No nekup to!

No nekup to!

Květináč

V eshopu Reservedu si ňák zapomněli převést zlotý na koruny, objednáno zaplaceno, teď už jsem jen zvědavá, jestli to stornujou nebo ne. ![]()

Karoleena Dík, si pak povíme![]()
Narazila jsem na stránkách Mulberry na boty - nějaké mi silně připomínají ![]()

Mutziputzi jo jo, zrovna mi psali ze zásilkovny, že už prý ví o mých blížících se riflích z bibloo... :D
Karoleena Takle nakupujou šampiónky! :D
moninika Kdepa, tyhle mají volnou patu a z obrázku tuším podpatek. Takže je to úplně jiná bota ![]()
Lama_z_Lana Majú nízky opätok a voľnú pätu. A stoja tuším cez 500,-€
moninika Kdepa, tyhle mají volnou patu a z obrázku tuším podpatek. Takže je to úplně jiná bota
![]()
moninika ty z hm jsou hezčí, tyhle jsou nějak přešpičatělé.
Jiná Realita No jasně, že nejsou úplně stejné, ale podoba tam snad je, ne ?
Osobně bych si tedy nepořídila ani jedny...
moninika no to je, ale přijde mi trochu takové...vtipné, že ty kopie mi přijdou fakt hezčí.
Jiná Realita Na fotce určitě ty z HM působí lepším dojmem. Jsem zvědavá, až je sem dá někdo s outfitem, jak to bude vypadat.
Diky za tip! Seděj perfektně a vypadaj líp než na fotkách. ![]()
A to jsem džíny ani jiný kalhoty na netu nikdy nekupovala...
luciole To jsem rada, ja jsem nestihla vyzvednout, tak se muzu aspon tesit![]()
Učebnice a dárek(díky za tip jinx)

Ounz za malo, jestli to neznas, kup ji i sobe, nebudes zklamana ![]()
jinx já si jí koupim, ještě se tam vrátím, já už to nemohla uvláčet
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.