Luna nebo taky ne...já narazila z 90% na prima holky. Předání i pošta vždycky ok.
Co jste si dnes koupili/y?
Catherinne Tak to se mas. Ja tak 50:50. COS saty kupujou normalni lidi, to je zas pravda, s tema problem nebyl.![]()
Karja já tam pár věcí prodala a na pohodu. Jen jedna kočka se snažila smlouvat, že zaplatí potom atd, ale tu jsem odbyla a dobrý.
no ja jsem nabyla dojmu, že mutzi má k němu slušně nakroceno.
To teatralni prohlášení, že celý rok nic. Tak jsem chtěla podpořit.
Catherinne Aha, já popis nečetla, jen viděla fotku, to by výrazně měnilo situaci!
Luna Já nevim a můžeš ten prodej na vintedu doporučit asi ne co? Já mám teď pár věci, které jsou na kontejner ještě dobré a kamárádkám nejsou nebo se nehodí. Tak nevim, kde se toho zbavit:-D.
dej to na vinted a po tejdnu to s radosti poneses do kontejneru. Aspon ja to tak mam. Jsem slabsi povaha, takze nedavam neustalou smrst otazek ke svym vecem, ktery mam peclive omereny a oznaceny, ze nevymenuju ani nesmlouvam. I presto to furt bylo: “vymenis?”, “za 200 mi to prijde drahy, beru za 90 i s postovnym”, “prosim miry”... ![]()
razorblade ja na to nemam trpelivost.kdyz neco vyradim, chci to mit pryc HNED a ta komunikace kolem je obcas des. Docela dobrou zkusenost mam s appkou letgo, ale prodavam jen detske veci, ktere vetsinou kupuji i dost normalni lidi, takze domluva byla v 99% svizna. A to zbyvajici procento se tykalo inzeratu na conversky, ktere syn nemel nikdy na noze a za ktere jsem chtela hrisnych 250 kc. Chlap mi napsal, ze mi da stovku a ze mu bude stacit jedna.
Tak Betty ti dam teatralni!![]()
mně přijde, že se to smlouvání strašně rozmohlo. když prodávám malý ptáky, tak mám v inzerátu vždycky (pevný) ceny, nikdy problém a letos to bylo furt, že "dám tolik a tolik"
razorblade To je presny! Taky to nezvladam.
Nejlepsi je vyptat se na delku stelky, podpatku, materialu a pak napsat, ze za tu cenu teda jedine, kdyz k tomu teda prihodim ty novy boty s visackou, co mam v nabidce.
Nebo: Poslu pulku penez, prohlidnu si to a kdyz ok, poslu zbytek. No smazala jsem smahem vsechno, to se neda.
nolita anebo si to honem poběží koupit, abysme jí to nevykoupily my! :)
nolita pak se hned víc bojí vyrazit na nákupy, aby ho někdo nesek přes pracku u pokladny![]()
Ounz to ne, to by tu nedaval :)) protoze jestli tu neco frci, tak to je prave hromadne nakupovani :)
Mutziputzi
hele ale nakonec je to stejne jen o tom, jak se s pripadnym porusenim “vyrovnas” ty ...
nolita no počítejme s tim, že taky teatrálně hele![]()
Mutziputzi nepochybuju o tobě
Já se to bojím tak úplně odpříasahat, ale na letošní rok NEPLANUJI žádné nákupy bot! Mám až dost! ![]()
zato já na tuhle zimu plánovala koupit troje boty a zatím jsem plán splnila pouze z jedné třetiny![]()
Zima ještě nekončí! Ani zdaleka. To stihneš!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025