Sweet Potato Přesně tak
Koronavirus
Sweet Potato někdy bych si přečetla doslovný přepisy těch blábolů, von jak mluví, tak než se mi ten shluk slov dostane z ucha do mozku, kterej je úplně zavařenej, jak se v tom snaží najít myšlenku, tak mezitím už z něj vypadne další shit a já ty perly nestíham.
A nebo radši ani ne, radši si pustím koťátka....
náhodou jsi měla dobrý otázky! jen ty odpovědi stály za h...o... nic jinýho se nedalo očekávat
mně na tý TK jen chybělo, že se žádnej novinář nezeptal, kdo bude to ne/dodržování všech těch zákazů kontrolovat... budou v ulicích hlídky? policie/vojáci/civil? nebo se spolehnou na uvědomělé sousedy? ![]()
barbucha Nesmíš mít akorát u toho venčení flašku v ruce. Ale můžeš kdyžtak použít papírovej pytlík na exkrementy jako maskování
Tak to už lze jen doufat, že to nespletu.
Takže svařák na zevlování v parku v termosce, jo? No, aspoň bude konečně z dobrýho vína. Nebo z vína prostě.
RoSa Jezis a me vzdycky nasere, kdyz se na neco takovyho zeptaji
Jakoby lidi byli nesvepravni (a jeste tim dotazem upozorni, ze tohle je treba doladit).
RoSa Hamacek rikal, ze to pčr bude kontrolovat, ale ze nechce jit smerem velkejch represi, protoze by to bylo kontraproduktivni (ja si dycky celou tk slovo od slova skoro datluju... my dokumenty jsou uplnou studnici mouder!
)
RoSa Jezis a me vzdycky nasere, kdyz se na neco takovyho zeptaji
Jakoby lidi byli nesvepravni (a jeste tim dotazem upozorni, ze tohle je treba doladit).
![]()
Garfie ale mě to zajímá, chci vědět kde číhaj... jestli si dobře vzpomínám, tak na jaře se ty desetitisícový pokuty rozdávaly za blbosti přece - tak jestli se to bude opakovat

RoSa Fakt nekdo dostal desetitisicovou pokutu? Ja bych cekala, ze je to jen takovy straseni a v realu domluva...:-)
Teď bude každá koruna do rozpočtu dobrá.
RoSa Fakt nekdo dostal desetitisicovou pokutu? Ja bych cekala, ze je to jen takovy straseni a v realu domluva...:-)
hm skoro bych si přála aby k tomu došlo... chtěla bych ten soud vidět a to tak že doslova
To jsem taky nepochopila, proč to dělá....
zatlouka posledni hrebicek CSSD, jinak si to neumim vysvetlit...
To byla prehlidka a AB je srac. Jine slovo jsem nenasla.
jsem se po ranu aspon zasmala:-):-):-)

Sweet Potato někdy bych si přečetla doslovný přepisy těch blábolů, von jak mluví, tak než se mi ten shluk slov dostane z ucha do mozku, kterej je úplně zavařenej, jak se v tom snaží najít myšlenku, tak mezitím už z něj vypadne další shit a já ty perly nestíham.
A nebo radši ani ne, radši si pustím koťátka....
Prepis nevzdelaneho primitiva zde, otresne. Aspon, ze nejde slyset ten mektavy hlas a videt ten vecne udiveny ksicht.

No alespoň ten Prymula když mluví, tak to má hlavu a patu. Když poslouchám toho Babiše, mám pocit, že mi IQ klesá samospádem. Slyšet pak někoho, komu je rozumět podstatu sdělení, je fakt ulevne.
continuity Jako musím říct, že včera bylo úplně jasně patrné, že celý zbytek té sestavy umí mluvit!!!
Všimly jste si, jak když Babiš začal ztrácet dech, někdo (Hamáček
) se toho okamžitě ujal? Plaga třeba mluvil vysloveně dobře (na poslech...)
Jinak ty Babišovy přepisy miluju, to je moje guilty pleasure, ale slyšet ho nemůžu. Včera to teda byl vrchol...
Garfie Jo, na Hamáčkovi je vidět, že je politik. Včera se hodně snažil to za bureše zachraňovat.
Celkově - Hamáčkovi, Plagovi i Prymulovi by s klidem důvěřovala - pokud bych se právě probudila ze sedmiměsíčního kómatu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY