Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 07:49

Na ruky jedine Lipobase repair, dávam hrubú vrstvu, na to rukavice a nechám dlho pôsobiť, alebo keď nemám čas manesiem na chrbát ruky, na dlaň nedávam, je dosť hutný. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 07:58

paktofonika psala Prdola, ze se uz nebude L.R. v CR prodavatzachranuju tim dceri ekzem kazdou zimu.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 08:02
Reakce na Lamicka:

paktofonika psala Prdola, ze se uz nebude L.R. v CR prodavatzachranuju tim dceri ekzem kazdou zimu.

IIdem rýchlo objednať. A dôvod? 

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 08:08

paktofonika Já mazu vsim možným, i tu neutrogenu, mesickovou mast, Lipobase repair, crabtree a evelyn doma máme...ale když ty ruce ruce za chvíli zase namydlim, tak je mi to houby platný...

Offline Kokoska
35131 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 08:19

Potrefenáhusa pres den kdyz varim, uklizim, jdu na nakup, je to skoro marnej boj, spis hodne mazu odpoledne a vecer a na noc. Ale jak jsem psala, ja nemam zadne kozni problemy. Ale asi mit budu, jak si ty ruce porad macim, delaji se mi takove svedive pupinky, hlavne kolem prstynku (tak uz nenosim) a ze stran na kloubech prstu. Bezbarve, svedi to nak svin a kdyz se to naleje a praskne, nechce se to hojit.

Offline Magráta
8140 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 08:24

Mně se spíš začal dělat ekzem (prostě pupínky) kolem úst, asi z vlhka z té roušky...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 08:41

Potrefenáhusa To chápem, ja si robím masky podvečer keď pozerám TV, robím niečo na notebooku a podobne, keď viem, že hodinu budem sedieť a nič nerobiť. Dá sa i na noc, ale to ja nerada. 

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 08:45

paktofonika No já si je mazu na noc tou mesickovou masti a pravou ruku davam do ortezy kvůli karpalu (aktuálně sbohem, pletení ), ale je to málo, na nápravu mydleni to nestačí.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 08:47

Kokoska Na podobné pupínky mi docela zabral krém na opruzeniny, ale teda nepředpokládám, že ho nedětní lidé mají normálně doma :o)

Offline euridike blogger
3911 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 09:04

Nevím, jestli už to tady někdo nezmínil, ale na suchou a poškozenou pokožku je fakt výborný EXCIPIAL U LIPOLOTIO.

Potrefenáhusa 

Online notna
9521 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 09:12

paktofonika Lipobase krém a Lipobase repair je stejný výrobce? Dcera na exém používala Lipobasu krém a dle doktorky ho výrobce stáhla pravděpodobně kvůli malému trhu v CZ. Jestli je to pravda, nevím.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 09:16

Mně lidi ani nechybí, možná mi ten sociální kontakt částečně pokrývá to dítě? Nebo už jsem za ten rok a půl zvyklá? 

Ale jakmile zasvítí sluníčko, tak začnu bejt úplně nepříčetná. Já jsem milovník jara, léta, tepla a zimu jenom hibernuju, takže okamžitě začínám mít pocit, že mi jakože "uniká život" nebo jak bych to řekla nějak nepateticky. Prostě jakože duben sakra, to už je skoro po létě, za chvíli jsou Vánoce a já si to ještě neužila ... takovou paniku mívám teda v mírnější formě každej rok, ale letos je to sílaNavíc tohle měl bejt náš rok, syn už není úplné mimino, zároveň ještě nechodím na full time do práce, příští prázdniny už budu, chtěla jsem s ním cestovat (i dokud má letenky zadarmo), poflakovat se po teráskách a akcích ... Jako bejt karanténa od ledna do března, asi ani nevzdechnu

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 09:32

MP Meri mam to uplne stejne jak popisujes.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. dubna 2020 09:32

MP Meri taky mívám podobný pocit, že přijdu o letošní jaro, to je moje nejoblíbenější období. Pořád teda doufám, že od května už se to začne nějak normalizovat a prázdniny už budou víceméně normální, v plánu byly stejně jen Čechy. Přitom by mi ke štěstí stačilo si sednou bez roušek na hřiště na sluníčko a nemuset hlídat, jestli si syn strká ruce do pusy nebo si dát na lavičce zmrzlinu. Depresím nepropadám, ale tohle mě fakt mrzí. Taky "nechápu" proč to nemohlo být už od ledna.

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 09:34

Přeju Vám to všem, kteří to doma zvládáte v pohodě. Ale někteří žijí i s lidmi, které si nevybrali - s rodiči, tchány nebo se o ně musí starat. A některé děti jsou hodně náročné. Kamarádka má pubertálního syna po DMO, který je hlučný, potřebuje se fyzicky vybít, učí se s ním, má HO a říká, že to dlouho nevydrží ( je s ním sama). Názor, že je divné, pokud to po 14 dnech lidi nedávají - no, nesoudila bych, když nechodím v jejich botách.

Offline Magráta
8140 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 09:35

DruI myslíš i pupínky kolem úst?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 09:42

Magráta mne se vyhodily dnes pres noc.vypadam,jak kdyby mi dal nekdo po hube :(

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 09:46

Magráta Jenom na rukách. Ale popravdě, kdyby byla nouze, tak bych to možná zkusila i na obličej. Zoufalá doba si žádá zoufalé činy ;o)

Akorát ono je u těch kožních věcí blbý, že každému funguje něco jinýho :o(

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 09:50

Ja jako fakt nevim,co budu delat.zacina byt teplo.nemuzu na botox=zacina se mi fest potit oblicej.neexistuje,ze bych nosila rousku dele,nez max.jeste tak 14 dnu.potom mam delat co?pod rouskou mi potece nonstop potucek,ktery si nebudu moct ani utirat kapesnikem,jako driv.

Offline Gatita
8681 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 09:52

Mirka ja se take nedivim. Si vem, jak jsou lidi casto zpruzeli pres vanocni svatky. A to jsou spolu doma jen 3 dny az tyden a nevisi nad nimi zadna hrozba, kterou by meli potrebu nejak ventilovat. Osobne mi karantena zas az tak strasne nevadi, doma mame dost prostoru a muzem se pred sebou schovavat. Navic rodinu mam moc fajn. Ale citim litost jako MP Meri, ta materska rychle utece a vypada to, ze pred navratem do prace nestihnu nic, co jsem si vymalovala v duhovych barvach. A taky se teda furt nejak bojim, o rodice, o deti. Blbe obdobi.