razorblade drzim palce!! Snad to bude dobry!
Koronavirus
jinx mas pravdu, jdu to presunout
Pokud má příznaky už pár dní a ztratila čich, tak to bude dobrý. Lidi, co ztratí čich mají mírnější průběh a většinou ty opravdu těžké případy mají vysoké horečky a tak dále hned od samého začátku. Ten čich je až tak 5-7 den.
razorblade rozumím ti, o rodiče se taky bojím, oni jsou obzvlášť opatrní, ale stejně mám o ně strach. Jsou podobně staří, tátovi sedmdesát bylo před půlrokem. Držím moc palce ![]()
razorblade hlavne klid, bude to dobry!
ja bych dnes za cele ty roky mohla vyprodukovat snad prvni stiznost ever, ale nemuzu, nemuzu... asi si do neceho kopnu! a chtela jsem to resit, to ja zas jo, ale neberou telefon, ti maji stesti!
razorblade Bude to nejspis ono, ale je velmi pravdepodobny, ze tim rodice projdou bez vetsich problemu. Drzim palce. Premyslet co by kdyby, nema smysl. Obcas lidi po covidu vysetrujeme na CT, nalez tam maji vetsinou ti, co meli tezky prubeh, vysokoprutokovy kyslik, pripadne byli na ventilatoru, ti s lehkym ne, tak na dlouhodoby nasledky proste nemyslet.
jinx jasně, přesouvám do příslušného vlakna
continuity 5-7 den je prusvih, protoze to jsem se s nima videla. Otec mel predevcirem zimnici a teplotu a ted ma rymu, ale on si za to teochu muze i sam, peotozev pondeli stehoval a upocenej lital s tema vecma venku jen v tricku
ale zbytecne se tim na pripadnej covid oslabil
jinx NZ, jsem to tam mela dat hnedka, nebyl to zamer zadny.
razorblade rodice myho kamarada v US oba pres 80 a velmi lehky prubeh, on teda skoncil v nemocnici ale uz je v pohode. To bude dobry!
razorblade Držím palce, ať je to dobrý.
Garfie u nás určitě fungují, ale, co jsem pochytila, je to spíš hlídání dětí. Můžou tam snad mít online výuku jejich třídy nebo dělají svoje úkoly. Učitelky jim pomáhají, asi jim případně něco vymyslí, ale o vzdělávání to moc nebude. Jsou to teda jen moje dojmy z toho, co jsem různě zaslechla.
0zero7 jasne, vzdyt takove ot vznikaji kazdou chvili a mne kolikrat prijdou zajimavejsi, nez puvodni tema, vzdyt to zname. Jen tady mi to prislo skoda. A uz mlcim, jsem OT :)
razorblade My máme jen pacienty nad 65, ale většinu spíš 75 a starší. Spousta se jich už vrací po covidu s tím, že to zvládli. Ve středu paní, 130 kg, snad všechny nemoci, které jsou, problémy s plícema a je měsíc po covidu. Prý ji jen bolela hlava a asi 4 dny teploty. Chápu strach o rodiče, ale není to pokaždé hrůza. Drž se a vaši ať to zvládnou.
S tím čichem je to většinou pravda. Kamarádky manžel měl okamžitě horečky a potom nastoupil kašel, rýma, únava. Ona pořád nic až asi po týdnu přišla o čich a teda bolí jí hlava, únava a to co tady dost zmiňovaly ostatní, že má pocit, že je úplně blbá a už nikdy nenapíše normální větu.
razorblade tebe asi bohužel už nevytrasuji, ale chytnout si to vůbec nemusela. muže to chytlo v práci uprostřed dvanáctihodinové smeny, jeden kolega to dostal s úplně mírnými příznaky a ten druhý vůbec ne a s oběma byl i den predtim
Rodiče ať se teď určitě šetří, hodně odpočívají, ale pokud měli horecku jeden den, je toirnej průběh, může se jim to všelijak vracet, je to jak na houpačce, ale to je normalni. To bude dobrý, neboj. Mně ještě teta vnutila 100 mg aspirin kvůli sraženinám, nebo si můžou brát aspirin normalni i na horečku, pokud nemají kontraindikace.
razorblade k nám chodí do knihovny dost starších čtenářek, tím myslím 70 let a více a některé se svěřily, že měly kovid a že to daly celkem v pohodě. Bude to dobré.
razorblade drzim palce, at je to dobry
Taky se o rodice bojim, tatovi bylo na jare 70. Vracel se 4.1. z nemocnice, jeste porad se bojim, aby se neukazalo, ze tam neco chytil.
razorblade Pokusím se Vás trochu uklidnit, chápu, že se bojíte. Na Štědrý den u nás byli celý den rodiče, oběma je 75. Při rozbalování dárků se (do té doby zdravá) dcera divila, že šampon od Lush vůbec nevoní... ![]()
Hned druhý den šla na test, samozřejmě pozitivní. Následně pozitivní i můj táta, sice nijak závažně nemocný, ale zase ne sportovec v kondici. Strach i výčitky jsme měli, naštěstí průběh naprosto bez příznaků, po celou dobu. Dnes mu skončila karanténa, snad je to za námi. Tak držím palce a přeju stejný konec.
razorblade Držím palce
Zase ne každý starší člověk má nutně vážný průběh, neboj.
razorblade držím palce, ať to má co nejlehčí průběh ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY