Trochu jsem vyplenila Cos a koupila některé věci, které bych tipla, že se mi na sobě líbit nebudou. A něco z HM a PF.

Trochu jsem vyplenila Cos a koupila některé věci, které bych tipla, že se mi na sobě líbit nebudou. A něco z HM a PF.

Ale největší radost mám z tohoto ![]()

moninika Sukne s uzlem vypada moc dobre. COS ?
edit - COS, uz to vidim
Emerald sukni s uzlem mám - hezká, příjemná, jen strašně mačkavá.
Emerald Ano, mačká se, ale úplně hrozně zase ne. Moc příjemná, já ji dlouho přecházela až pak náhodou zkusila a překvapila...
Stará Stanová Kůže Ja mam z COS dve asi z dost podobneho materialu a taky se mackaji, ale to neresim.
moninika Tak at se dobre nosi, ja se tam do dovolene nedostanu, tak uvidim, jestli tam bude na konci cervence.
sukni jsem nekoupila, říkala jsem si že ta v m&s, kterou jsem minule nezkusila, bude lepší. nebyla:-( ale vracet už se mi fakt nechtělo
kalhoty mám. promod.

viktorka_od splavu Mi se líbí oboje ![]()
viktorka_od splavu To je letná verzia tej koženkovej? Ja som ju skúšala a už ani neviem prečo som ju nevzala, Promod medzitým zrušili. Sukňa(škoda že si ju nekúpila) aj nohavice super.
viktorka_od splavu kalhoty jsou bezvadný
paktofonika já tu koženkovou vůbec neviděla naživo, asi třikrát jsem ji málem objednala a vždycky jsem si to blbec rozmyslela:-) no a s touhle jsem udělala taky chybu... ta mašle je falešná, jen vpředu, sukně je na boku na zip. v m&s sice teda měli tmavomodrou, ale byla moc světlá a širokánská a dlouhá, další selka sukni nepotřebuju:-/
viktorka_od splavu oboje dobrý - vrať se pro sukni! ![]()
viktorka_od splavu O akej M&S sukni píšeš? A do Promodu sa určite vráť. A majú tam fakt dobré nohavice, tie čo som si kúpila naposledy v dvoch farbách nosim veľmi často. A prekvapilo ma že tam majú 2 dĺžky nohavíc.
viktorka_od splavu tu sukni si urcite kup, slusi ti. A s tim bilym trickem hezke.
paktofonika mají tam takovou dlouhou tužší sukni s mašlí v pase, látka s takovým pěkným jemným leskem, v béžové, světle a tmavě modré, psaly jsme si o ní s Ounz , já minule viděla jen tu béžovou a nezkoušela ji, ale zdála se mi dobrá (no na figuríně je dycky dobrá, a asi na ní byla vel tak 34:-) no ale tobě tam musí být všechno obří, ne? každopádně v mojí velikosti byla ta sukně taková mohutná, hodně skládaná a dlouhá fakt moc. tak jsem ji nezkusila zas
v promod je z takového toho mačkavého bavlněného plátna, tak jsem prostě myslela že ta druhá bude lepší. chm:-(
jinx při mým štěstí už ji nebudou mít
jinx jo, to jsem zapomněla dodat: to jednoduchý tričko je super, hlavně žádný krajkový sedýlka zase... ( viktorka_od splavu bylo teď někdy poslední dobou, nepletu se?) ![]()
viktorka_od splavu No mám z M&S košeľu a to je tak všetko čo som vo svojej veľkosti našla :D Držím palce aby tam tá sukňa na teba počkala, konečne žiadna púzdrovka, táto ti ide oveľa viac :)
RoSa chacha, na tohle triko jsem tu dvakrát dostala vynadáno a dvakrát pochvalu
každopádně už potřetí jsem hledala mj nějaké bílé pevné jednoduché triko nebo halenku. jediná jakžtakž schopná taková věc se našla v lindexu, ale pouze vel. XS a L
Ubrusové Orsay šaty. Jsou boží, to ano, ale posledních šest kusů oblečení, které jsem si koupila, jsou šaty ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.