Ounz nedržkuj!![]()
Co jste si dnes koupili/y?
betsey to pak teda ale nemáš silnou vůli! ![]()
Mutziputzi nedržkuju! ![]()
Ounz no to teda nemám ![]()
to já už má naopak plán co všechno je potřeba koupit..
Ounz tak držím palce, nech sa všetko podarí. Ja keď niečo naozaj potrebujem, ako naschvál to neviem nikde zohnať. Teraz som naozaj potrebovala teplé topánky, ale tie už mám na ceste, a nič ďalšieho nepotrebujem, takže teoreticky by som aj ja mohla vydržať celý rok nič nekúpiť ![]()
Já jsem si dala jeden rok predsevzeti nekoupit si nový boty a vydržela jsem to (a bolelo to, ale fakt jsem nepotřebovala), jinak mě bohate stacej předsevzetí nekoupit si nic zbytecnyho...:-)
betsey na pochůzky s kočárkem a výhledově na sáňkování a jiné zimní radovánky budou válenky fajn, do nižších by padal sníh. V tomhle případě bych taky dala přednost funkčnosti před šmrncovností.
Mutziputzi Rok bez nakupování vydržíš jako prd, mě čeká daleko větší challenge, asi přestanu pít alkohol. Musela jsem si přiznat, že mi opravdu zhoršuje ekzém
.
999 vidíš, to si dám na 2020
...ale muset je něco jinýho, to tě lituju
Mutziputzi Já sebe taky lituju :-). Ve skrytu duše doufám, že mi to doktor nepotvrdí.
Mutziputzi rok nenakupovat podle mě dáš ... ono, když člověk fakt nenakupuje kraviny a všechno, co kde vidí, tak to není zas tak hrozné :-) ale zase trochu výzva to bude občas odolat... :-)
nolita Já myslim že to dam, navíc jsem si to dala za trest!![]()
Mutziputzi trest za čo?si neposlúchala?
Já se přiznám, že nekoupit si nic na sebe jsme dokázala a nebyla to u mě žádná velká zásluha a přes rok jsme se ze zdravotních důvodů nedotlka alkoholu a bylo to mnohem snazší, než jsem si myslela, ale co jsem nedokázala, bylo jeden jedinej den nepromluvit!
Ani když jsem jako malá zkoušela bobříka mlčení, ani pozdějc, když jsme si po přečtení Gándhího životopisu z něj chtěla vzít příklad a jeden den v týdnu nemluvit, nikdy. Nedělalo mi problém držet 3denní půst a dala jsem si i pár tejdenních, ale to mluvení bylo bez šanc,e vždycky jsem se nakonec zapomněla a tu pusu otevřela :-).
pecka ále, to snad ani nemůžu tady![]()
Mutziputzi tak už mám ty letenky do Tel Avivu. Z Varšavy. Poprvé v životě poletím jako baťůžkář
. A bez konkrétního sedadla.
Cítím se jako dobrodruh....
Fakirka Tak super
Ja uz se do cabin kufru zabalim i na tejden, to das![]()
Mutziputzi u Wizzair zmenšili povolena zavazadla, takže to fakt bude batůžek...ale 3 dny pobytu...co člověk potřebuje. Dobře boty a pár triček a spoďárů na převlečení. Bydlet budeme v soukromí u nějakého amerického žida...myslím, že mu nebudu rozumného ani slovo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025