Jennyfor Gratuluju. Nějak se odměň.
Koronavirus
Jennyfor Tak to je super, že to nakonec klaplo:-).
tv Nechápeme.
Ale bojíme se, že takových jsou mraky.
Plus další, co sice v karanténě jsou, ale jen jak se jim to hodí. Vesele si vyrazí třeba "jenom" na nákup, protože přece "musej".
tv Hele kamarádka dělá pomocnou sílu v nemocnici a polovinu jich tam nakazil člověk, co chodil do práce, i když věděl, že má příznaky. Některý lidi se fakt pochopit nedají.
RoSa Pamatujete, jak se i tady z toho dělaly legrácky, z těch campingovejch tašek? Jooo, to bejvaly časy.
no a nebo by ty vakcíny mohlo rozvážet to jeho Vodňanský kuře - logistiku to má zmáknutou poměrně dobře, jezdí do každý Jednoty v Horní Dolní, no a navíc maj ty auta i mrazáky! ![]()
Liesel Co je spatnyho na dvou monitorech? (Mám jen jeden, pro pořádek)
Jinak lituju všechny, kdo si dneska s tím systémem prošli peklem, ale půjdu trochu proti proudu a řeknu, že mi to zas tak strašné celkově nepřijde. Respektive jsou to vcelku očekávatelné porodní bolesti, věřím tomu, že příští týden to už bude šlapat v pohodě.
A těch 3000 vakcín... to přeci není ze by byla někde tři plata po tisícovce pro 80+. Ale proste ta očkovací místa napocitala, co jim zbejva po očkováni zdravotníků v první linii, duchodaku apod.
Pavlena všichni pedagogové z oné třídy nemají chodit do práce, takže předpokládám, že v karanténě budou i děti.
Je to blbý, ale myslim, že speciální školy měli taky zavřít. Děti tam po nás plivou, prskají, bez rousek. Byla to otázka času.
Jiná Realita ne, Blatný říkal, že nějakou zprávu doma každý má, nemusí být čerstvá.
teď jsem strávila asi pět minut pokusem najít to, na co mi odpovídáš a na co jsem se ptala ![]()
tv Hele kamarádka dělá pomocnou sílu v nemocnici a polovinu jich tam nakazil člověk, co chodil do práce, i když věděl, že má příznaky. Některý lidi se fakt pochopit nedají.
a pak se divme, že je tady tolik nakažených, když k tomu lidi přistupují takto.
Jiná Realita promiň, když vy tu jste moc psavé, měla jsem citovat.
Mirka :) našla jsem to :D
Sweet Potato Díky
odměnila jsem se až tak, že jsem si v mailu musela udělat novou složku COS, bo už se nevyznám v tom, co jsem všechno objednala. ![]()
Ono je to hrozně zrádný, to takhle polo ležíš na kanapi s ipadem, objeví se tam košile, co jsi chtěla už na podzim, uděláš jen ťuk ťuk ping, protože je tam všechno nastavený předem a hned Děkujeme za Vaši objednávku. Tak minuta asi celý. Hrozný ![]()
Z těch COSáků by si měli vzít na vládě příklad. Těm to jinak frčí (bohužel pro mou peněženku)
to je dobrý, tak astrazeneca je prý nic moc účinná, takže ji možná v eu nezaregistrují (a pokud ano, tak to bude asi jako s tou čínskou, která má účinnost možná i 50,4%...), ale hlavně, že jí mocně očkují v británii.
co se stane, když v británii naočkují miliony lidí v podstatě neúčinnou vakcínou? za jak dlouho se asi může člověk přeočkovat?![]()
Pavlena Jj, taky čekám trochu odlehčení, já už jsem v křeči, jak se snažím nevystavovat ho riziku. Jako o sebe se nebojím, ale odpovědnost za druhýho dokáže vyšťavit.
To je jak u dětí, taky se musí pořád myslet na všechno a bejt ve střehu.
Až bude bodnutej, tak aspoň tu roušku na doma pomalu sundám. A nebudu třeba nervovat, že jsem mu zapomněla umejt banán, když jsem přinesla tašku zvenku.
A jsem teda vyčerpaná z celý tý anabáze, jako bych skládala uhlí ![]()
Jiná Realita Přiznám se, že i kdyby tomu tak bylo, přijde mi to zatím jako problém vzdálený za devatefými horami (problémů bližších)
Sweet Potato njn, ale pokud ji neschválí, tak bude chybět i nám, a nám podstatně víc, když jich teď máme celých 2000 na den ![]()
Jiná Realita jak chybět?! snad než očkovat blbou vakcínou, tak to bych radši počkala na pořádnou! 50% je jak když si hodíš mincí... a voni se na to tak těšili, že by to mohli píchat i obvoďáci... no tak určitě, to by tam byly fronty zájemců! ![]()
RoSa chybět budou ty kusy, samozřejmě nebude chybět něco, co je neúčinné. ale když počítali s počtem kusů x včetně astrazenecy, a nebyla by, a už teď jaksi máme kulové, tak pak bychom měli kulové minus počet dávek astrazenecy :/ nahrazeno někdy za dalšího půl roku.
RoSa no nic, třeba to schválí, ale přiznám se, že minimálně moje důvěra už by zůstala trochu nalomena, asi jako k té čínské vakcíně, kde oni tvrdili, že má asi tak 80%, jedna jiná laboratoř řekla, že asi tak 60%, a v brazílii došli k závěru, že 50,4% (ty 0.4 jsou tam proto, že kdyby byla účinnost 50%, tak by nešla schválit) - takovu vakcínou se prostě chceš naočkovat![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY