Mutziputzi spíš popáleniny, tu svraštělou kůži. Ale já jsem naopak stará, tak tomu fakt nerozumím.
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoska no něco ošklivýho kožního, taky budu asi spíš stará![]()
barbucha vrele doporucuju klipy s ruznobarevnymi praminky, netusim teda jde se to kupuje ale dcera si s tim uzila moc, po spouste nanicovatych pokusu s temi barvickami a spreji
No jo vidiš to... tipla bych si že to budou mít v těch obchůdkách co prodávaj gumičky, sponky, peněženčičky a holčičí bižuterii apod.
Na tyhle boty jsem buď moc mladá nebo moc stará. Těžko říct ![]()
já nerozumím asi žádným zde postovaným botám
včera jsem potkala slečnu, která měla nějaký ty křivý tenisky, který má myslím třeba mutzi. v reálu to vypadalo, že má vadu chůze, křivé nohy, nebo něco podobně nechtěnýho. fakt to dělalo hroznou nohu, hlavně zboku a zezadu. přitom je to asi hrozně in.
Jiná Realita to tu vadu asi měla, mně to nedělá![]()
Kokoska svraštělý boty mi brzy půjdou k pleti! :D
tak je to prostě album art z jedný z mých nejformativnějších desek, berte to ne tak klinicky, ale fanouškovsky :)
mitford sister Vždyť říkám, že tomu nerozumím ![]()
mitford sister
Dobrá libůstka! Naštěstí jsem to rozpoznala dřív než mi stihlo naskočit nějaký dermatologický spojení...
barbucha viktorka_od splavu prosím dejte vědět, až objevíte klipy s barevnými pramínky, dcera potřebuje být na Hallooween jednorožec...
![]()
Podivej se do HM, ale nejdriv bez dcery. Meli tam, klipy, celenky a snad i celou hlavu :D
Pavlena Ja chodím dosť často okolo tohto obchodu a príde mi že tam by to mohli mať všetko po čom mladé dievča prahne ![]()

paktofonika Dík, ale toto nemáme v Brně a dobře tak, protože jsou tam cetky drahý jako prase... ![]()
Pavlena Tak aspoň na niečo je to Brno dobré ![]()
viktorka_od splavu Sranda. Ja mám Brno rada :)
Pavlena Ony nejsou až tak příštěrně drahé, protože jsou tam furt nějaké akce (typu třetí za babku...), ale nakonec se to prodraží ještě víc, protože místo jedné blbiny odcházíš s hromadou, buď ráda, že v Brně není
a to tam chodím zásadně bez dcery!!
Ale HM je dobrý tip.
Medicine parku maj v S na Answear
Mutziputzi A tá tvoja prišla?
paktofonika pošlou mi ji, nejdřív nechtěli, ale pochopili že zákazník je pán![]()
No byla jsem okouknou knoflikovou COS sukni a je fakt bozi, ale nemeli moji velikost. Vono mozna nastesti, pac bych si ji asi koupila a nic kloudnyho k ni nemam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.