Jiná Realita ja vlaste jo, jakto ze neco funguje...
napasovat treba xml format do toho jejich systemu, to muselo bejt drahy....
Koronavirus
Liesel mně by zajímalo, jestli jinde je to lepší, nebo se mi to jen zdá. třeba v rakousku, německu...nebo tam taky pořád běží všechny tyhle naprosto tragické smlouvy, mafiánské dohody, a státní správa z doby ledové.
Jiná Realita pevne doufam, ze je to lepsi...smlouva na IT na 30 let je fakt unikum, zase jsme best of...
viktorka_od splavu jj, tou dobou mi muj pritel zridil emailovou adresu, do schranky jsem chodila ve fakultni knihovne pres DOS a jediny, kdo mi tehdy psal byl kamarad ajtak z Prahy, nikdo jiny nemel emailovou adresu... ![]()
Mám termín na pondělí pro mámu. Registrace ráno a termín jsem zkusila asi po 150 ted a mám
. Mise splněna hurá!!!
#Možná to někomu udělá radost, ale já už od jara chodím sem www.window-swap.com některý okna jsou strašně zajímavý, na mobilu to tak nevyzní, nechávám si to na noťas. Si tak v duchu vždycky říkám, co je krásnejch míst na světě a že je dobře, když má někdo na zahradě clívie, palmy, hamaku a do všeho toho cvrdliká ptáček. Nebo okna z Ukrajiny, pohled na zasněžené borovice.
Ja som milión strán pozadu ale tá stránka je super!
![]()

Mám termín na pondělí pro mámu. Registrace ráno a termín jsem zkusila asi po 150 ted a mám
. Mise splněna hurá!!!
Gratuluju! (Neironicky.)
A co budou dělat ti senioři, kteří nemůžou zaměstnat ze tři rodinné příslušníky, aby jim to někam klikali? Nemají internet, popřípadě ani ti "mladí" nemají internet, popřípadě potomkovi devadesátiletého kandidáta je sedmdesát a nedovede si s tím poradit... TO JE TAK STRAŠNĚ HROZNÝ!!! Sice nejsem z IT, ale přesně chápu bezmoc, kterou tady popisovala Jennyfor , před padesáti lety jsme stáli na Měsíci a teď nikdo není štont naprogramovat systém na rezervaci očkování. Tenhleten mohli použít na toho Rembrandta... ech... aha, tam se rezervovali lidi tak, že stáli na Staromáku ve frontě.
![]()
Já to říkám furt, že do rezervačního systému má bejt puštěnej 80+ pouze s písemným souhlasem obou rodičů!!
Aranel :D rezervaci na staromáku jsem absolvovala osobně a nikomu ji nedoporučuji :)
Aranel Tak nakonec to asi nějak fungovat bude, i když rychlost 10 000 dávek týdně je přímo raketová.
Včera jsem mluvila se synem, taky od "fochu", moc to přes den nesledoval, měl fofr, tak jsem mu líčila, jak stát použil komerční aplikaci, která se jen upraví pomocí nastavení proměnných. A on: To je super, to chválím, proč složitě řešit něco, co už je vymyšlený a funguje to. Konečně něco rozumnýho od tý vlády. A hlavně, co se na tom ušetři prachů" Tak jsem zmínila těch 16 milionů. Pak bylo dost dlouho ticho.
A nevím, zda náhoda, osud a nebo záměr, k registraci jsem včera používala svůj osobní e-mail a ten spam, co mi chodí normálně, nabral trochu jiný směr. Doteď mi tam vnucovali estetické zákroky, hubnutí, seznamky a fejkový kabelky, dneska už tam mám kloubní výživu, naslouchátka a stoličku do vany.
A výborná je formulace: Vzhledem k Vašemu věku a místu bydliště dostáváte jako jeden z pouhých 150 osob pozvánku k účasti v Programu pro úplné obnovení sluchu...
Tak jsem možná jen paranoidní, ale ta věta o poskytnutí údajů dalším subjektům bez potřeby souhlasu tam včera na těch stránkách byla, odstranili jí až poté, co to někdo zveřejnil...
Jennyfor Veta byla a pak uz nebyla, zverejnil to Bartos, jestli byl prvni, to nevim. Vsak velky objemy osobnich dat jsou skvelej obchod. Nemyslim, ze cesky seniori zajimaj Billa Gatese, ale nekoho tady u nas urcite ano. A minimalne, aby tohle delal system primarne pro zdravotnictvi, je pro me neprijatelny.
Resp. aby system zdravotnicky byl sprazeny s necim, co tohle dela...
Jennyfor A teď si položme otázku: je většina seniorů imunní proti spamům a výhodným nabídkám kloubní výživy a programů pro obnovení sluchu? ...
mirajo No přesně. Na akci tohohle typu použít komerční aplikaci, která žije nejen z poplatků za pronájem aplikace, ale právě i z toho, že může shromažďovat velké objemy osobních dat a prodávat je pak pro cílený marketing, to je hnus.
Jennyfor Myslim, ze zrovna vy jste tu psala, jak je tata na tohle nachylnej, asi neni jediny v jeho veku. Jestli to byl nekdo jiny, tak se omlouvam.
Muž právě zaregistroval babičku na očkování do ÚVN na dnešek! A prý jsou volné termíny po celý víkend
Aranel No můj senior právě není. Právě proto jsem to "odklonila" na můj email.
Jak jsem tu už zmiňovala, musela jsem mu kontrolovat email i telefon, on je velmi počítačově zdatnej a neustále objednával různé pofiderní doplňky, vložky do bot a podpory erekce. Takže jakmile jsem to zachytila, tak jsem to rušila nebo odkláněla na zásilkovny a nepřebírala. Přesto mi pár hovadin uteklo a musela jsem mu to pak v zájmu jeho zdraví zabavit. A to naštěstí nekliká na změny dodavatelů energí a podobně.
mirajo Právě, je velmi náchylný.
Asi jich třeba teď v tý první vlně 80+ nebude tolik, ale přijdou další ročníky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY