0zero7 myslim z dnesniho pohledu, ze je to pro vas dobre. Nebyt u nas ty pitomy volby a zacit s omezenima vcas, nemusely ty cisla vyletet na 15 tis/den.
Koronavirus
0zero7 Teda ale to zní fakt brutal. Ty exkluzivní přátelé .. uf.
Kokoska jo dobre, ze tomu zatli tipec, akorat doufam, ze s tim cestovanim to bude na 14 dni jenom, to me prudi.
andulka01 no pratel muzes mit kolik chces, jen na setkani vevnitr ted na 2 tydny jen dva. Taky me to moc neoblazuje, ale chapu to. Hlavne si to nastavim s jednou kamoskou se kterou mam uz rezervaci na vecu ve stredu a pak s nekym dalsim, kde vim, ze se vidame casto. Zbytek venku, kdyz neprsi tak v pohode, zima neni jeste.
U nás otevírají obchody se strelivem? No docela mě to uklidnilo, docházejí nám diabolky. ![]()
0zero7 prepáč, že sa pýtam, ale dobre si pamätám, že pracuješ v Kanade v cestovnom ruchu?
Ak nie, tak sa strašne ospravedlňujem, mám mizernú pamäť, ale toto mám nejako s Tebou spojené...
slniecko Vubec se neomlouvej! Ziju v Kanade, BC, Victoria, na ostrove. Delam do cestovniho ruchu pro mistni pristavni autority
Pamatujes si dobre! Ha
0zero7 Wow!!!
Tak potom budem mať milión otázok. Síce viem, aká je to otrava, keď sa niekto pýta na niečo, čo je na úplne opačnom konci kontinentu, ale je to aspoň ten istý štát
.
Vymyslela som totiž takú "cieľovú odmenu", že keď bude po Covide a bude sa dať cestovať, tak vezmem mamu na výlet na Ostrov princa Eduarda, chápeš, ako dve fanynky Anny zo Zeleného domu.
Tak len čo bude lepšie budem sa pýtať, pýtať, pýtať...môžem?
slniecko Pytaj se na co chces, uplne v pohode. Princ Edward Island je na vychodnim pobrezi, ja jsem uplne na opacne strane, takze jiny podnebi a provincie, ale odpovim na co chces! :)
0zero7 u nas na opacnej strane kanady uz je od pondelka lockdown. (toronto) asi od jula doteraz sme mali prisnejsie podmienky ako su u vas teraz ale nepomohlo. ja necitam predpovede ale nieco o 20k to 60k pozitivnych za den som zachytila, len neviem v akom casovom horizonte.
slniecko odporucam jesen. par mojich znamych prislo na jar a uzili si snezenie a poladovice, jar je tu studena a chladna. skor ako koncom maja neodporucam cestovat sem, naopak jesen byva nadherna, dlha a tepla a tie farby ako bonus takze september, oktober. vsak v anne sa aj pise, ze stromy zakvitli koncom maja, tiez moja oblubena knizka:-)
Obchody se zbraněmi? Jako vážně?
Co nám tím naznačujou?
Lamicka My s manželem koukali na Live ať Knebworth, Robbie Williams 2003. Byly to 3 koncerty po sobě a celkem tam bylo 370 00 lidí. Všichni zpívali, objimali se, Robbie si vytáhl holku z davu a začali se líbat...Krásná doba :-).
999 to jo teda :) my koukali na CT Art na The Rolling Stones a pak na Stinga, to byl moc pěkný koncert.
999 achchch
na koncertě RW jsem byla v Miláně,Manchesteru a Kodani a bylo to úžasný...atmosféra,úplně narvaný haly (třeba San Siro v Miláně
),lidi se objímali,tancovali...chjooooo...bude to jeste někdy?...zažiju to jestě???![]()
Sweet Potato pry pro myslivce na divocaky
Maureen Já na něm byla dvakrát a bylo to super. Sweet Potato Věřím, že se to vrátí do normálu, ale teď mi to chybí :-(.
Maureen Snad to ještě zažijeme. Koncerty a divadlo miluju a ta atmosféra a zážitky mi chybí.
999 Jojo, libat se dneska s nekym z davu, to je skoro jak nechranenej sex na prvnim rande! Fakt je to vsechno jiny. My jsme se driv schazeli s ruznymi partami pratel (ehm napisu z mladi, no proste ze skoly, ze sambova rodneho mesta atd atd....no a jako ted jak vlastne uz druhej rok vynechame, prijde mi, ze uz je uplne prestanu znat).
Lamicka mne chybí kultura i sport. A nevim...když budeme zavření, počty nakažených klesnou, rozvolní se, počty stoupnou...jak dlouho toto zapínání a vypínání společnost vydrží? Týdny, měsíce, roky...prý si budeme muset zvyknout na " novou normálnost"..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY