Černá kočka Byly to laboratoře Elisabeth TADY
Koronavirus
rasaNori promiň ale podebrana pata![]()
U nás je takhle protivný manžel, bolí ho záda a koleno a určitě to má![]()
Tak uvidíte. Já zastáváme názor že to nakonec bohužel dostane každý. My se tomu vyhýbali celý dva roky a teď nás to dohnalo.
rysamona no, mame s muzem 3 davky ockovani, beru to tak ze bud a nebo.
Co se týče spolehlivosti testů, taky začínám pochybovat. Na naší škole se testujeme PCR a skoro pokaždé jsme všichni negativní. Vím, že psala Renusatko , že u nich na škole to mají podobně, PCR jim vychází vždy všem negativní (jde o stejné město, asi i stejnou laboratoř). Zajímalo by mě, jak jsou ty testy spolehlivé, když si to ve škole děláme sami, odběry provádějí zaměstnanci (posledně dokonce i školník
). Určitě při těch odběrech nezajíždí všichni až dozadu, jak by se u toho PCR mělo. Nakažených tu máme hodně, ale ti to většinou zjistí během týdne z jiných laboratoří po tom, co jim začne být špatně. Takže začínám být trochu podezíravá k tomu, jak moc jsou ty školní PCR spolehlivé a jestli to není jen časovaná bomba. Už teď tu pomalu nemá kdo učit.
eeny-meeny U nás se teda fakt drží, ani během týdne nejsou nemocní a učitelé zatím také všichni. My máme ve škole žvýkací, pro děti a laboratoř Ostrava. Tak předpokládám, že je to lepší. Ale oni ani všechny PCR nejsou až do nosohltanu. Některé jsou na kraj nosu, výtěr z podjazyka, plivací. Ale jinak si myslím, že to, že jsou v pondělí negativní neznamená, že to ve středu někde nelapí. Týden je u omikronu dlouhá doba.
Renusatko tak jsem zjistila, že ve škole je deset tříd v karanténě, plus celá waldorfská větev ( kromě děti, které odjíždějí na hory). V některé třídě je třeba šest dětí. Ředitelské volno není potřeba. ![]()
Renusatko My měli dřív taky žvýkací, teď do nosu, laboratoř máme jinou. U toho omikronu je to prostě mnohem rychlejší, jak píšeš. A týden je dlouhá doba. Stejně mě ale vždycky překvapí, jak málo případů nám to odhalí.
eeny-meeny to je fakt divne.
continuity No já si říkám, že jak to přijde, tak to bude rychlé, když to tady čtu.
rasaNori asi tak nějak.ja dvě, manžel tři.
Myslím, že už jsou ta všechna opatření nějak skoro na nic, testy teda nevím, taky mi to nepřijde úplně samospasitelné. Jeden den můžu mít PCR negativní a za pár hodin být C+, chytit se to dá klidně i na testovacím místě. Respirátor nosím, meju si ruce a děj se vůle...
Moje řeč.
Tady to teď vypadá, že nás snad ty věčný testy zachráněj nebo co... přitom jde jeden hlas, že omicron beztak dostane úplně každej...
eeny-meeny to je fakt divne.
Možná jsem jenom paranoidní a prostě jsme měli doteď štěstí. Kdo ví...
rasaNori 37 bych večer navíc před krbem brala jako normální teplotu
eeny-meeny U nás ve škole dělají pcr plivací, děti do toho kolikrát prý plivou skoro samou vodu, ale i tak jich pozitivních vychází dost.
Anema no nevim, snacha mela plivaci negativni, hned na to stouraci atg pozitivni (bylo ji blbe, tak se chtela ujistit, ze dobry), C+ potvrzeno pcr. Asi je to ruzny i mezi temi druhy.
Kokoska Nám zase bez příznaků doporučila doktorka plivací, že jsou s větším záchytem. Byli jsme všichni skoro bez přiznaků a všichni + .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY