Co jste si dnes koupili/y?
999 skoleni/neskoleni,je to fuska,ale pomalu se snazim.![]()
Ted uz ty moje obri tasky nosim poloprazdne,tu cross body sem mivala precpanou,ted uz je akorat....no tohle je jeste mensi level...![]()
no a jeste mikinotriko...s obrazkem![]()

Zarinya Nic tak nepomůže redukci obsahu kabelky, jako přehazování z jedné do druhé. Čím víc přehazuju, tím míň přehazuju ![]()
Dadoo to na me nefunguje,ale jo,no v lete to pujde.
ale pracovni klice mam obrovske ty zredukovat nejdou.
Zarinya a nemůžeš je mít v práci? tím myslím - jeden v kabelce, kterým se dostaneš dovnitř, a pak uvnitř ty ostatní? ledaže nosíš..

viktorka_od splavu no to je trochu komplikovany to denne kompletovat.Nastesti nechodim jen do prace.![]()
Já teda stejně jako vycestuju na tejden s kabinovym kufrem, se stejnym klidem vyrazim "do města" bez kabely, do kapsy fakt narvu všechno s naprostym klidem.
Mutziputzi to ja taky. problem nastane, kdyz na odevu kapsa neni:-)
viktorka_od splavu v létě to je komplikovanější, prauda))
Mutziputzi ovsem do “tve” parky lze nabrat i mensi nakup pro rodinu![]()
viktorka_od splavu no to jo, tam pojmeš pecen chleba a flašku vína))
No já jsem zjistila, že nemůžu jít ven bez kabelky, batohu nebo prostě "něčeho". Ač játeda s sebou prakticky nic nenosim, tak když nic necejtim na zádech/rameni, tak si přijdu strašně "nahá". ![]()
Lama_z_Lana Ze clovek najednou nevi, kam s rukama!
Karja Do kapes přece
.
999 Se pak hrbim!
Karja Přesně! A bez kapes jsem taky bezradná ![]()
Byla jsem nucena si koupit saty na ples sportovniho klubu, kde muz dela trenera. Jedna se o male mesto a maly ples v kulturaku, tak mi dlouhe saty prisly zu viel.
baltik Ty vypadaj dobře
.
baltik jeee, takove podobne jsem mela v tanecnich pred 25 lety :)) Sila je mamka pro mou segru a ja jsem je pak podedila. Konec nostalgickeho okenka.
Jsou moc hezke a pro ucel plne dostacujici, rekla bych.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025