Koronavirus
Jiná Realita ježiš....![]()
![]()
![]()
Jan Konvalinka - biologické čtvrtky ve Viničné: boj proti virům
(2018)
Potrefenáhusa no já se nesměju, protože já se tomu blížím mílovými kroky! a to mažu jak divá, a vůbec to nepomáhá :/
Jiná Realita No já taky právě!!!
Jiná Realita Ja ted docitam postupne, mam moc prace s predavanim povinnosti, ale kdyz Te ctu tak jsem clovece rada, ze nemam tvou povahu, to neni kritika, jen si to nedokazu predstavit, strachovat se o tolik veci naraz, to je strasnejch starosti. Chapu teda, ze ted nemas vubec jednoduchy, ale jeste se strachovat, ze nekdo doma nevychazi jak to dopadne celkove, tak by me asi jeblo. To at si resi ti dotycni a pokud to neumi no tak blby no...
nika Ja jsem taky mega extrovert, nemuzes to resit i nejak prochazkama s nekym znamym a vide hovorama? My se s kamaradam i pres video divame treba na neco v televizi nebo hrajem karty apod. online a mame u toho video hovor, takze je to skoro jak kdyby jsme sedeli spolu, docela je to fajn.
Kora Takže nějak to zvládneme a nějak bude.
Pod to bych se prosim podepsala.
Lama_z_Lana Hele, ja od pondeli nepracuju, muzu si s tebou rozvrhovat videohovor, jak bys chtela, extroverte! Bylo by mi potesenim!
Karoleena Ha ha, molitan!
já si teda stěžuju na sežraný ruce od toho častýho mydlení, a to už jsem musela přejít z tekutých mejdel na tuhý, výhoda je, že nejspíš vymydlim část letitý zásoby z prádelníku, zásobu krémů na ruce dtto
presne, ani ultra hutna Weleda body mutter nepomaha, grrrr. Sbiram rady, v rukavicich teda nespim ale!
Karja jako snažit se otevřít mikrotenový pytlík v sámošce rukama v mikrotenových rukavicích byl nejvíc WTF moment celé éry koronaviru
. Tam mi došlo, že takhle to teda fakt nepůjde ![]()
Pinot Noir Hele mě to jde v rukavicích naopak daleko líp než bez nich. ![]()
Kora Fakt? Mně to nešlo vůbec! Dobře, příště se na to zaměřím. Je nutné si stanovovat cíle ![]()
Pinot Noir Tak určitě. Já mam takovy ty tenky rukavice na uklízení, rikam jim důvěrně šprcky, pac tak skoro vypadaji. Možná se to všechno odvíjí od druhů rukavic.
Karja jako snažit se otevřít mikrotenový pytlík v sámošce rukama v mikrotenových rukavicích byl nejvíc WTF moment celé éry koronaviru
. Tam mi došlo, že takhle to teda fakt nepůjde
presne, to byla dobre vyzva a hned nasledne, kdyz mi nalepka z vahy slepila dva prsty k sobe a nesla prendat na sacek se zbozim![]()
Pinot Noir Kup si eko znovu použitelné sáčky a máš po starostech :-) Ovšem nesmíš být na tom s hlavou jako já, která je pravidelně zapomíná doma :-)
notna
Přesně, v jejich duchu se nesly letošní Vánoce, dostala jsem jich asi pět od různých lidí a v různém provedení....(na pečivo, zeleninu a tak). A kdy jsem je začala nosit? Před týdnem! Ale zase jsou super, to musím uznat!
jinx jo, strasnej zazitek! Uz nechodim pro zeleninu a ovoce do obchodu, kde si to clovek musi vazit sam, to se v rukavicich neda. Ono stacilo, kdyz jsem kupovala kousek balenyho syra a prilepila se mi blbe nalepena cedulka, nastesti az u pokladny. Servala jsem to i s kusem rukavice.
Potrefenáhusa klouby na rukach mam odrbany do ruda, a to nemam nijak citlivou kuzi. Zatim mi pomaha modra neutrogena aspon do te miry, ze mam kuzi jen drsnou, ne popraskanou. Zkousela jsem bioil gel na suchou kuzi, to bylo k nicemu to je mozna tak na oblicej?
RoSa vcera jsem myslela na totez - co bude, az se pokusime vratit do normalu. Takze doufam, mily Miciku, ze se co nejdriv objevi ucinna vakcina. Jen je otazka, co ve vyvoji a vyzkumu znamena "co nejdriv" a jak dlouhe je "co nejdriv" v procesu vyroby, distribuce a schvalovani noveho leku. Co myslis, Miciku, stihne se to vsechno driv, nez virus zmutuje natolik, ze na nej ta nova vakcina prestane ucinkovat?
Mně na ruce pomohla až měsíčková mast z dr. maxu (přímo ta jejich značka). Obecně mi naprostá většina krémů nesedí, jediné co mám osvědčené je měsíčkový od Alverde, jenomže ten mi samozřejmě došel, a jelikož nemám dm zrovna za rohem, tak kvůli krému se mi tam fakt vypravovat nechtělo. Ze zoufalství jsem zkusila nakonec i tu mast a zázrak!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY