky dlouho byla, ale teď se to sesypalo, prakticky během jednoho týdne! :-(
Presne. Presne
Já měla blbý nápad otočit se v práci zrovna dneska, takže jsem na Malostranském náměstí potkala tu demonstraci proti opatřením, nebo jaký je její smysl. A nechci podceňovat účast, ale na víc jak 200 lidí bych ho neviděla.
barbucha tak Evald byl vždyck spešl kino ![]()
barbucha Minulou sobotu v Cinestaru na Andělu taky kontrolovali/skenovali certifikáty, s respirátory to teda bylo horší, ale budiž nám omluvou, že všechny dvojice nebo skupinky měly mezi sebou asi tak 5 metrů (sál byl skoro prázdný)
Renusatko my jsme doma casto(vetsinou distancni vyucko) a na to, kolik mame aktivit, je to vzdy skola. Jinde nam nedali asi nikdy vedet. Kazda dcera byla 2x v karantene ze skoly. Jednou to bylo uspesne pozitivni a ta starsi si to kvuli tomu supla 2x navic.
Teď jsem volala s kamarádkou. Jsou 3x očkovaní, přesto měli teď na začátku ledna deltu, celá rodina a po týdnu po konci karantény mají omikron, všichni. Takže asi nepomůže fakt nic. A ještě pracují z domu a jediná jejich návštěva byl obchod s rouškou.
Renusatko to je fakt strašný.
Renusatko toto nechci slyset
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY