Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 12. října 2020 23:07

Sweet Potato Přesně tak

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 12. října 2020 23:10

Sweet Potato někdy bych si přečetla doslovný přepisy těch blábolů, von jak mluví, tak než se mi ten shluk slov dostane z ucha do mozku, kterej je úplně zavařenej, jak se v tom snaží najít myšlenku, tak mezitím už z něj vypadne další shit a já ty perly nestíham. 

A nebo radši ani ne, radši si pustím koťátka....

Offline RoSa
10222 příspěvků moje polička 12. října 2020 23:11

razorblade

náhodou jsi měla dobrý otázky! jen ty odpovědi stály za h...o... nic jinýho se nedalo očekávat

mně na tý TK jen chybělo, že se žádnej novinář nezeptal, kdo bude to ne/dodržování všech těch zákazů kontrolovat... budou v ulicích hlídky? policie/vojáci/civil? nebo se spolehnou na uvědomělé sousedy?

Offline barbucha blogger
36068 příspěvků moje polička 12. října 2020 23:14
Reakce na Jennyfor:

barbucha Nesmíš mít akorát  u toho venčení flašku v ruce. Ale můžeš kdyžtak použít papírovej pytlík na exkrementy jako maskování

​Tak to už lze jen doufat, že to nespletu.

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 12. října 2020 23:18
Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 12. října 2020 23:19

Takže svařák na zevlování v parku v termosce, jo? No, aspoň bude konečně z dobrýho vína. Nebo z vína prostě.  

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 12. října 2020 23:21

RoSa Jezis a me vzdycky nasere, kdyz se na neco takovyho zeptaji  Jakoby lidi byli nesvepravni (a jeste tim dotazem upozorni, ze tohle je treba doladit).

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 12. října 2020 23:21

RoSa Hamacek rikal, ze to pčr bude kontrolovat, ale ze nechce jit smerem velkejch represi, protoze by to bylo kontraproduktivni (ja si dycky celou tk slovo od slova skoro datluju... my dokumenty jsou uplnou studnici mouder!)

49422 příspěvků moje polička 12. října 2020 23:24
Reakce na Garfie:

RoSa Jezis a me vzdycky nasere, kdyz se na neco takovyho zeptaji  Jakoby lidi byli nesvepravni (a jeste tim dotazem upozorni, ze tohle je treba doladit).

Offline RoSa
10222 příspěvků moje polička 12. října 2020 23:25

Garfie ale mě to zajímá, chci vědět kde číhaj... jestli si dobře vzpomínám, tak na jaře se ty desetitisícový pokuty rozdávaly za blbosti přece - tak jestli se to bude opakovat

Offline luciole
1234 příspěvků moje polička 12. října 2020 23:27

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 12. října 2020 23:27

RoSa Fakt nekdo dostal desetitisicovou pokutu? Ja bych cekala, ze je to jen takovy straseni a v realu domluva...:-)

Offline barbucha blogger
36068 příspěvků moje polička 12. října 2020 23:29

Garfie 

Teď bude každá koruna do rozpočtu dobrá.

49422 příspěvků moje polička 12. října 2020 23:32
Reakce na Garfie:

RoSa Fakt nekdo dostal desetitisicovou pokutu? Ja bych cekala, ze je to jen takovy straseni a v realu domluva...:-)

​hm skoro bych si přála aby k tomu došlo... chtěla bych ten soud vidět a to tak že doslova

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 13. října 2020 05:53
Reakce na Fiction:

​To jsem taky nepochopila, proč to dělá....

​zatlouka posledni hrebicek CSSD, jinak si to neumim vysvetlit... 

To byla prehlidka a AB je srac. Jine slovo jsem nenasla.

49422 příspěvků moje polička 13. října 2020 05:57

jsem se po ranu aspon zasmala:-):-):-)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. října 2020 07:30
Reakce na Jennyfor:

Sweet Potato někdy bych si přečetla doslovný přepisy těch blábolů, von jak mluví, tak než se mi ten shluk slov dostane z ucha do mozku, kterej je úplně zavařenej, jak se v tom snaží najít myšlenku, tak mezitím už z něj vypadne další shit a já ty perly nestíham. 

A nebo radši ani ne, radši si pustím koťátka....

​Prepis nevzdelaneho primitiva zde, otresne. Aspon, ze nejde slyset ten mektavy hlas a videt ten vecne udiveny ksicht. 

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 13. října 2020 07:33

No alespoň ten Prymula když mluví, tak to má hlavu a patu. Když poslouchám toho Babiše, mám pocit, že mi IQ klesá samospádem. Slyšet pak někoho, komu je rozumět podstatu sdělení, je fakt ulevne. 

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 13. října 2020 07:42

continuity Jako musím říct, že včera bylo úplně jasně patrné, že celý zbytek té sestavy umí mluvit!!! 

Všimly jste si, jak když Babiš začal ztrácet dech, někdo (Hamáček ) se toho okamžitě ujal? Plaga třeba mluvil vysloveně dobře (na poslech...) 

Jinak ty Babišovy přepisy miluju, to je moje guilty pleasure, ale slyšet ho nemůžu. Včera to teda byl vrchol...

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 13. října 2020 08:01

Garfie Jo, na Hamáčkovi je vidět, že je politik. Včera se hodně snažil to za bureše zachraňovat.

Celkově - Hamáčkovi, Plagovi i Prymulovi by s klidem důvěřovala - pokud bych se právě probudila ze sedmiměsíčního kómatu.