Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline tina
6233 příspěvků moje polička 23. srpna 2018 09:28

Mutziputzi Obyč. magnum na dřívku, jo?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 23. srpna 2018 09:36

tina jojo, popravdě teda nevím kolik stojí normálně, když jsem byla malá tak kolem 25,- si pamatuju, 4násobek mě překvapil

Offline Magráta
8063 příspěvků moje polička 23. srpna 2018 09:48

bram no jasně, ještě Výlet, ten mám někde ve starých CD taky

příští týden jdem na 100 zvířat, moje každoroční klasika, a koupila sem lístky na Marpa, no (to je taková moje úchylka prostě...)

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 23. srpna 2018 10:37

Magráta jůů, kdyby ses ho někdy chtěla zbavovat, tak dej vědět. O všechny tyhle cd jsem přišla při stěhování z Brna a docela mě to mrzí.  

100 zvířat super, ráda na ně chodím, je tam legrace :) 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. srpna 2018 14:02

Dnes mi prišla midi riflova sukňa z Asos a je božíííí. A Birkeny som si nakoniec kúpila ja :D

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 23. srpna 2018 14:06

Mutziputzi To je šílená cena! Dneska jsem koupila asi za 116 nebo 119 krabici těch mini almond, ono je to tak sladké, že po velkém je mi vždycky těžko.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 23. srpna 2018 14:15

Gellnerova Dadoo Jako myslela jsem za tak za sest stovek, za vic podle me baleriny nestojí. Je mi fuk, jestli budou z Deichmanna nebo z HMka, hlavně, že budou. Poslední z HM mi vydržely asi tři sezóny a stály tak možná sto pade. 

Z eshopu si netroufám, šance, že sednou mi přijde fakt mizivá. Ty catrice jsou fajn, ale ty stejně nemají. Každopádně jsem dneska prošla snad úplně všechno a nikde nic. Jasný, vzpomněla jsem si pozdě no. Tak asi holt ještě tejden budu chodit v těch rozpadlejch a pak už to stejně bude určitě rovnou na kozačky. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. srpna 2018 14:24

MP Meri Tie kolektívne kožené s mašľou stáli 15€, jasné nieje to tá najlepšia koža akú som videla ale myslím že by sa tam vo výpredaji a možno aj mimo dalo niečo zohnať. Videla som tam mierne špicaté aj bez tej mašle, len neviem ako je to s dostupnosťou v obchodoch, u nás majú v HM len také papierové baleríny. 

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 23. srpna 2018 14:28

MP Meri já už bych si boty u deichmanna nekoupila, ty podle mě nestojí ani za těch 600,- , já v tom asi neumim chodit, bolí mě z toho strašně klenba, že v nich nemůžu jít dýl jak hodinu. S mojí nohou se ta konstrukce boty asi neslučuje,  CCC mi přijdou lepší.

Offline Malvin
1642 příspěvků moje polička 23. srpna 2018 14:33

Potrefenáhusa Máme stejnou nohu . Deichmann už nikdy.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 23. srpna 2018 14:34

paktofonika Ty mašlové jsou na mě moc, bez mašlí jsem bohužel v kameném už neviděla. Ale byla jsem jen v Myslbeku, tak možná zkusím ještě nějakou jinou prodejnu. Jinak už fakt všude podzim, kotíčkový boty, šály ... já padnu, fakt. 

Potrefenáhusa Jo, já CCC taky můžu. Jak říkám, nejsem na ten zdroj nějak vyhraněná, rozhoduje jestli sedí a kolik stojí. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 23. srpna 2018 14:40

Kokoska ty maly jsou idealni, ono to mutzi vystihla presne: Magnum misto obeda, ono to je fakt vydatny za obed. Ja mam rada nanuk jen jako chutovku, proto mym favoritem je takovej ten obyc lednacek, kakaovej ten ma fakt idealni velikost

Offline zelene.oko
649 příspěvků moje polička 23. srpna 2018 14:41

MP Meri Já koupila před dvěma týdny špičaté baleríny v H&M. Nevím, jak budou pohodlné, ale moje poslední baleríny z H&M byly fajn. Když jsem se na ně dívala v eshopu, tak byly vyprodané, na prodejně byly a dokonce v dost velkém počtu a i v mojí velké velikosti a i teď je na eshopu mají, asi naskladnilli. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 23. srpna 2018 14:45

MP Meri Teď jsem ještě narazila na tyhle, naživo jsem je ale neviděla. Boty ze Stradivarius mám jedny jediný, chodit se v nich dá. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 23. srpna 2018 14:48

zelene.oko Ty vypadají slušně, a ukazuje mi to dostupnost na Floře, dík moc, zkusím je 

Offline Slunecnice
12 příspěvků moje polička 23. srpna 2018 18:06

jinx Proč ne Eva Potrefenáhusa Zatím zde pouze pečlivě pročítám a inspiruji se, ale teď mi nedá nereagovat... také jsme tento týden zakoupili letenky do Říma, na začátek listopadu . V Římě jsme již před pár lety byli a prošli si taková ta klasická turistická místa, takže letos bychom to chtěli pojmout víc odpočinkově, courat uličkami, nasávat atmosféru a hlavně se dobře najíst a napít . Nemáte tedy prosím někdo tip na menší a útulný hotel v pěkné čtvrti a se spoustou dobrých restaurací kolem? Případně stačí tip na čtvrť, kde se ubytovat....Případně jakékoliv rady k Římu moc uvítám. Předem díky!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 23. srpna 2018 18:17
Reakce na zelene.oko:

MP Meri Já koupila před dvěma týdny špičaté baleríny v H&M. Nevím, jak budou pohodlné, ale moje poslední baleríny z H&M byly fajn. Když jsem se na ně dívala v eshopu, tak byly vyprodané, na prodejně byly a dokonce v dost velkém počtu a i v mojí velké velikosti a i teď je na eshopu mají, asi naskladnilli. 

Tak díky. Nejak takhle jsem si to představovala, už je mám doma, odpovídaj představě, sedej slušně, taková HMkova klasika. CML opět zafungovalo. Poučení pro příště je nepoustet se sama do nějakých pokusu o nákup, když to neumím.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 23. srpna 2018 18:27

Slunecnice Vlákno Cestování  je na to nejlepší. 

Offline Slunecnice
12 příspěvků moje polička 23. srpna 2018 19:08

Dadoo díky, na toto vlákno jsem zatím nenarazila

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 23. srpna 2018 21:50

po sto letech v hm, kam jsem si sla koupit tricko k mym mom jeans a kankenovi ... ale jako ktery osel to v tom myslbeku vymyslel? tolik zrcadel, ze jsem myslela, ze snad nenajdu vychod, ty hadry, co tam visely, ten smrad z nich... no jsem zas na dlouho vylecena tam jit.