razorblade to mě mrzí číst! Jak píše continuity ta ztrát čichu je obvykle "propustka" od pneumonie. Pokud nemají závažná přidružená onemocnění, zkus se zeptat jejich praktika na ten Isoprinosine. Můj bývalý šéf teď recentně prodělal lehký průběh (65+) a užíval ho, já si ho nasadila v preventivním dávkování poté, co jsem byla 1,5 dne v kontaktu s kolegyni, která byla na konci inkubační doby a teda už infekční, z toho určitě značnou dobu bez respirátoru (káva, čaj, oběd, falešný pocit bezpečí atd)...
Koronavirus
Právě začíná na ČT24 pořad/debata o covidu.
marieu nas praktik jim prej rekl, at hodne pijou caj a vylezej to. Ja mu v tomhle verim, ze dle jejich zdravotniho profilu to nepodceni, je to dost poctivej a peclivej chlapik.
Luna myslim,ze na zlutak se proste jen nevlezes.to,co se tam odehrava posledni dobou,je sodoma gomora.
Prej udrzujte distanc.na chodbe lavice sedadlo vedle sedadla,a tam clovek vedle cloveka a takhle tam sedi treba 4 hodiny.v rozhlase sice vyhlasuji zakaz konzumace,ale clovek,co tam sedi od rana, tezko bude cely den bez vody a jidla.
razorblade držím pěsti...
razorblade
držím palce.
razorblade drzim palce moc!
A hlavne neboj, bude to dobry...
razorblade bude to urcite dobre. Moje teta a stryc (oba dost pres 70) zvladli koronu s dvoudenni teplotou. Jejich dceru (40) to trapilo dyl a vic
Hm, tak se ukázalo, že středeční večerní teplota a čtvrteční únava mého otce nebyla kombinace očkování a dvou služeb ve třech dnech, ale covid. Muž měl 14. letět do LA, tak už to ruší a chystáme se na karanténu. Mimochodem mamka byla ještě včera na antigennech negativní.
brrr ach jo ![]()
Držte se
brrr to je pech teda :-(
continuity Potrefenáhusa Dík. Vtipné je, že mu už nic není a na ty testy šel jen pro jistotu kvůli muže. Jinak si všichni mysleli (i na infekčním), že to má reakci na očkování.
No tvl! Hlavně ať jste všichni v pořádku.
razorblade vrele doporučujem video s Mudr. Bukovským, hlavne o užívaní D vitaminu, pití zeleného čaju a držím palce, aby to dobre dopadlo s rodičmi
razorblade elinka prosím ťa ktoré video? Bukovský šíri dosť veľa bludov, ale možno má aj čosi pricetne.
Mrakoplas https://www.youtube.com/watch?v=WFcNTs152DM&t=295s
https://www.youtube.com/watch?v=JqprLcF39_I&t=196s
Kdyz se potrebujete najist,ale ani drive in nema povolene otevreni wc,takze musite pres pul mesta do supermarketu na wc a pak zase zpatky...urcite to zasadne brani sireni viru.nebo se predpoklada,ze lidi budou chodit na zachod do parku?dnes jsem teda zazila perne chvile![]()
Obsluha rikala,ze ho otevrene meli,ale pry je lidi udali...
elinka priznám sa, že som to len preskákala, nedokážem ho tak dlho pocuvat ale neviem v čom je jeho odporúčanie vit D objavné, to je už dávno známe, že pomáha na imunitu, existujú čo si pamätám aj štúdie (reálne), že zmierňuje priebeh ochorenia covid 19.
Plus teda tento človek zľahčuje koronu, je to podľa neho banálne ochorenie a kopec jeho výpočtov je úplne mimo. Ale tak to keď titul MUDr. zrazu znamená, že je človek odborník na všetky oblasti medicíny. Pardon, že som sa tak rozohnila, ale ma ten človek dosť štve, pretože kvôli jeho titulu mu ľudia veria aj úplne sprostosti (tým netvrdím, že v určitých oblastiach sa nemôže vyznať)
Jiná Realita toto s tými zachodmi je dosť blbe (aj keď pochopiteľne). Ja som tak rada, že nie som tehotná, to som musela chodiť čo pol hodinu, by som teraz ani z domu nemohla vyjsť
.
brrr Ach jo :-/ drzim tatovi pesti...vas ostatni zo snad mine. Hele, ale s tim LA jsi uz mela nejaky tuseni, ze jo?
razorblade Neboj, to bude dobry!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY