A kdopak musel zrovna dnes do Berlína, užít si trochu adrenalinu?
Tak alespoň to v Berlíně zvládli lépe než tady v Lipsku, ale to bude tím, že tady není parlament ![]()
A kdopak musel zrovna dnes do Berlína, užít si trochu adrenalinu?
Tak alespoň to v Berlíně zvládli lépe než tady v Lipsku, ale to bude tím, že tady není parlament ![]()
Byla jsemv Tescu, na obrazovce pri vstupu to tvrdilo, ze je tam 78 lidi z povolenych 329 a parkoviste i vnitrek bylo zaplnene tak obvykle, by me zajimalo jednak jak to pocitaji a druhak, jak by vypadalo tech 300 lidi uvnitr...
Evaeva alzaboxy jsou pořád obsazené, aspoň u nás.
ionicera jj, presne tak. Vyrobila si kruh o poloměru dva metry, coz je 4 m od dalšího člověka.
continuity Jakože fakt obsah kruhu s poloměrem doporučeného rozestupu dva metry? Ale to je hezká ilustrace, jak se nám ty starší ročníky našprtaly vzorečky, které neumí používat
Ginevra jeste je ve hre prodlouzeni nouzoveho stavu, protoze bez nej by se ta opatreni zmenila v doporuceni. A to by asi byl konec. Nebo spis zacatek dalsiho prusvihu.
Myslím, že to schválí třeba na 14 dní a pak stejně další prodloužení.
A666 Tak dneska byl první den školy pro prvňáky a druháky. Jsem strašně zvědavá kdy to zase nějak rozkopnou.
A mně volala zoufalá sestřenice-matka prvňáka, který přišel domů se čtyřimi domácímí úkoly-vesměs z toho, co paní učitelka zapomněla zadat (stránky, které přeskočila a když ji na to sestřenka během online výuky upozornila, učitelka řekla, že to bylo naschvál). ![]()
Ginevra taky doufam, ze aspon nejak postupne.
Isca no takto to vysvetloval ten Chlibek z epidemiologické komise. Já už jsem četla nějaké hejty na Twitteru, ale měla jsem za to, že si to všichni jenom domýšlejí.
Pinot Noir já objednávala naposledy do mallboxu a nebyl problém. Pobočku Alzy mám stejně daleko, akorát na druhou stranu, ale právě jsem v pondělí šla okolo a viděla tu frontu.
moora jo aha, to by mohlo bejt. To mi uniklo, že byl zas Black friday.
A666 To asi zvládli, ale nám to dost zkomplikovalo plány. Pech.
žluťásek jako oni si kramy delaji co chteji,ale Black friday je spravne 27.11.ctvrty patek v listopadu.![]()
Vy byste z matiky neodmaturovaly!! ![]()

Zarinya mně se právě zdá, že bejvá třikrát do roka...
žluťásek kdyby třikrát
mi přijde, že to v nějaké reklamě zmiňují co 14 dní.
Evaeva zmiňují a ty slevy nestojí ani za to, aby se člověk podíval.
continuity přesně, u nás to dávno ztratilo obsah
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.