Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 26. června 2018 18:53

Po dlouhý době sem vlezla do hm (protože až na základě zdejší diskuze sem zjistila, že i teď má ten na příkopech ještě jedno patro) a našla sem tam bundu, kterou sem moc chtěla a ještě ve slevě a triko, pruhovaný. Akorát to moje má kulatej výstřih.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 26. června 2018 19:21

neviděl jste někdo tyto šaty v M+S? jaká je kvalita?

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 26. června 2018 19:22

bram Edge 

Ano, mám je v černé barvě a jsou fajn, moc pohodlné. Pokud do toho mohu kecat, tak raději Vagabondy, protože ty v COS jsem zkoušela, byť semišové, byly strašně tvrdé a poměrně úzké. 

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 26. června 2018 19:25

wendulka Úžasná barva kabelky  a skvělý kabát. Dobře jsi nakoupila .

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 26. června 2018 19:26

whiskas jediný, co mě na nich odrazuje, je ten podpatek potažený kůží... tam, kde chodím, bych ho asi brzo okopala

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. června 2018 19:52

Ja jsem dneska dostala dva listky na Aerodrome festival. Neni mezi vami nejaka fanynka Lany del Rey nebo Nine inch Nails? :D Ja totiz nevim, co si s tema listkama pocit, hodnota obou je necelych 7 tisic a je mi lito to nechat propadnout. Jsem ochotna je vymenit treba za bonbonieru :D

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 26. června 2018 20:02

razorblade NIN  ale odlitam do Italie... taky duvod, proc nejdu na rolling stones. Ale Italii to odpustim. 

Offline mitford sister
1666 příspěvků moje polička 26. června 2018 20:09

razorblade joj! já bych si je vzala, NIN bych moc ráda viděla, někoho k sobě bych splašila určitě. na druhou stranu bych jela asi jen na ně - tak nechci blokovat třeba někomu, kdo by jel na déle. klidně budu jako náhradník. na protihodnotě bychom se určitě domluvily - jen nevím, jestli tak velkou bonboniéru dělají :)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. června 2018 20:10

jinx bych na ne sla, kdyby to nebylo tak strasne daleko. dneska jsem tu cestu absolvovala a totalne me to odradilo :D Italii si uzij!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 26. června 2018 20:12

razorblade dekuju! 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. června 2018 20:14

mitford sister dala jsem par inzeratu za hubicku, ale prijde mi, ze ty listky prodava fakt hafo lidi, tak si nejsem jista, jestli je udam :D jen jsem teda nenapsala, ze predani je v HK, Pcich nebo nejak rozumne kolem :)

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 26. června 2018 20:17

Luna Když ke mně se ty kolektivní věci nějak nehodí. Tak se holt musím realizovat jinde, no. Kromě oni v tom Karstadtu nemají ani zdaleka takový výběr ve srovnání s butikem v Praze. Měli tam akorát tu jednu kolektivní, co tady proběhla, v černém, ale mně fakt nesluší.

Tamta, jak jsme na ní koukaly spolu, byla jenom záložní. Navíc tuhle jsem měla předvybranou už od dubna, i když původně v jiné barvě, z Vídně. Pak byla ve hře ještě tahle se zavíráním na klipsu. A pak ještě jednu, ale tu v Karstadtu neměli.

Jenže to už by mi nezbylo na ten trenčkot a pár dalších drobnějších hadříků, co jsem si ještě dovezla. A na klipsu už mám tu černou, tak tentokrát jsem se rozhodla pro klasiku na zip.

Korsičanka Tak ten kabát je normální syntetika, na tom není moc co k ošahání. Ale zaujal mě, jak se ty cípy dají různě kombinovat. A sedí mi teda líp než modelce.

whiskas Dík

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. června 2018 20:18

razorblade Škoda že to je tak na poslednú chvíľu pretože Nine inch nails  

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 26. června 2018 20:19

Ounz Tu bundu mám taky, ve světle šedé. Takové lehké retro.

Offline viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 26. června 2018 20:21
Reakce na wendulka:

​ouje, tak ta se mi líbí moc:-)

Offline Korsičanka blogger
13356 příspěvků moje polička 26. června 2018 20:25

wendulka Ta by byla hezčí, no. Ale zase víc věcí, větší radost

Offline mitford sister
1666 příspěvků moje polička 26. června 2018 20:27

razorblade jasně, počkám. ale kdyžtak by snad došly nějakým pplkem. to bych zaplatila samozřejmě. do SZ pošlu mobil, facebook apod.

jako protihodnota mě napadla nějaká věc z mého šatníku, kde se nemusí řešit velikost. třeba kabelka nebo tak. mám spoustu na vyřazení; pěkný, jen už mi to nejde "do stylu"...

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 26. června 2018 20:33

viktorka_od splavu No ona je takhle zepředu designově úžasně řešená. Ale z boku se mi zase víc líbí ta moje. I když možná je to tím, že já nejsem na tyhle typy neforemnch kabelek s pevným tvarem moc zvyklá.

Bylo to ovšem hodně velký lákadlo. S Kundenkarte Karstadt by bývala vyšla jen na 400 euro oproti původní ceně. Ještě ji tam měli i v černý. No uvidím, s čím přijde Aigner v kolekci příští rok, když trenčkot už mám vyřešenej.

Ale boty nemám žádný.

Tak se budu muset mrknout teď v červenci v Berlíně nebo ve Vídni.

Offline viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 26. června 2018 20:35
Reakce na wendulka:

by bývala vyšla jen na 400 euro

už se mi zas tak nelíbí

Offline černá káva
2108 příspěvků moje polička 26. června 2018 20:36

wendulka  Oboje moc pěkné. Ten trenčkot Ti tiše závidím.