Jiná Realita pošle Mutziputzi do Prahy švestičky ze zahrádky
Co jste si dnes koupili/y?
Jiná Realita Dík za odkaz. Já občas dělám k sýrům tohle: http://www.apetitonline.cz/recept/svestkovy-kecup
Ale mám pocit, že letos budu líná. Zítra naházím švestky do sušičky. A nevím, jak jinde, ale my máme letos plno švestek a málo červíků ![]()
..ledaže by do sebe nejdřív nalila minimálně celou flašku portského.![]()
Pinot Noir Jiná Realita je to ona ale recepty (tie bez placenty
) ma dobre, uz mam par vyskusanych
Zrovna jsem přemýšlela, jestli je to ta paní, co tu byla zmíněna v souvislosti s mixováním placenty, když přišel tento komentář
Ale kuš! Já od ni mám pár oblíbených receptů a teď teda nevím, jak tu vaši poznámku vyhnat z hlavy ![]()
Proč ne Eva Děkuji moc za tipy, apartmánový typ ubytování by nám vyhovoval, takže určitě zkusím najít. A s rezervací do restaurace budeme počítat![]()
Poslední dva lístky na zítřejší představení Psa baskervillského v Českém Krumlově. Když jsem tam byla kdysi, tak to Otáčivé hlediště bylo uzavřené, tak se těším.![]()
Letenky na začátek října. Už ani nepíšu, kam ![]()
Týdenní zájezd do Antverp a Brugg v listopadu.![]()
Chystam se na podzim (skoro stejnej kabat uz jsem mela, holt mam konzistentni vkus ![]()

Lilly_Ku Pekný. Je zo Zary?
Nee, moss copenhagen se ta znacka jmenuje.
Lilly_Ku Aha, zmiatla ma modelka, určite som ju alebo podobnú modelku videla na fotkách Zary. Moss Copenhagen ani nepoznám. :)
paktofonika ja taky ne, zatim mam jen objednano, pokud bude spatna kvalita tak holt pujde zpatky...
nellielovett užijte si to, prý je to pěkný představení

Karoleena Jo ten top som mala predvčerom v ruke ale nechcelo sa mi ho skúšať
Magráta díky. Byl to fakt zážitek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje