Tak Tři sestry. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Bledule mně z té fotky vyloženě přijdou jako dvě holky a trochu stranou větší kluk:-)
Už vím! Marta, Marie a Lazar. ![]()
Mutziputzi Super! AirBnb? Ja s tim mam bezvadny zkusenosti.
0zero7 v Budapesti to zatim funguje, doufam ze to hned tak nezregulujou!
Mutziputzi Nekde to zregulovali? V dubnu jsem mela AirBnb v Praze u Karlova mostu a super. Hezky bylo v Edinburgu a v Yorku, v Kanade vetsinou fajn, jednou se stalo ze nee-ee, ale to nebylo nic volnyho jinak. Super bylo jedno v Londyne v Ontariu, postnu to do designu
0zero7 treba nedavno v Berline jsem nasla velky houby a nakonec hotel, tam mi prijde ze to moc nefrci
Mutziputzi AHa! To je odbry vedet, tady se snazi to omezit, skrz hotely (maj mensi trzby skrz AirBnb), ale moc jim to nejde, nasadili na to nejaky novy dane. Ja videla krasny v Italii, kdyz jsem zbezne koukala na Assisi, tak to bych jela hned!
0zero7 to neni jen skrz hotely, v berline si z toho sppusta lidi udelala nezakonnej kseft, uz tak tu neni kde bydlet normalne. Ja jsem za tu regulaci rada, lidi, co normalne bydlej v byte a pronajimaj ho obcas, se vubec nedotkne.
Mutziputzi tos asi nehledala u nas, tady je na airbnb tak petina ze vsech bytu odhaduju pri zbeznym pohledu do mspy ![]()
Lilly_Ku na posledni chvili asi no, ale ve srovnani s prave treba Budapesti je evidentni, ze v Berline to bernak interesuje podstatne vic![]()
Mutziputzi bych rekla, ze spis vsechno bylo obsazeny ![]()
Tady to fakt neni primarne zla hotelova lobby, jezdi sem tolik turistu, ze by se uzivili vsichni. Hodne mistnich je proti, hlavne teda pro vyuzivani najemnich bytu k vydelku, misto aby v nich lidi normalka bydleli.
Z podobnyho duvodu se tu ted peotestovalo proti planovanymu google kampusu pro startupy. Teda ne proti tomu kampusu samotnymu, ale ze mel bejt primo tady. Na ty lidi jsemcse divala trochu shovivave jakoze co asi zmuzou... a ted jsem si precetla, ze ten kampus teda fakt nebude. To jsem dost cumela, bych si nikdy nemyslela, ze nejaky protesty mistnich obyvatel neco zmuzou. A vono jo :)
Mutziputzi dobrej nakup ![]()
0zero7 verim, ze nekde to funguje, ale v Praze v sousedstvi jsou nektere domy skoro cele airbnb a kdo z majitelu bytu zbyl, ten prchnul pred hlukem a bordelem:( a ani neni uplne prijemne potkavat na chodbe bytoveho domu uplne cizi lidi. Mluvi se o tom, ze tenhle byznys vyhnal ceny najmu nahoru. Ted dostalo nekolik znamych vypoved z najmu, vse kvuli airbnb.
Lilly_Ku JJ tady je to podobne, skoro neni podnajem k sehnani, ale rvou teda primarne hotely. Souhlas, znam lidi co odjedou na vikend a pronajmou a za dva vikendy maj na najem, super! Neco jinyho je kdyz nekdo rejzuje nemovitost jen na AirBnb.
Lamicka JJ jak pisu vys, souhlasim. Tady to neni takova hruza, ale trh s najmem je uz tak omezeny, protoze poptavka prevysuje nabidku, tak se to pak projevi.
Mutziputzi A příště do Poruby ![]()

0zero7 a ja mela nejhezci airbnb in Victoria. Top!
Jo a nejhorsi v Nanaimo
brrr Chtěla bych bydlet v té věži.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025