Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 11:02

Já zase přemýšlím, jak moc zhadrovatí ty Bershka džíny. Na omak se zdají dobré, pevné, ale jsem trochu skeptická k té konkrétní značce. Ale asi patří do stejného ranku jako Mango, H/M, Zara, Topshop ..., horší snad nebudou.

Ráda bych našla džíny se středně vysokým pasem a NE skinny a ne hadrovaté s vysokým podílem lycry atp., ale ani v Levisu jsem letos neuspěla. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 11:02

Opakovaný příspěvek.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 11:03

Opakovaný příspěvěk.

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 11:03

whiskas Nebo to taky může být tím, že já jsem hodně světlá. Na někom s tmavší pletí by to působilo hned líp. Světle šedá v takové ploše na mě není úplně ono.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 11:06

Brioso To by mohl být ten důvod. V jiné barvě, v jiném světle by vypadaly jinak. Střih se mi líbí.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 11:12

whiskas Bershka je skôr rank Pull&Bear, Cropptown, Stradivarius...t.j horšia kvalita ako Zara, Mango, HM. Mám mom jeans z Pull&Bear a sú stále pevné a pekné akurát som si teraz kúpila basic mom jeans zo Zary a sú oveľa lepšie. Pekná pevná riflovina a niesú ani drahé. Minulý rok mali šedé a doteraz ma mrzí, že som ich nekúpila. V tej prvej skupine(Bershka...) len občas narazíš na niečo dobré, mám ešte jedny mom jeans z Pull&Bear len som ich ešte veľmi nenosila pretože sú z tak pevnej rifloviny že doteraz na ne bolo teplo :D 

Ináč Zara, Mango, HM a pod tak tam je to tipos bingo, buď majú handry alebo super veci...

Offline Miru
16833 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 11:21

Brioso 

KDyž někoho neznám osobně, tak ho komentit slovy, že je máňa, bych si netroufla. Fotky zkreslují a podstatné je to, co vyzařuje z člověka naživo.

(já na fotkách vypadám divně, blbě, a ve skutečnosti je to lepší, si myslím...)

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 11:22

paktofonika Díky. Tyhle jsou také pevné, 100% tlustá bavlna, což mě zaujalo. Ale samozřejmě se kvalita projeví až při nošení a po vyprání. Není bavlna, jako bavlna, že? 

Z H/M mám jedny džíny, takové orvané a drží dobře. Jedny z Topshopu, docela o.k. a pak už jen Levisky.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 11:26

whiskas Z HM som mala jedny čierne rifle a boli ok, ale odvtedy som tam nič použiteľné nevidela. Objednala som aj chválené pecka džíny a ja preferujem u riflí práve tú pevnosť a tuhosť. To isté Mango, kedysi som od nich mala skvelé rifle Olivia a potom som si kúpila jedny skinny ale tie sa hneď vytiahnu a celé sú nanič. Od tých Mango boyfriend čo má nellie som čakala že budú super a proste len som ich chytila  už som vedela že budú po 3 minútach vytiahnuté. Z reťazcov nedám dopustiť na Zara rifle, fakt skvelý pomer cena/výkon. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 11:33

paktofonika Já vím, že džíny ze Zary jsou docela oblíbené, ale mně tam zatím žádné nesedly. Navíc většinou narazím jen na typ skinny, ultra skinny 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 11:36

whiskas paktofonika dobre dziny ze zary jsou strihu slim boyfriend, ne vzdy jsou, ale ty, co jsem kdy mela, byly fajn a za tu cenu... nejvetsi zlo je moc elastanu, taky mam rada pevny material

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 11:38

paktofonika ty mng džíny se fakt nevytahují nebo ne nějak tragicky, že bych je musela co den prát.

A jsem na cestě do Bershky. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 11:44

nellielovett Tak zajdi po ceste aj do Zary, tie ich basic mom jeans sú fakt dobré,ale určite daj vedieť ako tie Bershka. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 11:45

jinx Ano, slim boyfriend střih bych brala. Ale asi je příliš populární, protože, když do Zary vkročím já, padají na mě už jen ty skinny .

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 11:49

whiskas Prosím tě nedělej si dopředu starosti, jestli ty džíny zhadrovatí... Říkala jsi, že byly za dobrou cenu, tak si je užívej, a až ta situace nastane, koupíš si jiné. Stejně džíny tohoto střihu jsou módní záležitost, neztrácela bych čas obíháním obchodů, abych našla kvalitnější materiál...

Před pár lety jsem z Bershky měla několikery kalhoty, byla jsem spokojená, že tam právě šijí i na drobnější postavy. Výdrž měly tak nějak standardní :-).

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 11:53

paktofonika no tak bershka džíny fakt ne  . Materiál asi ok, za ty prachy, ale vypadám v tom jak Lojza.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 11:54

paktofonika A v Praze už neříkej rifle, to je hrozně oldschool

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 12:10

jinx já si teď koupila ze zoufalství na zootu jedny dorothy perkins, v kabince ok, elastanu fakt málo, snad 2%? a vytagujou se uplně strašně. 

Já nesnášim takovej ten šprckovitej materiál, fakt nejlepší jsou ty klasický tlustý džíny. A zara slim boyfriend jsem si na jaře koupila dvoje jiný barvy a nejsou ty kalhoty stejný, jedny jsou širší a o hodně blbější a neslušivější 

Offline Miru
16833 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 12:13

Potrefenáhusa 

...jo, přesně!

Já taky jedině klasický "tvrdý" džíny bez procenta elasthanu. Taková ta poctivá "tlustá" džínovina.

Všechno ostatní je pro mě hadr.

Ještě tak na dokonalý postavě, že je to teda upnutý, no, ok.

Ale jinak - je to tenký, ve chvíli se vytahají kolena, zadek, celé to povolí, a postavu to vůbec nestáhne. Oproti klasice

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 12:34

Potrefenáhusa no tahave dziny jsou cire zlo. Co mam ze zary, prave ty slimboyfiend, tak ty pokazde vydrzely a nepruzi. Ale to jsou jedny dziny za zary, jinak jsem mela dziny ledasjake a za ruzne ceny a je to dost sazka do loterie. Proto to nerada kupuju.