Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline tv
4287 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 20:03

S detma jsem byla doma, kdyz mely nestovice, cca 6 tydnu? Takze tohle me zatim nemuze rozhodit. Bydlime ve 2+1 bez balkonu, pribyl k nam sambo, zijeme dokupy 9 mesicu. Vzal si OCR na me deti, aby neco nedotahl z prace. Jsme spolu teda porad, ale je nam tak nejak dobre dokupy. Co taky s tim jineho? Nerikam, ze obcas nehulakam na cely barak..Pracovni smlouvu mam do srpna a zatim nevim, co bude dal. Mela jsem neco rozjednane, ale ted to zatim nelze resit.

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 20:05

Offline tv
4287 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 20:06

Pinot Noir Me desi ta tvoje kamaradka, co soupne dite do skolky, ackoli je doma a ma doma i muze. To mi hlava proste nebere. Uz je tam?

Offline viktorka_od splavu
49425 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 20:08
Reakce na Janulik03:

viktorka_od splavu teda do potravin ist predavat s cestnym prehlasenim? Ved dr urobi normalne odber a vysledok je na druhy den. Neviem teda ako je to s coronou. 

https://www.businessinfo.cz/legislativa/cestne-prohlaseni-docasne-nahrazujici-zdravotni-prukaz-a-zdravotni-zpusobilost/

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. dubna 2020 20:08

Pinot Noir tím to úplně nebude, moje máma pár hodin hlídá každý týden, tchýně zase klidně celý víkend toho staršího. Když potřebuju, tak není problém v podstatě nikdy. Teď to prostě nejde, tak nejde. Tím že to beru tak, že s tím nic nenadělám, tak ani nepřemýšlím, jaké by bylo skvělé mít na chvilku hlídání. Podle mě je to hodně o osobním nastavení. Je teda pravda, že já mám děti celkem hodné.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 20:08

Potrefenáhusa Jop, to je jedina výhoda byť introvertom, pre mňa sa zmenilo fakt málo a doma vládne pohoda, i tak sme furt doma, korona nekorona. 

49425 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 20:10
Reakce na Potrefenáhusa:

i když já su asi slabej introvert, když ke koroně přibude tichá domácnost, už mě to začíná s.át

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 20:11

Tak ja rozumiem obom stranam. Kto je zvyknuty byt stale spolu ten to ma lahsie. 

Ja som napriklad roky zila tak ze muz bol na cestach a ked bol dlhsie doma akoby mi vadil, zrazu sa tam vyskytoval, nechaval po sebe veci, chcel ine zasoby jedla v chladnicke, viac som prala. A to sme boli dvaja. Takze chapem rodiny s detmi ze je to narocne. Nie hned teda na rozvrat. 

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 20:12

viktorka_od splavu tak to je zaujimave

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 20:14

Potrefenáhusa no si delas srandu, ale ta leva cast, to je jak divat se do zrcadla

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 20:16

Pinot Noir vid?jsem zvedava kdy je bude chtit slavit muz.Oficielne je maji tyden po nasich velikonocich.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 20:18

mám pro vás zajímavý korona efekt!

ještě pořád mi dobíhá existence na seznamce (největší blbost mého života, ale to je jiná story).

a poslední dobou se tam vyskytuje strašně moc mužů očividně zapálených do fotbalu! přijde mi to hrozně zajímavý. prostě samý dres, sparta apod. asi jak jim zavřeli stadiony, tak je jim doma smutno nebo co.

49425 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 20:23

Jiná Realita tak pokud je to pro ně jediný koníček a třeba ani nemají teď práci..

mě třeba koukání na sport vůbec nezajímá, ale zas pro spoustu lidí je to velmi oblíbená zábava (jinak by to nebyl tak bezvadný byznys), tak je jasné že jim to musí chybět. nehledě na to, že se na ten sport nabaluje spousta dalších věcí jako zapálené diskuse o posledním zápasu, sázky (!!) apod.

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 20:26
Reakce na Potrefenáhusa:

​Jo, tohle je zřejmě rozhodující faktor

Offline nika
685 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 20:27

viktorka_od splavu  děkuju????

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 20:30

viktorka_od splavuno to všechno chápu, ale nahradit to zrovna hledáním holky je taková zvláštní náplast :))

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 20:31

Potrefenáhusa Jojo, tu pravou půlku můžu potvrdit! Mě teď fakt zdaleka nejvíc děsí, že si na ten současnej režim zvyknu natolik, že se ze mě stane nějakej druh poustevníka, korona dávno pryč a já budu furt odmítat vycházet z domu a oblepím si veškerej nábytek molitanem jak Raymond Dufayel z Amélie, no ale zas třeba by pak se mnou přišel udělat rozhovor Aleš Palán... :) 

49425 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 20:31

Jiná Realita to mi nepřijde vůbec zvláštní:-)) otázkou je, co se s nalezenou holkou stane až začnou zas sportovní zápasy

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 20:34

tv Je tam. A bylo to prý děsně vyčerpávající, protože musela dítě do školky odvést (normálně to dělá muž), pak tam měla paní na úklid a pak musela pro dítě zase do školky, takže hrozné fofry. A to si nedělám srandu, ani nepřeháním, takhle mi to napsala. Mám ji ráda, je s ní zábava, ale teď během korony mě vždycky něčím překvapí

Offline continuity
43535 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 20:36

viktorka_od splavu vrátí se k manželovi?