Ounz
tak to je dobrá hláška. Já si to snad budu muset později vyzkoušet, máš mě na svědomí.
A měla jsi jistě na mysli "speciální" školu
.
Ounz
tak to je dobrá hláška. Já si to snad budu muset později vyzkoušet, máš mě na svědomí.
A měla jsi jistě na mysli "speciální" školu
.
whiskas mňo, za mejch mladejch let to byla zvláštní škola, se toho budu držet ![]()
viktorka_od splavu no však to taky vypadá dost blbě :-)
jako, určitě se najde styling, kde to bude cool, ale bude to výjimka a nic obecně použitelného...
nolita mně se to teda líbí, ale já su pozadu konstantně![]()
Ounz I za mejch ...
viktorka_od splavu Nelíbí, ani na té super postavě.
whiskas džíny se mi líbí, odkud jsou? Maj super barvu. Fotku jsem nestihla.
nellielovett Ta barva mě dostala a jsou z Bershky (což asi znamená, že nikdo neví, co udělají po vyprání
).
SunEclipse V tom pripade gratuluji :)
whiskas fotku som nestihla,skončila som neplánovane v meste na večeri a drinku
ja bych je nosila rozhodne s paskem! ![]()
Tak jsem včera byla v Zaře zkusit ty šaty, co z nich byla zklamaná Jiná Realita. Nepřijdou mi tak špatné, ale stejně jsem je nevzala. V S jsem se zasekla při vyslíkání v ramenou a M by mi byly velké.
...ty šaty jsou, podle mě a jak už tady někdo poznamenal, buď pro Osobnost a nebo pro extrémně štíhlou a spíše vyšší postavu.
Jinak to na mě působí jak hadr a nositelka v tom jak "máňa".
Brioso fiha, mne se to libi:-)
Miru Přemýšlím, která z těch možností teda pasuje na mě ![]()
viktorka_od splavu Díky
Chtělo by to samozřejmě jiné boty, doplňky atd, ale přišly mi právě dobré. Kdyby seděly líp velikostně, tak bych nad nimi opravdu vážně uvažovala.
...to bylo myšleno obecně. Jak na mě ty šaty působí.
Nevím, z jakého jsou materiálu, ale na Tobě by se mi, když už, líbily pouze v případě, že by byly z luxusního materiálu(třeba kvalitní kašmír, kvalitní tenoučká vlna) a k tomu dámské boty, podpatky. Prostě prodat tu ženskost![]()
Brioso Nedokážu se rozhodnout, ale ovlivňuje mě ta barva. Šedu mám ráda, ale tady v tom případě (možná je to světlem?) na mě působí jako mnišská kutna, jen trochu více odvázaná, díky výstřihu.
Miru I kdybys řekla, že na Tebe působím jako máňa, tak bych to vzala
Jinak s podpatky rozhodně souhlasím. Ty by to chtělo. S těmi teniskami to rozhodně není dobré.
Materiál je polyester s viskózou, ale byl hrozně příjemný. Takový heboučký. Jen je dost možné, že by se začal rychle žmolkovat. Kašmír nebo vlna by samozřejme byly lepší, ale to by nestály 1300 Kč a nebyly by ze Zary. A potřebovaly by pak asi podšívku. Mě totiž skoro každá vlna kouše.
Vloženo X krát
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.