martek01 já bych ji namočila a pověsila na ramínko
Co jste si dnes koupili/y?
martek01 vyprat a vyvěsit, do žehlení bych se určitě nepouštěla.
díky všem!
martek01 mne furt neprisla, doufam, ze je taky v Brne!![]()
Mutziputzi kdy si objednávala? já ve čtvrtek ráno.... ![]()
martek01 ja taky ve ctvrtek, tak treba zitra
jo a protože sem asi prcek s obří velikostí, tak vel 40 je mi při 168cm ke kotníkům. mám ju teda na bokách
martek01 Ja mam 171 a vidim se jako cahoun, tenka linie
, planuju ji taky na boky, tak to bude gut
martek01 mne prisla taky v minipytlicku, ale zmackana neni. Staci vyprat a povesit, narovna se.
martek01 168cm je u žen průměrná velikost, takže žádný prcek, nene se 168 jsme akorát. Velikost 40 mám taky a jako obří ji v žádném případě nevidím.
rtěnku, stíny, tvářenku, makeup, lak na nehty... YSL, Lancome - vše á 190,-Kč...
obrovský výběr v drogerii zde na Plzeňské
doporučuju k brzké návštěvě! ![]()
(např. rtěnek od Lancome tam maj obrovskej výběr, bohužel mě nenapadlo to všechno vyfotit)

999 Ta sukně z COS je skvělá. Fakt mě štve, že není na eshopu, protože teď se do žádného města, kde je COS, nechystám. A to jsem byla před 14 dny v Amsterdamu a tam ji neměli :-(
Metropolis Sabbia
Polstar na novou zidli domu, zidle je neutralni, sedacka a dalsi veci taky, tak jsem mela nutnou potrebu neceho vyraznyho. Obyc cernej svetr, boyfriendy, camel salu.

0zero7 pěkný nákup!
0zero7 super nákup, ten polštář ![]()
Koupila jsem zřítelnici tři barevný spreje na vlasy... rudej, růžovej a modrej. Její pappa mě nepochybně zabije
Pokud ho neuplatím těma šesti baleníma scottish shortbread z Markse (kterejžto ve Švédsku vůbec není!).
Při tý příležitosti jsem zjistila, že mají v Marksovi ukrutný slevy taky. Zahlídla jsem krátkej trenčkot za 399... a tak podobně
Takže kruh se uzavřel, koupila jsem si tu bláznivou sukni
. Byla jsem dnes se sestrou jako poradce v COS, vzala jsem si ji znovu do ruky a zjistila, že zezadu má v pásku gumu. Bylo to nařasené velmi jemně, tak to prostřihnu a nařasím víc...
.
Jinak mě moc pobavili. Když ségra platila, objevil se nápis, že tento nákup musí schválit manažer... Jako nechala tam raketu (klasika, jako každý, s kým jdu nakupovat), ale volat manažera, kvůli pětimístnému účtu? Ještě že se neobjevilo, že to musí schválit manžel...
.
(Prý chyba systému, objevuje se to prý při platbě dárkovou kartou).
barbucha mozna to nebude tak horke, ja si je koupila na nejakou akci a na mych vlasech to nebylo videt vubec. deti jsou svetlovlase a pri dukladnem prohlizeni tam nejaky barevny nadech byl, ale rozhodne to nervalo do dali.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.