Karja Já jsem to nějak nepostřehla, vy jste nakonec otestovaní? Myslím, že jste udělali dobře, dost vám to zjednoduší situaci.
Koronavirus
711990 Přeju lehký průběh a brzké uzdravení. Zrovna o tobě bych si byla myslela, že to nemáš kde chytit.
711990 to, ze jsi to chytla, je vtipny, kdyz to srovnam s tim, ze jsem to jeste nechytla treba ja, protoze hodne jezdim MHD, hodne se pohybuju mezi lidma a stale ignoruju alkoholovou dezinfekci, protoze razim heslo, ze voda a mydlo staci. a kazdou chvili se mi stane, ze treba po jizde metrem, kde na vsechno smatam, si nemam kde u mejt ruce a koupim si nejaky jidlo, kteryho se behem konzumace kazdou chvili dotknu. :D
Sweet Potato no presne, ale tak asi proste velka smula nebo nevim. Ale zatim nam fakt nic neni.
Jen vaham kdy nechat otestovat samba a Tondu, protoze si myslim, ze sme to museli chytit vsichni stejne, kdyz uz. Jsme spolu fakt celej den. A rikam si, kdyz budem cekat do pondeli tech 6 dni, ze muzou vyjit negativne a nebudem vedet, jestli proto, ze uz to maj za sebou nebo proto, ze se nenakazili ...
razorblade uz jsem za vinika urcila Tondu, urcite to nekde oliznul!
711990 No chudák malej, se nemůže bránit proti takovýmu sprostýmu nařčení ![]()
711990 U nás jsem byla pozitivní jenom já. Děti i sambo negativní. Na testy šli ale až dost dlouho, bylo to v největší špičce. Dcera teď byla na krvi, tak jsem jí nechala nabrat i protilátky a nemá je. Zajímalo by mě, jestli to tedy měli i oni nebo ne. V okolí mám takhle několik rodin, jeden pozitivní a ostatní nic.
711990 Odmítnout to nejde, ale kdybys moc nechtěla jít, tak pokud to "nestihnete" do deset dnů (třeba protože nebyl termín, nebo neměl kdo s dítětem jít na odběrné místo atd.) a dítě je bezpříznakové, tak už chodit nemusí.
999 Urcite, ja fakt vahala kvuli tomu, ze posledni vylet s holkama byl desnej, uplne by me to dostavilo. Tak uvidime, doufam, ze to mame, kdyz uz je nam blbe. Ale deti mi prislo vzali hodne povrchove, nedivila bych se, kdyby kvuli tomu vysly negativni.
711990 pokuds mela test vcera tak sambo by mel jit v sobotu nebo nedeli, jestli teda funguji o vikendu.. kdyz ne tak bych teda volila patek:-)
Garfie to je dobry vedet! Ale ja je tam poslu oba rada, aspon na hodinu vypadnou z domu:D
viktorka_od splavurozhodujem se mezi patkem a pondelim prave, ja jsem spis pro ten patek
razorblade vcera se u nas stavil nas domaci a vypravel, ze zrovna jede od matky z DD, pani je 92, je hlucha, takze s ni nemuze telefonovat, navstevy maji zakazane cele mesice a jedine, ceho se domohl, je to, ze mu ji privezou k prosklenym dverim a tam ji pise vzkazy a ukazuje je ji pres sklo. Pry za tu dobu hodne sesla, stal se z ni lezak, tak prestoze by jim ji na vanoce klidne pustili domu (nechapu, kdyz tam nikdo nesmi ani vkrocit, ze je klidne poslou na tyden pryc) tak resi, jak se o ni postarat, kdyz uz ani nevstane. Tohle je fakt strasna situace pro vsechny v domovech
711990 s tou migrénou to mohlo souviset, měla to takhle mámina kamarádka, měla dlouhou migrénu, její doktorce se to nezdálo, tak jí poslala na test.
Zuzuli Tohle je příšerný... nemoct na sklonku života komunikovat se vými nejbližšími (a naopak) je noční můra.
Jsem neskutecne stastna,ze jsem tu navstevu rodiny v cesku stihla za pet minut dvanact.Ode dneska vychazeni jen v nutnych pripadech....to je fakt hroznej zivot.
V Sasku je tvrdy lockdown od pondeli. Dokonce prisli s povinnosti nosit rousky vsude, krome sportu a lesa - jsem z toho cela nadsena, jako astmaticka to fakt nedavam pri pohybu + se mi rosi bryla jak zjednane, takze se akorat tak rperazim.. A v nasem lesiku bude narvano, to abychom chodili na prochazky vecer ![]()
Jako opatreni jsou treba, ale tohle zrovna absolutne nedava smysl, zadne prokazane vyhody to neprinasi a akorat to pvoede k tomu, ze budou lidi stvat rousky jeste vic (ja doted byla poslusna ale tohle proste budu muset osulovat).
Vtipne je, ze na jizdu na kole a beh potreba nejsou, byt kapenky se viri mnohem vic. zapomina se, ze jsou i lide, co jsou zvykli chodit rychleji pesky...... kdyby to dali jen na mistech, dke se lide zhlukuji, davalo by to vetsi smysl
jako zacinam mit pocit, ze se Saske vedeni zaucovalo od Babise
(jo, ta mentalita lidi se proste od CZ/PL a spol nelisi, no).
viktorka_od splavu No ale členové domácnosti můžou nejdřív za pět až šest dnů, v pátek je ještě brzo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY