Mha Tohle mne děsí úplně nejvíc. Jak se to stalo?
Koronavirus
Ta předchozí karanténa trvala jen dva dny, protože rodiče nemocného to nahlásili se zpožděním. V pondělí se děti učily, v úterý už v karanténě 1 jim bylo špatně a ve středu na konci karantény byli pozitivní. Aby nerusili, zavolali to až dnes a pokud se zadaří, kvůli té dnešní půlhodině výuky mají zaděláno rovnou na karanténu 3.
dzizisketa To si kolikrát říkám, že se ty rodiče neozvou. Je docela časté, že se mamky věnují vybírání bot, dětičky běhají po krámě, stoupnou si před zkoušejícího a začnou jim tam kašlat do obličeje. Občas vidím paniku v očích zkoušejících, ale něco té vybírající mamince řekl snad jednou někdo. Jinak se mlčí. :-)
dzizisketa to má dcera teď - tuberácký kašel po rýmě. Ovšem já se s ní neodvažuju jít ani na to hřiště.
Anema dekuji moc, věřím ve světle zítřky, kaslat už hodně přestává, dnes dokonce svítilo dopoledne sluníčko, tak jsem je vzala na chvíli ven na prázdné hřiště a úplně pookřáli. Plus teda malému čerstvý vzduch uvolnil dutiny, tak to bylo něco, nechápu, kde se to v tom malem tvoreckovi bere
držte se!
Lamicka to je snad zlej sen už. Jako jsem jen moc ráda, že jsem tenhle týden doma sama nemocná a to dítě nemusím do tý morový instituce poslat...
Kokoskadakujem mne nic nie je v podstate
U nás je od zítra zavřená školka. Docela mě štve, že se v této situaci spojovaly třídy.![]()
Ale lyžák proběhl minulý týden, to bylo o fous, uf!
Janulik03 tak at to tak vydrzi!
Jak by pomohlo? Navíc v době ředitelského volna není nárok na OČR na rozdíl od nařízené karantény.
Třeba by se to nerozlezlo úplně všude.
Podle toho nového zákona by snad nárok měl byt. sice v karanténě OCR dostaneš, ale celkem to trvá 3x tak dlouho. To musí být zaměstnavatelé úplně blažení, když to je, jak popisuji tady holky nade mnou.
Mně to spíš pobavilo, oni si spolu rozuměli, dělali spolu blbiny na prolézačce a ona na něj fakt tak krásně obličej na obličej nakašlala![]()
Byl to rozhodně rizikovější kontakt, než to cvičení předtím, tam se k těm dětem tak blízko nedostal.
Mohučanka Já na tuberácké kašle po rýmě trpěla dlouhé roky, už jako dospělá. Od první podzimní rýmy až do jara. Jednou jsem se ztratila v Cuzcu, zrovna byla generální stávka a nějaká demonstrace (velmi folklórní zážitek mimochodem) a muž mne v tom davu našel podle kašle. ![]()
No, tak asi omikron uz mame i u nas doma. Nemocni jsme ja a dite, manzel stihnul 3 ockovani a neni mu vubec nic - dikybohu teda, aspon se zvlada starat o syna. Ja se vcera skoro nezvedla z postele, dneska lepsi, dite je po dvou dnech horecek uz asi v pohode. Antigen mi vysel pozitivni az dneska, tak jsme vsichni zajeli na PCR a cekame na vysledky.
Myrtila Lituju tě moc a držím pěsti. U nás pozitivní (očkované) dítě stále bez příznaků, my ostatní taky. Mladšího jsem dnes vzala na test, ale taky mu nic není. Tak snad to vydrží.
Ale byla jsem předevčírem u podnájemníků, neočkovaných, paní vypadala, že udeřila její poslední hodinka, málem si vykašlala plíce, na testech nebyli. Včera už mi psal její manžel, že je vyřízený a není ani schopný vstát z postele, mladej chlap, o Vánocích mu na covid zemřel táta a stejně se nedal očkovat (ale není nějaký zapřísáhlý antivaxer, spíš taková obecná nedůvěra k systému).
Garfie To je dobre, ze jste bez priznaku.
My se nakazili spolecne s rodinou svagra, videli jsme se o vikendu, a ted psala svagrova, ze jsou pozitivni vsichni, ona (ockovana) a jedno male dite jsou nemocne a svagr (ockovany) a druhe male dite jsou uplne v pohode. Je to fakt divná nemoc.
kód k sebetrasování dostane v sms každý pozitivní, nebo jen někdo? mně nic nepřišlo
No, takže nám přišly výsledky PCR.Manžel měl včera pozitivní antigen, proto jsme šli na PCR.Manžel má PCR negativní,ale já pozitivní ![]()
Bowle dnes mi rikala kamaradka, ze nic nedostala (pozitivni PCR z nedele)
Lamicka aha, no aspoň nejsem sama. nikde jsem se nedočetla co dělat, když ten kód nemám
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY