Novej fotak, tentokrat uz pro velky holky - Nikon 610 a k nemu i lepsi objektiv - Tamron 28-75 2.8 (a spoustu zkratek) <3 Jsem zamilovana
Co jste si dnes koupili/y?
jinx Ja mám pocit, že čím menej si fikus všímam, tým lepšie prospieva
ale potvrdzujem, že prežije všetko, párkrát po mojich záchvatoch starostlivosti zhodil listy (asi som ho preliala), ale potom sa zase spamätal. Asi by som sa vyhla priamemu slnku, ja ho mám cca 2 m od okna, tvári sa tam už pár rokov celkom spokojne.
brrr 250? ![]()
nellielovett Hele to je třeba na maloměstě běžná cena.
tina si vzdycky říkám, ze to snad musej dotovat ze svyho, to samy venkovskej veterinář vs. Praha (rozdíl trojnásobnej)
Taky jsem si dneska koupila novou barvu a střih, nepoměrně dražší teda, ale nedopadlo to úplně podle mých představ. Barva celkem dobrá, ale ten vokus... už aby se můj dvorní lazebník zahojil a vrátil!
Potrefenáhusa Nemám s nimi dobré zkušenosti, ba ani s dětskými střihy. Těch schopných je tam podle mě daleko méně než v Praze a za tu úsporu to nestojí.
Stará Stanová Kůže jo, mám stejnou zkušenost. Ale ten rozdíl je fakt hodně brutus.
razorblade jo, to zni dobre a dost podobne mym podminkam. Tak uvidime no ![]()
Wanda von Dunajew ano, mimo prime slunce, to mi rikala i prodavacka. Jinak na tom "cim mene si vsimam, tim vic prosperuje" skutecne neco je. Dokud jsem div ne otrocila kolem orchideji, stalo to za prd, od doby, co mam pristup, holky kaslu na vas a mozna si jednou za mesic vzpomenu, kvetou jak o zivot ![]()
jinx některé kytky vyloženě milují stát v koutě, kde na ně jen padá prach..= hlavně ne do průvanu a nehýbat s nimi:-)
viktorka_od splavu evidentne
jinak nejvetsi jistota je zamiokulkas, ten jede jak das (a jeste je u toho pekny).
jinx zamiokulkas je též můj favorit:P spousta lidí ho ale dokáže právě tou intenzivní péčí utrápit - vysvětlovala jsem už několika kamarádkám, že z toho malého květináče ho fakt nemají přesazovat do spousty skvělé čerstvé hlíny, a že ho nemají dávat na pěkné světlé stanoviště a tak..:-)
viktorka_od splavu mne pani u pokladny spiklenecky septala, ze zamiokulkas prezije i potme... no jako pardon? ![]()
jinx co tím jako chtěla říct?![]()
tak co, komu už přišly? mně jo, a jsou STRAŠNĚ obrovské :(sice fakt za 150 kč (asi si toho pořád nikdo nevšiml?), ale nevím, jestli je poslat rovnou zpět, nebo se poptat švadleny.
viktorka_od splavu no prokoukla me ![]()
viktorka_od splavu mne zamiokulkas uz zacina deformovat jvetinac a vylejza mi i hlina, to uz na presazeni bude, ne? :D
razorblade
až květináč praskne, dřív ne
viktorka_od splavu a ty mi prijedes uklidit ten bordel, co to udela? :I
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje