Renusatko
Hrozný.
Koronavirus
Sweet Potato moc lituju, ty bolesti vseho jsou strasny. Davej ji neco na bolest. A at to co nejdriv prejde,
Sweet Potato to me moc mrzi, snad ji leky brzy zaberou
ja mam atb dobrana davno a kaslik/soplik mam furt. na dutiny jsem nikdy netrpela, ale citim, jak se mi to tam "sbira":-(
viktorka_od splavu Děkuju a taky držím palce.
Ginger zobe ibalgin jak lentilky, není zbytí, když se třeba před pátou vzbudí bolestí. A taky děkuju.
Tak už ho mám taky.
horecka 38,5 a to na ni vůbec netrpim a normální teplota kolem 36,3. Umírám.
Mohla bych poprosit o informaci jak je to s těmi karanténami? Manžel 3x očkovaný asi nic, ale dcera neockovaná. Ta by asi měla být v karanténě. Manžel volal do práce a chtěl OCR(dcera 8) a prý má zavolat do školy jestliji vezmou do školy. ![]()
rysamona Od minulého pondělí platí karanténa i pro očkované.
Ať je ti brzy líp.
Sweet Potato děkuji a doufám. Je mi fakt zlé.
rysamona Jeje :-( to je mi moc líto, drž se. Pro členy domácnosti platí karanténa bez ohledu na očkování, přesně jak říká Brambůrka. Já musela vzít syna ze školy, i když starší dcera zatím teprve čeká na výsledek PCR.
rysamona jestli muži nic nebude, muže 6.den od tvého pozit testu vesele mezi lidi, dalších 5 dni chodit s respiratorem. A moc držím pěsti, ať je brzy lip, je to hnus fialovej, my se z toho konečně trochu hrabeme, včera jsem dokonce malého (2,5), vzala opet k doktorce, protože ten kašel byl pořad strašně strašný. Říkala, ze u covidu nic neobvyklého.
Malenge já tedy kašel nemám. mám jen horečku a bolesti hlavy. Fuj. No a manžela začíná bolet hlava
jestli ho to skrísne jako mě tak se chudak dítě bude muset postarat sama o sebe.
@garfie manžel je voják a armáda je stát ve státě
zavolal si na covidovou linku a pak školil toho kolegů co to má na starosti.
ale.je.v.karantene.taky.
Pry takto.

Karja Vracim se zpatky k Vlasimi - sla bych spis na nadrazi, tam testujou z nosu, ale ne teda kazdy den, jen utery, ctvrtek, sobota a nedele a je to bez objednani.
Jeste jsem nedocitala, tak nevim, jak jste dopadli a jestli to budes potrebovat.
Ty jo, když izolaci po pozitivním PCR testu ukončuje PL, tak ho asi musím povinně kontaktovat co? Vůbec mě to nenapadlo, protože jinak od něj nic nechceme. Na test jsme si zašli kvůli příznakům, o rizikovém kontaktu jsme nevěděli (teď už teda asi víme, odkud to máme, ale stejně ne od koho přesně), neschopenku ani OČR nepotřebujeme, trasovat naše kontakty taky ne, protože jsme se 2 dny před příznaky s nikým nepotkali...
Jinak už mám vyřešeno to očkování pár dní před termínem porodu, když mám tři tejdny před ním covid, no.
Anema dala sis místo boosteru kovid, jo?
To teda není nic moc takhle před termínem. A jak ti je?
Evaeva Jo, no, chytli jsme to na poslední chvili, od tohodle tejdne jsme chtěli koníčky omezit (jinak nikam nechodíme, rodičák a trvalý HO). Tak snad jsem si to spočítala dobře a rodit ještě nebudu
.
A je mi v rámci možností ještě dobře, třeba vůbec nemám teplotu, jen mě včera bolelo v krku a hlava a dneska svaly a trochu kašlu.
A omikron je teda fičák, muž měl příznaky dva dny od pravděpodobné nákazy a dva dny po něm já.
Anema tak jasně, že budeš rodit až po kovidu
To je dobře, že tě to moc nezasáhlo. Teď se tomu člověk stěží vyhne, taky čekáme, kdy na nás dojde.
holka hnědooká Ahoj, nakonec šli rodiče tam na ty Luka nebo jak se to jmenovalo, někde tam u těch sportovist. Byli spokojeni. Přihlásila jsem je v sobotu, šli v neděli ráno a večer měli výsledky. A jsou negativní. Přestože u nich byla ve středu ségra přes hodinu na kafi, od čtvrtka ji bylo blbě a v pátek ji a celé její rodine potvrdili omikron. No zajímavý. Jako fakt jsme seděli doma a říkali si, je to jistý!
Vlašim mám moc ráda, občas tam jezdím, kdyby tě napadlo kam se tam dá vyrazit s dětmi jak za hezkého tak ošklivého počasí budu moc ráda!
Anema Ty jo, u nás vlastně nikomu žádný lékař nic neukončoval. Dítěti ani muži. Není to jen při neschopence? Nebo visej někde ve vzduchoprázdnu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY