Jiná Realita Lamicka mozna ztraceno v prekladu, ale tady se pise ZE chirurgicke rousky-a-respiratoruy-v-mhd-a-obchodech
Koronavirus
MP Meri Jo, takto se u mě C projevil. A normálně tomu říkáme A/ nejsem ve svý kůži ale uklidimvyperuuvařim (pro ženu) B/ smrtelná choroba na sedm přinestemidopostelečajneboumřu (pro muže) ![]()
A držim palce!
Liesel aha, na idnes nejdriv byly jen ty respiratory. Uvidime.
Jennyfor No tyjo. Bez dvou monitorů si to snad ani nechci představovat ![]()
Jiná Realita Já v tom odkazu čtu, že zvažují povinné chir.roušky a respirátory?
Sweet Potato tj, ale vycházela jsem z idnesu, kde o tom nic nepíšou.
Mně je celkem jedno jestli respirátor nebo rouška, resp. spíš bych se přiklonila k těm respirátorům... ale pokud teda budou všude povinný (pro mě za mě), tak na oplátku očekávám otevření všech obchodů a provozoven!
Už mě to začíná lehce štvát. Chodím kolem obchůdku zdravý výživy, ten je otevřenej, ale tetina tam má hrnky a nějaký blbosti, všechno pod cedulí "toto zboží se dle zákazu vlády nesmí prodávat". Takovej nesmysl... koupím čaj, ale hrnek na něj už ne... Každej den si říkám, co si to ta "vláda" vůbec dovoluje, že mi bude zakazovat/povolovat, jestli si smím tvl koupit hrnek, spoďáry nebo boty! Kdybych to od nich chtěla zadarmo, na příděl... nebo žila někde v nějakým absolutismu... Dyk je to už úplně absurdní!
Cena respirátorů tím pádem vyskočí a lidi to budou nosit do roztrhání ![]()
andulka01 To není čert na stěně
, to bude smutný fakt.
Tak o tom, jestli to bude povinné budou jednat v pátek, do té doby má Havlíček zjistit dostupnost respirátorů, ve státních hmotných rezervách je prý cca 16 mil ks říkál Hamáček ...
mysleli jsme to dobře, ale dopadne to jako obvykle
...
Mohučanka V práci máme celou škálu pomůcek na ochranu nosu a úst, mimo jiné FFP2 respirátory z www.balerina.cz . Jsou hezký a příjemný, na těch webovkách jsou ty barvy "vyblitý", ve skutečnosti jsou jasnější.
My jsme si tam objednávali klasické respirátory pro dospělé pro vlastní /mimopracovní/ použití a o dětských napsali toto:
Dětské respirátory naší výroby máme pro děti školního věku. Dostupné designy: 6,8,32,43,47,62,76,77,51,92. (Vzor k číslu najdeš na výše uvedených stránkách).
Pro malé děti-4-8let nabízíme polomasky, s kvalitní membránou meltblown, které jsou dovezené z Číny – 12,90,-/ks + DPH. Foto zasílám v příloze. Balení po 20ks jednoho potisku. (Potisků mají 4 druhy).

Fiction To vypadá moc dobře, jen...píšou objednávky pouze nad 150ks? Je to tak nebo je možné objednat i méně?
Fiction Díky moc!!
mirajo Si jako naivně myslíš, že 150 ks nespotřebuješ?![]()
Nebo se udela hromadný nákup a rozešle se s COS šatama![]()
No ale já asi nemám na to, abych každý pracovní den vyhodila dva respirátory...
mirajo No, ptala jsem se na to, tak připouštěli minim. odběr 100 ks. Říkala jsem, že takto vysoká objednávka spoustu lidí odradí /nejistota, zda jim budou respirátory vyhovovat, příliš peněz najednou,../, ale nebyl to pro ně argument, asi mají dostatečný odbyt jinde. Potom připustili, že pokud méně, tak za příplatek.
Fiction Děkuju. Mě odradí, já zatím kupovala max. 10ks najednou, v práci fasuju Čínu a doma tak nějak s rozumem recykluju domácí nano![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY