Držím palce všem nemocným ![]()
Jen tu upustim banální stížnost, ze furt nemám čich ani chuť a pěkně mě to sere. Pardon. ![]()
Držím palce všem nemocným ![]()
Jen tu upustim banální stížnost, ze furt nemám čich ani chuť a pěkně mě to sere. Pardon. ![]()
Garfie No LA mělo být už od září, podunulo se to kvůlu koroně. Jestli to dobře chápu, tak to dokonce i některým zrušili (těm, jejichž pracoviště přešla na HO). Muž teda pojede později, ale už mě štve jak se to gurt táhne a odkládá. Pak taky budeme muset doufat, ať nás za nim v létě pustí. Otrava prostě, ale vy to máte horší.
Mrakoplas takých expertov tu máme na každý prst desať. Mediálne viac exponovanych je tak tých desať ľudí, ale je to hrôza.
razorblade vrele doporučujem video s Mudr. Bukovským, hlavne o užívaní D vitaminu, pití zeleného čaju a držím palce, aby to dobre dopadlo s rodičmi
Bukovského by som nedoporučovala nikomu. Nikomu!
paktofonika já mám od něho knížku jak vařit deťom. Moja segra ho chvíľu hrozne brala.
No neuvarila som z toho nikdy nič. Ide to úplne mimo mňa.
Asi hloupý dotaz pro sestry v covidu - za jak dlouho po nemoci jste šly navštívit své rodiče nebo rizikové probuzne?
continuity ja som kedysi dávno kúpila knihu 4 ročne obdobia, či ako sa to volalo. Tiež som z toho nikdy nic neuvarila. Pamätám si ešte doby, keď chodil radiť do Telerána, ale čo predvádza teraz...
Bukovského by som nedoporučovala nikomu. Nikomu!
Nechcela som to tak priamo
ale asi tak!
Mha já tam zatím děti nechci pouštět, i když tlak je enormní. Dnes tam muž pojede kvůli nákupu, tak jsem svolila, že můžou na zahradě postavit sněhuláka a popovídat si s babičkou venku. A zdůraznuji to dětem, babička ma svoji hlavu.
continuity Díky, já taky ten nákup, předání mezi dveřmi. Delší návštěvu a bez roušky zatím ne.
OliveOyl ja s nim nemluvila, to nemam sanci, ostatne asi nikdo od nas, jen jsem citovala z rozhovoru pro pravo. :)
20:13
Ministr Blatný zastavil očkování většiny zdravotníků, tak jak začalo v prosinci fungovat. Chce zvolit úplně jinou strategii. Informovala o tom ve své hlavní zpravodajské relaci CNN Prima News. Ta se odkazuje na interní dokument Ústřední vojenské nemocnice, který má k dispozici.
Podle dokumentu by od soboty měli dostávat vakcínu jen zdravotníci, kteří jsou přímo v kontaktu s covidovými pacienty a dále klienti a zaměstnanci domovů pro seniory.
Zdravotníkům, kteří si už rezervovali termíny na očkování, ale nová pravidla nesplňují, se rezervace budou od zítřka rušit SMS zprávou.
Ministerstvo se k pokynu pro televizi nevyjádřilo. Oslovené nemocnice uvedly, že pokyny úřadu budou dodržovat, nicméně hodlají aplikovat druhou dávku lidem, kteří už dostali dávku první.
![]()
Blatny:"nebudemem otevirat polni nemocnice,nemame pro ne personal"
Je tu jeste nekdo jiny,kdo se naivne domnival,ze polni nemocnice se stavi pro pripad zahlceni normalnich nemocnic,tudiz pro stav,kdy neni zadny volny personal,a myslel si,ze polni nemocnice dostane nejaky vlastni,treba vojensky personal?
Na co teda stavi polni nemocnice?na dobu,kdy je v normalnich nemocnicich nejaky necekany nadbytek personalu?![]()
RoSa A na změnu strategie vypíše výběrové řízení.
Asi chci žádat o azyl někde v Burkina Faso.
Sweet Potato jako ja proste nevim,co na to rict.
Za ty vsechny vyroky,ktere ten usaty hlupacek pronesl za posledni tydeny,by musel kazdy slusny stat takoveho cloveka uz davno pro totalni nekompetentnost vystrelit na mesic,kdyz by nemel dost slusnosti vypadnout sam.u nas se takoveho vyroku nechytnou ani novinari,tak samozrejme jsme zacali podobne blaboly prijimat.
Nechapu,ze se ho kdokoli na ucel polnich nemocnic tedy nezeptal.proc je staveli,kdyz pro ne nemaji personal,a proc je dal zbytecne udrzovat a za jejich pronajem platit ten milion denne nebo kolik to je.
RoSa Už jsem narazila i na konspiraci, že vakcín je dost, ale dělají, že jich je málo, aby se lidi chtěli očkovat. Vždycky jsem si myslela, že mám bujnou fantazii????♀️
Jiná Realita Me vzdycky napada..."vy jste tak blbej, nebo tak rafinovanej"![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.