Zarinya Ty, co máš ty, taky mám, modrý už jsou v pánu, černý zatím drží. Ale já je peru v pračce v Perwollu. Mně by klidně stačilo, kdyby je dělali pořád dokola, abych si je mohla jednou za rok kupovat :-).
Co jste si dnes koupili/y?
999 Že jsem tak dovolená - a máš fakt ten speciální Perwoll přímo určený na vlnu a hedvábí? Ty ostatní mají sice to -woll v názvu, ale to bude tak všechno.
Isca Nejsem blbá, ne
. Tam jde o to, že se ty šaty vůbec nesmí prát.
Jestli slyšíe hlasité modlitby a pláč, narazila jsem na Adidas Sobakov ve slevě![]()
999 Ja mam ty modry, co ma moora a pecka a ty se prat muzou.![]()
Karja Ja na vinted nic nemam, vsechno jsem smazala, pac se ty dotazy nedaly vydrzet.
Ale na ty saty mrkni. Jen s tou 34 nevim, ja mam pres prsa fakt hodne malo a kdyz jsem je videla nazivo v teto velikost, nezroufla jsem si to ani zkusit, byly tak na asijskou skolacku.
Karoleena Odkud toho Ottolenghi? A jaké to je?
0zero7 Co to je za značku ty legíny?
Luna Karja
já mám ty 34 bez rukávů dvoje. Jsou o dost užší na tělo oproti těm olivovým, co mají rukáv. On je ten vršek úplně jinak šitý.
Catherinne Jo, tak je fakt, ze zalezi ktere. Mne ty cerne, co byly v aktualnich slevach prisly hodne uzke, ale nezkousela jsem je, ale tak od pohledu uzke byly..![]()
Mutziputzi Tak nám aspoň řekni kde, když ty nemůžeš nakupovat :-).
999 Sneakerstudio, vykupte to hned!!!!![]()
Mutziputzi hele od tebe jsem čekala víc.
Ne že budeš plakat, ale budeš mít radost, když si něco odepres.
Asketismus je životní styl.
Luna Catherinne Jo, tak užší by mi asi šly, mně ty s rukávy právě neseděly přes hrudník. Ale ty z Vinted jsou černé, tak nic;-).
Mutziputzi Za mě v pohodě, mají je jen pánské
.
Tak Betty no ale né muj!!!![]()
Mutziputzi hele od tebe jsem čekala víc.
Ne že budeš plakat, ale budeš mít radost, když si něco odepres.
Asketismus je životní styl.
Tak Betty ale tak asi ho neziskas ze dne na den ![]()
Karja já je tam taky viděla. Nepíše tmavě modré?
Catherinne Aha, já popis nečetla, jen viděla fotku, to by výrazně měnilo situaci!
Luna Já nevim a můžeš ten prodej na vintedu doporučit asi ne co? Já mám teď pár věci, které jsou na kontejner ještě dobré a kamárádkám nejsou nebo se nehodí. Tak nevim, kde se toho zbavit:-D.
Karja tak hurá na ně. Kdyby neseděly, jsem tady ![]()
Zatím jsem si říkala...máš černé , zelené... červené, olivové...další nepotřebuješ...
A já tam prodala věci za cca 5.000. Kousek 100-500max.
Karja Zalezi na koho natrefis. Ale pokud kupujes, je to lepsi, vetsinou staci jen napsat, ze mas zajem a domluvite se. Horsi je prodej, priprav se na smrst debilnich otazek, smlouvani o cene, budou si to chtit zkusit a zaplatit az pak nebo vymenit za nejakou hruzu...Ale treba taky ne.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025