999 huš! Nechala jsem docela balík v cosu a ještě mám otevřený antipearle ![]()
paktofonika který, ty nude?
999 huš! Nechala jsem docela balík v cosu a ještě mám otevřený antipearle ![]()
paktofonika který, ty nude?
nellielovett To Antipearle som nemala vidieť!!!!![]()
A áno tie nude. Videla som ich na jar na jednej slečne a top, fakt najkrajšie sandále čo som doteraz videla, po Vianociach budú možno v 50% zľave, už boli v lete ale zrovna sa to nehodilo.
paktofonika Ty s tou růžovou? Ty se mi taky líbí, naštěstí se ke mně nehodí...
.
nellielovett Co sis koupila? Jestli to tady už je, omlouvám se...
.
Jako úplně se za to nemám ráda a Aboutyou už by měli platit mně a ne já jim, ale za 16 stoveček je tam nešlo nechat!!

Mutziputzi jsou dobrý! Tady je to fakt mor...
nellielovett Proto jsem tě zmiňovala, mám pocit, že už jsi o nich jako o svatebních mluvila
.
Dobrej nákup :-). Tu čepici máš červenou? Je krásna. Tu bych si asi koupila, i když už jsem čepici na hlavě neměla spoustu let...
.
Potrefenáhusa no, tak venec na dvere a ozdoby na stromecek tedy mame, ale taky mam pecici formu ve tvaru vlocky a tu se priznam, ze asi ani kazdy rok nepouzivam
ale ta doza na cukrovi se mi libi moc ...
Mutziputzi Pěkný jsou :-). Mně přišly konečně tyhle v červené ze Zalando, taky za šestnáct stoveček...![]()
nellielovett Ako svadobné by boli super! Aké budeš mať šaty?
Nákup je skvelý a obdivujem, že môžeš nosiť červenú čiapku, tú má tuším aj 711990.
999 A kde je fotka!?
999 děkuji. Mám ještě čas, jak vymyslím konečně co na sebe, tak bych je zkusila objednat. Na svatební boty nemůže nikdo říct ani popel, viď? ![]()
Ano, k těm mým celočerným hadrám je super. Už mám z loňska zelenou.
paktofonika Dám ji sem až v nějakém outfitu, takhle je to celkem brutál :-). Manžel se mi směje, že v nich vypadám jako ty mrňavý japonky. Tak se si uvědomila, že kdybych mohla, chodila bych pořád oblečená jako ty asijatky
.
999 A nebude v nich zima? Ako ja by som si niečo podobné aj objednala ale myslím, že je to skôr záležitosť na jar leto a teplú jeseň.
paktofonika je v nich zima,ale ty chodis v converskach a v tech musi byt jeste vetsi.:-)
nellielovett Přesně :-). Možná by se ti líbily šaty od Chatty, kamarádce svatební šili a byly super.
Zarinya Ale v Converskách som chodila z domu do auta, z auta do práce. Teraz sa tie pomery trochu zmenili, no a nevidím to v zime na behanie po meste v Converskách :)
paktofonika Zima v Praze není zima :-).
999 To si povieme v marci ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.