Sweet Potato to je ale osklivy ![]()
Koronavirus
Tak u nás jsou asi hodný... zrovna dneska jsem byla ještě na odběru a vyměnila bych odběr za ten výtěr zfleku! A to máme i velmi šikovný odběrový sestry, žádný vrahy... ale stejně uf! Já to nerada ![]()
Sweet Potato no fuj, nechtěla bych, aby tohle na mě čumělo ze stromečku! Já ty Santy nemusím ani normálně, natož tohle!
Jennyfor byla jsem ve VFN a stejný, až do mozku, hrozná bolest, slzela jsem asi deset minut a v tom místě mě bolelo celej den (jestli mam něco s přepážkou nevím, jednou nosní dírkou jí to tam nešlo, tak předpokládám že to tam pak prostě narvala). Ale teď jsem někde četla že tenhle kvalitně provedenej odběr má bolet, tak asi ok :)
zrovna nedavno jsem cetla stiznost, jak to neprijjmani hovoru strasne ztezuje trasovani.
To máš těžký... Já jsem dnes dopoledne měla online meeting, do toho mi zvoní telefon, neznámý číslo, típla jsem to. Hodila jsem číslo do googlu, jestli jsem o něco přišla a jsou to prý nabízeči levnejších energií
Pak se nemůžou divit.
žluťásek V ČR malým dětem ze slin test už také někde umí. U malého dítěte bych asi trvala na tomto postupu. Nebudou to ale umět všude.
Jinak pokud vůbec, tak bych dítě nechala asi testovat až při příznacích. S tou velkou mírou falešné negativních výsledků a variabilitou inkubační doby mi jakýkoli výsledek 5 dni po kontaktu s nakazenym, kdy to mohla chytit i matka, přijde , že má nulovou informační hodnotu.
žluťásek pokud vím, tak jedna česká laboratoř, co dělá velké procento testů, by je měla začít používat do konce října.
Zkusmo jsem se podívala na možnost objednání na test jako samoplátce v HK a okolí - nejříve v pátek ... s žádankou to není o moc lepší, to vychází na čtvrtek ...
coralline samozrejme jsou momenty, kdy ten telefon vzit nejde. Jinak to beru a pokud s nejakym nabizecem cehokoli mluvit nechci, slusne mu to reknu a telefon polozim. Zas to nejsou desitky hovoru za tyden, navic nekdy jako skryte cislo vola i nektery urad, socialka apod.
Proc je tady 2.vlna? Tady je dokument z 26.5.2020, kde jsou doporuceni vladeohledne pripadne druhe vlny (vypracovane expertnim tymem vedenym onim muzem co prisel na jare s modely co presvedcily babise, ze je treba rychle jednat. Je tam vyznacene, co se udelalo a co ne. Neprekvapive cervene zvyraznene nesplnene body vyrazne prevazuji ![]()
https://twitter.com/michalblaha/status/1317819021325193216/photo/1
Souhlasim s jednim z dalsich tweetu - "Každý z Vás pošle v ČR reálně přes 60% VŠECH svých příjmů státu, abych se dozvěděl, že při krizi “zachraňuje” stát amatérská Excel tabulka?"
Na to bych nespoléhala. Existuje spousta různých tabulek, jak respirátor i rouška riziko sníží, ale zelený strom života. Taky jistě hraje roli, jestli je to kontakt jednorázový, nebo dlouhodobý (ve škole, v práci)
Sweet Potato no ja na to nespoleham, to je oficialni doporuceni/narizeni
viktorka_od splavu Ještě je otázka, jak moc ho dodržují - možná se to hodí jako důvod, když nestíhají? Vím, že to byl argument pro roušky ve třídách, že po jejich zavedení nepůjdou celé třídy do karantény.
U muže v práci teď hygiena trasuje roušky neroušky.
Sweet Potato Tu potřebuju!!!
Ale asi raději tady.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY