žluťásek jako oni si kramy delaji co chteji,ale Black friday je spravne 27.11.ctvrty patek v listopadu.
Jo, je to vždycky pátek po Thanksgiving protože amíci mají ten den volno tak můžou nakupovat ![]()
žluťásek jako oni si kramy delaji co chteji,ale Black friday je spravne 27.11.ctvrty patek v listopadu.
Jo, je to vždycky pátek po Thanksgiving protože amíci mají ten den volno tak můžou nakupovat ![]()
A666 To asi zvládli, ale nám to dost zkomplikovalo plány. Pech.
Co jste měli za plány?
A666 Kanadské vízum.
viktorka_od splavu Nezaměstnávají jako odborného poradce nějakého bývalého zaměstnance rádia Jerevan? ![]()
Isca museji jich tam mit nejmin pet![]()
viktorka_od splavu Jo, včera jsem přemýšlela, jestli mám na příští týden dětem objednat obědy a ségra (zástupkyně za SŠ) říkala, že mám být v klidu, Plaga prý říkal, že nástup dětí oznámí týden dopředu. Ovšem učitelka dítěte dnes na onlině hodině říkala, že možná v pondělí, záleží na dnešním rozhodnutí vlády, takže asi tak, haha.
viktorka_od splavu no je v tom zmatek, ale zrovna toto mi přijde ještě rozumné. Školy ještě dnes nevěděli, kdy se žáci presne vrátí. To je jeden pracovní den na přípravu, kdyby to bylo od pondělí. Proto je tam to schvalování a PES nejde automaticky.
Navíc já mám fakt obavy, co udělá ten nástup do škol, pokud se nebude trasovat a testovat a do karantény půjde maximálně soused z lavice.
Nemocnice jsou pořád plné a když se nám ta exponenciála zas zvedne z aktuálního stavu, tak než na to těmi pozdními testy priznakovych prijdeme, budeme v pěkném loji.
Potřebovali bychom zas testovat kontakty a ne priznakove lidí v ordinacích, abychom předběhli tu epidemii a to se teď neděje.
Presne. Je jen rozumne, ze minister skolstvi to chce preci jen rozvolnovat pomaleji.
Ja osobne enchapu, proc neni v Psovi vetsi duraz na % poizitivnich testu. kdyz se bude malo testovat a tak bude malo pripadu tak byt bude % pozitivnich testu kolem 50% porad vyjde psovi stupen 3 (podle techneti simulace). pritom dokud podstatne neklesne % pozitivnich etstu, znamena to, ze porad nezvladame trasovat a testovat kontakty, coz je poukazka na dalsi pruser ![]()
Tohle je... esence. (Jela jsem v úterý autobusem nahoru na vejlet, dva metry tam neměl rozestup nikdo... a taky mě napadlo, jak to teda... mhm...)
Čítam McBainovu detektívku a je to ako iný svet, ľudia si ruky podávajú, opluvaju sa, majú kar po pohrebe!
letfenixa já čtu vždycky na rotopedu stará čísla časopisu Téma a teď jsem četla rozhovor s českým lékařem, který působí v Kuvajtu, časopis z loňska nebo předloňska, a on tam říká, že už je tam snad osm let a že mu za rok končí smlouva a už ji nebude prodlužovat, že peníze má sice pohádkové, ale už se zase těší, až bude s rodinou, přáteli, zajde do hospody, za sportem s přáteli, na oslavy s rodinou... Když jsem to četla, úplně mě zarazilo a říkala jsem si, tak to určitě, chlapče ![]()
Prisel mi email od zdravotni pojistovny ministerstva vnitra ze budou proplacet 500 Kc z 600 Kc ceny testu na protilatky, ze je to soucast nejake studie. Pujdete na to nekdo? Co si o tom myslite?
baltik Uvažuju o tom. Jen tak ze zvědavosti, prostě zábava sestře za tři stovky (na ty testy se myslím půjde třikrát, cca po půl roce vždycky).
baltik já tom taky uvažuju. Sice skoro nikam nechodím, ale stovku za to klidně dám. Akorát je potřeba jít třikrát vždy po půl roce a tu druhou a třetí pětistovku ti vrátí až absolvuješ všechny tři odběry.
Pinot Noir my ted s kamarady vzpominali po skypu, kdyz jsem byli loni v Turecku v Efesu, tak kamarad koukal na sveho 5 leteho syna a rikal ze je mu lito ze si to nebude pamatovat, leda z fotek... A ja mu na to tenkrat odpovedela ze co mu bude branit se tady zase nekdy podivat. A behem te prohlidky jsme spradali plany na Iran (jako lezeni) a pamatky, no a vraceli jsme se do CR kdyz zabili Solejmaniho a od toho dne to slo pekne do kopru...
baltik půjdu, chci už příští týden. Měla jsem před 3 týdny divnou virozku a to po setkání s kamarádkou, kterou pak pozitivně vytestovali. Měly jsme teda bezpečný styk (s rouškama), ale člověk neví... Seděla jsem poctivě doma 2 týdny, ale na PCR výtěr z mozku jsem jít nechtěla.
letfenixa my se teď dívali na záznam nějakého velkého koncertu a taky mi to přišlo jako scifi
, hlava na hlavě a všichni tam určitě prskali při zpívání!
Hlasim, ze nam priostrili
hlavne teda socialni interakce zkrouhli brutalne.
BC (10 mil obyvatel) mela za posledni tyden mezi 500 a 750 pripadu za den, od vcerejska odpoledne zakaz veskerych akci a srocovani, jedno jak maly. Stykat se muzes uvnitr jen se cleny domacnosti, pokud zadny nemas, tak dve osoby, ale musi ta trojka byt exkluzivni, ne ze oni budou mit dalsi dva lidi. Venku ok, na prochazku atd s kamosema, dostavenicko vice lidi venku ale ne.
Vsechny akce zkrouhnuty (uvidime jestli budu muset zrusit mega akci na Vanoce, (je to cely covid safe - projizdka 25 min autem, vanocni svetla, lasery a projekce), zatim nevim.
Kdo je na HO tak i zustane, kdyz do prace tak jen podle schvalenyho bezpecnostniho planu, my musime masky vsude krom u sebe u stolu. Jinak masky vsude krom venku. I u me v dome treba, kdyz jdu po chodbe atd.
Rodice muzou carpool deti do skoly a predat je prarodicum. Do restaurace ok, ale jen s lidma v bubline, tzn kdo s tebou bydli a nebo ti 2 exkluzivci. max 6 lidi stoly v restauracich. Vsechna obsluha musi mit rousky. Ohlasili kontroly vsech businesu co jsou otevreny taky.
Hot joga, spinning a hiit zruseny, ostatni zatim otevreno. Zavreni hrozi nejvic tanecnim studiim a bojovym sportum. Fitka muzou zatim mit otevreno, ale jen se schvalenym detailnim covid planem.
Masky vsude uvnitr, v restauraci do posazeni ke stolu. V praci krom u sveho stolu.
Nesmi se nikam cestovat, kdome do prace, v ramci provincie, takze nemuzu treba za kamaradama do Vancouveru nebo na vikend ven z mesta. Zadnej trajekt atd, vsechno jen essential.
Zatim do 7 prosince, uffff. Jsem zvedava jaky budou cisla za par dni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.