brrr a jste 2 metry od sebe?
Koronavirus
Mně je to celkem jedno, když vylezu z tramvaje, většinou se chystám do nějakýho obchodu ještě (nebo dvou...) a ani mě nenapadne si roušku imrvére sundavat a nandavat, pročež v ní chodím venku i bez Prymuly. Strhávám ji až tady na periferii...
Asi tak. V centru to mám podobně a tady kolem domova, třeba se psem, davy neproudí. Kéž by nás nepotkalo nic horšího!
Kamaradky holcicka mela pozitivni spoluzacku ve skolce. Hygiena je nekontaktovala, skolka doporucila karantenu, o tomto vikendu byla holcicka rano na testu, vecer jim prisla sms negativni. Dnes jim prislo, ze 10. 8. (!!!) byla osoba xy v kontaktu s pozitivne testovanou osobou a at dodrzuji 10 dni karantenu. Jako jestli v tom maji takovy bordel, tak to je hodne spatne...
Lamicka Tohle jde slyšet ze všech stran. Že někoho hygiena osloví den před koncem karantény. Nebo i po.
Prý se to má zlepšit. Mají posily a za těmi starými případy, co nestíhali, udělali čáru a už neřeší.
Jsem zvědavá, kdy se ozvou manželovi. Kolega je C+ od čtvrtka.

viktorka_od splavu Záleží jak kdo, v zásadě jde o skupinky dvou až tří lidí rozprostřených na ploše 3 tis m2.
Hamáček teda fakt jede. Zajímalo by mě, jestli je takovej hajzl sám, nebo jen poslouchá přání svého pána...
Za ten koronáč se koukám schová leccos.
brrr pokud vím stavební dělníci je na jaře taky neměli, brala bych to tak, že máte rozestupy, popřípadě bych se snažila ty skupinky zorganizovat ze v problematice názorově shodných pracovníků:-)
barbucha myslím že to je irelevantní (leda bys ho chtěla volit což já teda ani po smrti)
Je tu nekdo s brylema, komu se v rousce/respiratoru venku a pri prechodu dovnitr nerosi? V tomhle pocasi nekdy az tak, ze nic nevidim![]()
mirajo pokud tu je, beru každý tip, ty zafunený brýle fakt nedávám
Sweet Potato
dobrý
mirajo jo,my brylovci to mame jeste o moc tezsi.![]()
Mne trochu pomaha prekrizit ty gumicky.Ale je to lepsi jen o fous....
AprilTwelve Taky beru vsechno![]()
Zarinya Zkusim, ale nektery gumicky utrhnu, ani nemusim krizit. Velka hlava![]()
Hele nezkousel jste treba nekdo s tema brylema.stejny triky jako s plaveckyma v bazene? To se myslim omyva sprchovym gelem a jeste do toho plive. Ehm no, to plivani se asi ted uplne nehodi:-D
Karja
no já naštěstí nenosím brýle, ale jak mám pršinos tak jsem experimentálně a pozorováním zjistila, že jiní lidé mají ty šňurky zaháklý za ušima a vedený směrem dolů ke špičce nosu.. kdežto já mám tu věc přímo přes oči protože nos nemám níž, nýbrž vejš![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY