brrr to se mi taky líbí náhodou, ale takhle asi stačí![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Formičky na perníčky. Som zvedavá, či sa s tým bude dat niečo vytvoriť. 
A capicu ![]()

Sieglinde a kde ve Victoria?
Janulik03 Hezkej pan Tříska![]()
Mutziputzi musela som si vyguglit o čom píšeš, aby som sa náhodou neurazila zbytočne. ![]()
Ale už viem, majster Trieska mi lichotí som sa rozhodla ![]()
Janulik03 Šiš, už som myslela že máte nového psa a trochu som sa zľahla že vyzerá akosi biedne.![]()
Vykrajovátka sú pekne, mám podobné a vykrajuje sa s nimi jedna radosť ak keď to A&P neocenia :D
0zero7 hledala jsem to, ale ten dum uz neni k dispozici. Bylo to ve Fernwood, zvenku takova chaloupka zelena, ale nadherna zahrada, cherry trees, vevnitr super, moderni,funkcni,krasny. Bylo to 300 na noc, ale bydleli jsme tam dve rodiny. Kazde patro melo svou koupelnu i kuchyn
paktofonika garantujem ti, že biedne nevyzerám, no teda v tej čapici je to horšie. Povodne je kupená pre malého, ale zabudla som skontrolovať velkosť. Tak asi psovi vypichnem oči a bude mat kuklu ![]()
Janulik03 No nie že vy vyzeráte biedne, veď v outfitovom vlákne vás chválim, ale kebyže to je živý pes tak vyzerá biedne. Na druhý pohľad už mi bolo všetko jasné, malý bude mať určite radosť. :)
Mutziputzi Tak to se možná potkáme
Já teda nebudu v tom domě, ale nedaleko, kousek za synagogou....
Mutziputzi hezký nákup.
Garfie Tohle je za rohem od Dohany, zatim jinak nevim co tam budu delat, asi zevlovat po hospodach![]()
paktofonika ja som to pochopila, len zas to bol blbý pokus o humor z mojej strany. ![]()
Janulik03 Já napřed myslela, že jste zvířectvu pořídili do party dalšího kamaráda ![]()
Mutziputzi Jj, já vím kde to je, ale Budapešť...
tam se zabavíš snadno.
Garfie já už tam jedu letos pošestý... nebo posedmý?
Mutziputzi Tak na tebe nemám!! Myslím, že já potřetí...? Ale na ty svátky tam jedu s lidma, kteří tam nikdy nebyli, nebo možná jako malí, tak to se fakt těším i za ně.
Garfie já si obejdu to svoje jako vždy a budu spokojená, lázně mě neba
Mutziputzi
Nápodobně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025