Já zatím odolávám, ale pořád ještě nemám ten shopper, že? ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika tahle jde i do trouby, měla by být dobrá. Dám vědět. 999 je to lodge, já ji objednala z amazonu, maj ale i jinde..
jak máš prosim tě tu pánev velkou? To je na chleba? Taky by se mi asi hodila...
Potrefenáhusa objednala sem 30 cm, je na cestě. Až dorazí můžu ji vyfotit v realu, ale chvíli to potrvá :) mam ji z amazonu (německýho teda, ale on umí česky)
Zakoupila jsem dvě skládací plážová lehátka se stříškou. Přišly rychle. Radostně jsem otevřela jeden futrál - a bleskurychle a střelhbitě se to celý vycapilo ven a vmžiku se samo rozložilo. Celej večer jsem se snažila to poskládat zpátky, marně... dvě sprchy jsem si musela dát, aby mě u toho neranila mrtvice.
I napsala jsem dodavateli, že jistě jen nedopatřením zapomněli přiložit návod ke složení... a ozvali se rychle. Že návod není, ale že mi posílají video z youtube.
Nechápu, co na tom bylo tak složitýho, dyk je to raz dva! ![]()
barbucha nam tak pred rokmi prišla cestovná postielka. No teda som technik, ale pri tej postielke , ked som ju rozložila a že ju teda spracem , som skoro prišla o nervy. A pritom také jednoduché. ![]()
barbucha Kluku pitomá!![]()
Janulik03 S cestovní postýlkou bojuje snad každý
My i opakovaně, protože se moc nepoužívá a vždycky to zapomeneme.
slniecko odkud jsou, prosím, ty červené boty? hodily by se mi v zelené nebo černé barvě

nellielovett díky... ty je máš? potřebuju vědět, jak sedí... mám asi úplně normální nohy, ani úzké, ani široké... jenom škoda, že je nedělají ještě v zelené barvě, mám většinu oblečení v černé, bílé a šedivé, tak by se mi nějaké výraznější boty hodily

Edge ty červený jsou tak krásný!
Edge nemám, ale viděla jsem je na webu. Až na tenisky mám vlastně všechny boty Vagabond, mám normální nohu a sedí mi moje obyvklá velikost.
V té zelené tam nějaké boty měli určitě, celkově je ta poslední kolekce dost barevná, zkus si to projít, třeba ti něco padne do oka.
Zkoušela jsem si tyhle, na noze se mi líbily moc.
Zajela jsem si do Drážďan pro letní kabelku Aigner v Karstadtu a pro trenckot Ralph Lauren v Peek & Cloppenburg Díky začínajícím výprodejum mě obojí vyšlo v podstatě na půlku původní ceny
.

nellielovett hm, ty vypadají dobře, ale na letní boty jsem si bohužel musela vyhlásit stop stav... nejvíc mě teda asi před 14 dny vytočilo, když jsem si koupila stříbrný Birkenstocky a pak jsem je zahlídla u Deichmanna asi o 400 Kč levnější... já mám od Vagabondu zatím jenom jedny boty, takový špičatý šněrovací polobotky a s těma jsem spokojená moc
Plavky dorazily, byly vyzkoušeny a odrazí zase zpátky.
Ty černé, bíle lemované Freyi, komu se líbily, tak pozor, horní díl je strašně dlouhý, až pod kyčle.Celkové plavky vypadají oblečení nad očekávání dobře, takže jen měním za větší velikost košíčků. A objednala jsem si tedy ještě jedny dvoudílné. Uvidíme..

wendulka No parada, vypada to oboji skvele. Tak nakonec Furla ne?![]()
wendulka To budeš za dámu, teda.
Už se těším, až oboje osahám![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje