viktorka_od splavu no právě, asi tak. Takže ta ranní hra byla honba za pokladem. Ti, co se náhodně trefili na místo, kde vakcínu měli, vyhrávají, zbylých 500 000 zoufalců si dá studenej hadr na hlavu a těší se na další kolo kovidové Sazky.
Koronavirus
Jennyfor no vidis, tady ten prehled bys nemela, kdybys byla hned uspesna ![]()
Už se divím jen tomu, že nepřilepí na dveře velký papír a tužku na provázku, abychom se mohli všichni registrovat osobně. Když to spadne, někdo to zvedne a nalepí znovu. Pěkně se promoříme, slabší kusy uhynou, silnější získají imunitu, v červnu Babiš řekně, že nechápe, kdo to vymyslel, vyhodí aktuálního ministra zdravotnictví, v září ukáže do kamery graf, že většina lidí se vyléčila, všechno dobře dopadlo, nadmanažer to opět zvládl a v říjnu vyhraje volby.
Tento scénář už fakt brzdí jen to, že jsou aktuálně zavřená papírnictví.
myslím, že přesně takhle to dopadne, jen bych to tak nedokázala naformulovat. pobavil mě ten naprosto přesný popis, jen je to teda fakt strašný moc ![]()
Tak jsem právě slyšela Babiše v TV říkat, že to je jen novinářská kachna, protože byl výpadek 5 minut. Měl by to vysvětlit těm lidem, kteří to hodinu marně zkoušeli.
Jennyfor teď se mi podařilo přihlásit tátu (82)na očkování do Vojenské nemocnice hned na pondělí dopoledne :)) Tak to možná ještě zkus, jestli to nemáte moc z ruky (ostatní nemocnice plný)
Jennyfor tak teď dočítám, že už asi termín máte :))
Už se divím jen tomu, že nepřilepí na dveře velký papír a tužku na provázku, abychom se mohli všichni registrovat osobně. Když to spadne, někdo to zvedne a nalepí znovu. Pěkně se promoříme, slabší kusy uhynou, silnější získají imunitu, v červnu Babiš řekně, že nechápe, kdo to vymyslel, vyhodí aktuálního ministra zdravotnictví, v září ukáže do kamery graf, že většina lidí se vyléčila, všechno dobře dopadlo, nadmanažer to opět zvládl a v říjnu vyhraje volby.
Tento scénář už fakt brzdí jen to, že jsou aktuálně zavřená papírnictví.
tak toto je ten najrealnejsi scenár!
baltik tak nevím, co jsem to zas pochytila. Takhle vznikají informační šumy :)
EDIT - omlouvám se, těch cca 840 tis. je počet všech lidí z první očkovací skupiny, seniorů nad 80 je z toho skutečně 440 tis. Tihle lidé by měli dostat vakcínu během ledna a února. Ale i tak prý "klíčový dokument původně pracoval s počtem o 200 ti. nižším".
Našla jsem to v archivu událostí, ve včerejším vysílání. Omlouvám se za dezinformace.
Akras Tak ta Vojenská je celá plná, a pak tam ještě byla Vojenská - Ambulance ORT, kde to nabízelo jen sobotu a neděli, celý volný, ale při pokusu o jakýkoliv termín jsem pořád jen odpovídala, že nejsem robot a nic se nedělo. Já to dneska balím, už jsem s tín strávila celý den.
Já ten termín, když je to od nás moc daleko, musím konzultovat se synem, aby nás tam odvezl, táta už skoro nechodí. No a kluk se teď furt učí, má zkouškový, tak nemůžu ten čas střelit bez domluvy s ním.
Jennyfor jj, mně se to povedlo do té ambulance na pondělí. Ale je to teda děs :((
Jennyfor jj, mně se to povedlo do té ambulance na pondělí. Ale je to teda děs :((

viktorka_od splavu Někde vyškrábli další tisícovku.
Ale do háje, kde všechny ty vakcíny jsou?Dovezlo se sem kolik - tak 150 000?
Oočkováno zatím bylo 70 000, ať nežeru.
Kde je zbytek?
a neni to tak, že seděj na vakcínách, aby je pak měli na druhou dávku? kdyby náhodou v mezičase nic nedorazilo... 2x70´= 140´ ... zbývá 10´ ![]()
Jennyfor Já bych to střelila, ať jste v klidu. Buď bude moci syn, nebo jeďte Boltem. Není to drahé, přijedou hned a mají i auta s přepážkou mezi cestujícím a řidičem.
Jiná Realita ne, Blatný říkal, že nějakou zprávu doma každý má, nemusí být čerstvá.
999 teď se mi to podařilo nějakým omylem na tuhle neděli večer. Sice na obrazovce se furt kolečko točilo, furt jsem zaškrtávala, že nejsem robot, až jsem to vypnula a šla si uvařit kafe. A ejhle, v mailu mám 4x potvrzený ten stejný termín na neděli večer ve Vojenský.
Tak už jsem domluvená s klukem, možná je to nakonec ta nejlepší doba, bude táta už po večeři a v klidu stihne pak tu druhou, i injekce. A v pondělí dopoledne máme kontrolu v dia poradně, tak kdyby mu po tom něco bylo, tak ho hned uvidí doktor.
uf, byla to šichta dneska. Ale snad se zadařilo. ![]()
Já jsem trochu nasrana. O víkendu onemocněla jedna asistentka, ztráta čichu a horečky. Čich se udajne vrátil za dva dny, tak určitě. Doktorka ji NEPOSLALA na testy. Jsem přesvědčena, že ji o čichu nerekla. Včera jsem byla do její třídy poslána na výpomoc. Dnes z té třídy nedorazila do práce učitelka, ztráta čichu, okamžitě na test, pozitivní. Já nemám chodit v pondělí do práce a domluvit se s praktikem, co dál.
Jako čekala jsem, kdy to přijde, ale toto je úplně zbytečne. Kvůli jedné nane, které se nechce jít na test, musí jít do karantény x dalších lidí. Dělá ve škole, děcka bez rousek a takový přístup?? Chápete to?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY