Ounz to chapu, ja se minuly tyden pri navsteve knihkupectvi dost precenila ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
jinx mně se to stává pořád, u knih bohužel nemám míru..
Ounz a znas booktherapy?
(kdyz tak jsem nic nerekla)
jinx neznám, mám to googlit jo? Tak já kouknu (doufám, že mi to nebude stát další peníze
)
Ounz bude :D
jinx no už sem koukala, tak dík teda ![]()
Ounz kdykoliv rada poslouzim
na tohle me uzije...
Ounz neee Booktherapy neee, ani tam nechod, pokud nechces po zbytek zivota utracet jen tam!;) ja to tam miluju![]()
711990 tak jinx mě tam poslala, tak tam musim
( ne vážně, dost mě to zaujalo, myslím, že se mi tam bude líbit..)
Ounz rozhodne budes nadsena. Ja tam navic vzdycky narazim na hrozne milou slecnu, ktera rada poradi a hezky se s ni povida!
711990 to je fajn! :)
No nekup to!
Také děkuji za tip. Do tohohle vlákna moc nechodím a rifle přes internet jsem ještě nikdy nekoupila, ale tentokrát jsem neodolala. Nakoupila jsem si ještě další věci, tak jsem si říkala, že případně vrátím, ale není potřeba. Sedí perfektně a vypadají dobře.
taky na Bibloo, za 6 stove.
dneska prisel, tak urputne ladim
(doufam, ze nekomu nepraskne zilka;-)

Fikus
a uplne uzasnou kolinskou

jinx Tak to mu přeju, aby u tebe chvíli přežil
. A nějakou koĺínskou bych si měla taky koupit, protože parfémy se v tomhle počasí chovají dost podivně...
999 A čo bambus? Ako mu svedčí aktuálne počasie? ![]()
999 ja ted nejvic pouzivam acqua di parma mirto di panarea a v tom vedru je to prijemne osvezujici a tato taky. Pri nakupu v butiku mi dali od tehle hermes vune celkem velky vzorek, tak jsem si ji na sobe dukladne vyzkousela a ikdyz je na muj vkus celkem sladka, je skvela. Jeste mam z te rady vyhlidnutou jednu, tmave zelenou, nazev jsem stihla zapomenout.
No a fikus doufam bude nenarocny, v takovem pripade si budem rozumet ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje