andulka01 Tie sú pekné! Odkiaľ?
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika MadalBal, přímo jejich edice, jen myslím jsou jen v Čechách. Ale určitě se dají ty samé sehnat i jinde. No jejda, spousta eshopu je ma. Ta celá obalená bambusem je fakt skvělá, má vevnitř i zaklapávací sítko, takže nemusíš řešit čajový lístky nebo kostky ledu nebo jinej binec. Ale teda uzávěry nejsou jako hrnek.
nellielovett ja je videla po vydani Blue Lines v Praze jeste s tim starsi cernochem a byli boziiiiii, jsme s nima pak parili v Roxy
listky....... Revolution a Too Many Zoos krom jinejch, se tesim ![]()

barbucha Tak jsem si NEkoupila ty COS šaty s kapsama. M mi bylo krátký, těsně nad kolena, a L sice na délku dobře, ale zase stan kolem mě. A zkoušela jsem si ty pruhované šaty s uzlem na zádech, ty mi byly dobře, i celkem délka ušla, ale na ty by mi muselo být o pár desítek let míň :D Ale moc příjemnej materiál.
Škoda, protože ty kapsový se nosej supr! Tak ale není všem (cosáckejm) dnům konec....
0zero7 ohh, tak to musel být zážitek.![]()
nellielovett JJ super to bylo, jeden z nej koncertu, a ze jsem jich videla... :)
Kokoska Tie s mašľou ![]()
![]()
paktofonika nojo, jsou moc přijemné. Však je ještě můžete koupit?
Kokoska To ja viem ale vzadu pri krku mi odstavali. Jedine žeby som sa hrbila.
paktofonika ajo, to jste psala, jen jsem si nevzpomněla. Já jsem to tak podrobně nezkoumala, jak jsem se viděla zezadu, tak mi to na mě přišlo legrační a jsem je hned sundala.
Žehličkové kolektívne šaty, sú v akcii. Beda im ak mi nebudú. Ak by niekoho zaujímalo tak som vrátila všetko čo som objednala. V čiernom tope som bola utopená, zelené nohavice veľké, sukňa poškodená...Nemám šťastie
paktofonika som ich pozerala,no mne by boli krátke.Skoda tých ostatných vecí,boli pekné.
Jak jsme si tady stěžovala, že mi nesluší plisované sukně, tak tahle docela jo
. Zároveň jsem poprosila prodavače v COS, aby mi minimálně do srpna nic neprodali...
barbucha ja ty kapsovy jeste nemela na sobe... dneska na snezce, kde bylo 5 stupnu, by se vyjimaly![]()
999 Očakávam fotku! :)
paktofonika OK :-). Zítra by mi měly přijít Huarache, tak to spojím :-).
999 super, těším se na fotku.
Botasky a overlock

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje