Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Kokoska
35143 příspěvků moje polička 10. října 2020 09:10

Ma nekdo tak prastenou matku jako ja? To je porad nenastydněte, budte zdravi, davejte na sebe pozor, proc musite letet na dovolenou, co kdyz tam neco chytnete... a vcera vyrazila do kostela

Ve meste je kvuli koronaviru zavreny maly lecebny ustav, takze mezi lidma urcite neco koluje, my jezdime stovky kilometru, aby nikam nemusela a nelezla mezi lidi, a vcera ji tri pritomni dospeli proste nedokazali zarazit. Nakonec ji tam jeste dovezli, protoze chtela jit pesky, za kazdou cenu, kdyz jí puvodne tu dopravu odmitali. Tak aby sebou jeste nekde cestou  neflakla, nakonec ji tim autem hodili. 

Tak ted se muze modlit, aby tam byla neco nechytla. Detem se zakazujou krouzky, divadlum zpivani, vsude slysi o opatrenich, odstupech, vyhybat se kontaktum... tak si sla zazpivat a potrasat rukama do kostela. Doufam, ze mela aspon rousku. Jeste ze jsem se s ni vcera minula, asi bych na ni jecela. Jdu tam dneska a budu se muset hodne drzet.

Offline Pinot Noir
30020 příspěvků moje polička 10. října 2020 09:17

A soutěž ve zmrdství vyhrává...

Offline 999
19889 příspěvků moje polička 10. října 2020 09:19

Kokoska Lituju tě moc.

Offline 999
19889 příspěvků moje polička 10. října 2020 09:19

Pinot Noir Debil.

Offline Sweet Potato
40629 příspěvků moje polička 10. října 2020 09:24

Pinot Noir Obvyklý vítěz. Zkrachují jen neschopní. Kritizují mne jen blbečci.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2020 09:26

Pinot Noir to jsem četla ráno. Ani neznám odpovídající nadávky.

Offline euridike blogger
3911 příspěvků moje polička 10. října 2020 09:26

Pinot Noir V jidiš existuje takový hezký výraz "alter kaker", který se na Zemana naprosto přesně hodí... //Překládat asi nemusím...//

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 10. října 2020 09:29

Pinot Noir to je ubožák

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 10. října 2020 09:30

Kokoska jestli tě to nějak uklidní, tak rukama se teď nepotřásá ani nezpívá chápu obě strany, ty se o ni bojíš a děláte první poslední, aby byli v bezpečí, ona asi zas potřebuje načerpat nějakou posilu, v tom kostele je to úplně jiný než mše online.

Ale musím teda přiznat, že někteří kněží mi připadají na hlavu padlí. Různé posměšky stran nových nařízení, všelijaké jejich obcházení. Sleduju mše online z různých kostelů a dvakrát jsem to už musela vypnout s počkat si na jinou, nechtěla jsem to poslouchat.

Vrchol byla minule mše z Karlína, kde kněz půlku mše kašlal a celou dobu byl bez roušky. To jsem se teda fakt podivila, že lidi pak šli k přijímání. 

Offline Sweet Potato
40629 příspěvků moje polička 10. října 2020 09:37

A zrušit ceremoniál by byla zbabělost.

Ovšem tohle:

Prezident Zeman pro iDnes: "... v Kanceláři prezidenta republiky začal pracovat pan Jiří Rom, bývalý šéf analytiky BIS. A ­já panu premiérovi při naší nejbližší večeři předám materiál, který se týká pana Koudelky."

euridike Dík, to si půjčím. Je to takové úderné.

Online Zuzuli
3848 příspěvků moje polička 10. října 2020 09:42

Pinot Noir nemam idnes premium, tak netusim, co je v clanku... Ale titulek...

Online Zuzuli
3848 příspěvků moje polička 10. října 2020 09:45

Sweet Potato to je ale... Milacek

Offline nika
685 příspěvků moje polička 10. října 2020 09:49

continuity můžu se zeptat-vy jste roušku v létě nosila, i když nebyla nařízená? 

Offline Kokoska
35143 příspěvků moje polička 10. října 2020 09:54

Sweet Potato nejak si nejsem jista, jestli bych od tohohle prezidenta chtela nejake povyseni, oceneni ci vyznamenani. 

Offline Kokoska
35143 příspěvků moje polička 10. října 2020 09:58

žluťásek uz jsem s ni mluvila, pry tam bylo malo lidi, sedeli daleko od sebe a s nikym si fakt rukou nepotrasala. A mela respirator, jeste ze tak. Ale jde mi i o ten princip, ja jsem odmitla pohlidat kaslavy dite s tim, ze pojedu k nasim, abych na ne neco neprenesla, a tady se dovim tohle. No, uz pomalu vychladam, jen jsem zvedava, co bude priste. 

Offline jitřenka
718 příspěvků moje polička 10. října 2020 10:04

razorblade - protože masírka je antibabiš, vol piráty, když se zeptám na program neví, je to celé jen nenávist k Babišovi. Nevolila jsem nikoho. Mmch piráti v ČB prokázali svou neschopnost hned 1 den. Ještě doplním že si nemyslím že za ANO jsou zrovna tady v Budějovicích samí blbci. Jestli by byl lepší hejtman z Ano nebo mafián Kuba už nikdo nerozhřeší. Třeba i ten mafián bude mít zájmy vést kraj dobře.  A jinak tohle je zrovna to co nechci s kýmkoliv se dohadovat. 

Offline Sweet Potato
40629 příspěvků moje polička 10. října 2020 10:12

Kokoska Copak povýšení, ale tohle dost smrdí Olovem.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 10. října 2020 10:25

Sweet Potato 

A jde to ještě hloubš! Kdybych to bývala nečekala, byla bych v šoku. Takhle už se jenom uchychtnu a čekám, co bude příště.

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 10. října 2020 10:42

Pinot Noir Já to četla ještě ráno v posteli na idnesu, normálně jsem málem explodovala, ono tam těch výblitků bylo víc, strašný.