Po dlouhý době sem vlezla do hm (protože až na základě zdejší diskuze sem zjistila, že i teď má ten na příkopech ještě jedno patro) a našla sem tam bundu, kterou sem moc chtěla a ještě ve slevě a triko, pruhovaný. Akorát to moje má kulatej výstřih.

Po dlouhý době sem vlezla do hm (protože až na základě zdejší diskuze sem zjistila, že i teď má ten na příkopech ještě jedno patro) a našla sem tam bundu, kterou sem moc chtěla a ještě ve slevě a triko, pruhovaný. Akorát to moje má kulatej výstřih.

neviděl jste někdo tyto šaty v M+S? jaká je kvalita?

wendulka Úžasná barva kabelky
a skvělý kabát. Dobře jsi nakoupila
.
whiskas jediný, co mě na nich odrazuje, je ten podpatek potažený kůží... tam, kde chodím, bych ho asi brzo okopala
Ja jsem dneska dostala dva listky na Aerodrome festival. Neni mezi vami nejaka fanynka Lany del Rey nebo Nine inch Nails? :D Ja totiz nevim, co si s tema listkama pocit, hodnota obou je necelych 7 tisic a je mi lito to nechat propadnout. Jsem ochotna je vymenit treba za bonbonieru :D
razorblade NIN
ale odlitam do Italie... taky duvod, proc nejdu na rolling stones. Ale Italii to odpustim.
razorblade joj! já bych si je vzala, NIN bych moc ráda viděla, někoho k sobě bych splašila určitě. na druhou stranu bych jela asi jen na ně - tak nechci blokovat třeba někomu, kdo by jel na déle. klidně budu jako náhradník. na protihodnotě bychom se určitě domluvily - jen nevím, jestli tak velkou bonboniéru dělají :)
jinx bych na ne sla, kdyby to nebylo tak strasne daleko. dneska jsem tu cestu absolvovala a totalne me to odradilo :D Italii si uzij!
razorblade dekuju! ![]()
mitford sister dala jsem par inzeratu za hubicku, ale prijde mi, ze ty listky prodava fakt hafo lidi, tak si nejsem jista, jestli je udam :D jen jsem teda nenapsala, ze predani je v HK, Pcich nebo nejak rozumne kolem :)
Luna Když ke mně se ty kolektivní věci nějak nehodí. Tak se holt musím realizovat jinde, no
. Kromě oni v tom Karstadtu nemají ani zdaleka takový výběr ve srovnání s butikem v Praze. Měli tam akorát tu jednu kolektivní, co tady proběhla, v černém, ale mně fakt nesluší.
Tamta, jak jsme na ní koukaly spolu, byla jenom záložní. Navíc tuhle jsem měla předvybranou už od dubna, i když původně v jiné barvě, z Vídně. Pak byla ve hře ještě tahle se zavíráním na klipsu. A pak ještě jednu, ale tu v Karstadtu neměli.

Jenže to už by mi nezbylo na ten trenčkot a pár dalších drobnějších hadříků, co jsem si ještě dovezla
. A na klipsu už mám tu černou, tak tentokrát jsem se rozhodla pro klasiku na zip.
Korsičanka Tak ten kabát je normální syntetika, na tom není moc co k ošahání. Ale zaujal mě, jak se ty cípy dají různě kombinovat. A sedí mi teda líp než modelce
.
whiskas Dík![]()
razorblade Škoda že to je tak na poslednú chvíľu pretože Nine inch nails
Ounz Tu bundu mám taky, ve světle šedé. Takové lehké retro. ![]()
wendulka Ta by byla hezčí, no. Ale zase víc věcí, větší radost![]()
razorblade jasně, počkám. ale kdyžtak by snad došly nějakým pplkem. to bych zaplatila samozřejmě. do SZ pošlu mobil, facebook apod.
jako protihodnota mě napadla nějaká věc z mého šatníku, kde se nemusí řešit velikost. třeba kabelka nebo tak. mám spoustu na vyřazení; pěkný, jen už mi to nejde "do stylu"...
viktorka_od splavu No ona je takhle zepředu designově úžasně řešená
. Ale z boku se mi zase víc líbí ta moje. I když možná je to tím, že já nejsem na tyhle typy neforemnch kabelek s pevným tvarem moc zvyklá.
Bylo to ovšem hodně velký lákadlo. S Kundenkarte Karstadt by bývala vyšla jen na 400 euro oproti původní ceně
. Ještě ji tam měli i v černý. No uvidím, s čím přijde Aigner v kolekci příští rok, když trenčkot už mám vyřešenej
.
Ale boty nemám žádný
.
Tak se budu muset mrknout teď v červenci v Berlíně nebo ve Vídni.
wendulka Oboje moc pěkné.
Ten trenčkot Ti tiše závidím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.