Janulik03 https://www.adidas.cz/search?q=kamanda
https://www.footshop.cz/cs/search/?orderby=position&orderway=desc&search_query=kamanda
Mutziputzi díík
Mutziputzi jako na procházky s psíkem do oranice gut
, budou se pěkně čistit..ale jo pěkný, moc ...a s GR..jsem ráda, že jsem nepodlehla, vracela bych též
Mutziputzi wau,krasny.![]()
Mutziputzi tie khaki ![]()
Tak mám zase novou kabelku. Se s nima nějak roztrhl pytel.![]()
Koupila si ji dcera a začala ji děsně štvát, tak musí z domu. Takže jsem jí nabídla azyl. Kabelkový útulek ![]()

černý cocoony na vinted. když mi budou malý, pošlu je tady dál.
martek01 jaká velikost, prosím?
šílenou bundu s rukavicemi. akorát v modré. nemají ji nikde dobře vyfocenou.
pro neteř k vánocům ![]()

coralline Super dárek, taky jsme doma měli pro malucha.
brrr Já jsem ho taky měla jako malá.
martek01 38 by asi šla, ale přeji at ti jsou.
coralline jů, kde se to dá koupit?
nellielovett Buď v eshopu nebo v Praze v téhle prodejně. A určitě i jinde, já jsem ho tam viděla z tramvaje ![]()
Batoh. Vic se mi libil maskac, co ma asi paktofonika, ale bude ho nosit i muz a ten nosi jen cernou.

coralline Ten je skvelý. Myslela som, že je to malý balón, ale keď som rozklikla eshop tak vidím že sa dá na tom sedieť! Koľko rokov má neter?
Lamicka Pekný je. Ja by som si maskáčový nekúpila, je priateľov, hodí sa mi len k pár veciam. Chcela by som ale čiernošedý alebo čiernočierny :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.