baltik ty jsou hezky![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Nádherné.
baltik kde jsi prosím kupovala? Líbí se mi střihem.
Ronna Ottolenghiho jsem objednala na BookTook, ale mají i třeba v Megaknihách nebo BookDepository (všechno ok eshopy, mám dobrou zkušenost), zatím ještě knížka nedorazila, tak ještě nevím, ale mám už od Ottolenghiho tři jiný kuchařky a všechny jsou perfektní, tak doufám v podobnou úroveň. :)
Diky holky :)
vanilka jsou z peek and cloppenburg
baltik díky ![]()
Vim, zákaz, dobrý, jedeme dál - kde koupim hezký úzký kalhoty na lyže? S Bognerem ani Sportalmem na mě nechoďte, to už mam za sebou hraní si na snobku, to už se teď nehodí![]()
Mutziputzi bezva, budu cihat na odpovedi, potrebuji stejnou komoditu.. A zakaz nemam.. ![]()
Pavlena typově i cenově beru tyhle, ale maj jenom 44 velikost, Tchibo je to

Mutziputzi skúšala som si jedny v Tchibo (mali dva typy) a mne nesedeli (nuž blbo rozložené kila
).Ale inak boli celkom fajn.
Nikde nemali veľkosti.Kúpila som napokon nejaké Dare 2 Be,majú 20 000, zlacnené zo 130€ na 63€.Po jednej lyžovačke hodnotím kladne.
Mutziputzi koukni na třeba na Solomon, ale myslím že je všude dost rozebráno. Já si předloni koupila Solomony šponovky, protože se mi ty zvony přes boty už zajídaly a super.
stes kouknu, dík. Já teda právě chci přes boty aby byly, to mi dělá epesní siluetu![]()
pecka kouknu, dík![]()
Mutziputzi aha..tak to gratuluju, to si jedna z mála
![]()
stes já jsem teď děsně šlank výjimečně, mně sekne všechno![]()
Mutziputzi mě by snad ani nic jinýho nenapadlo ![]()
stes viď![]()
Mutziputzi Čo Lidl? Tam majú tieto, mala by to byť nejaká tá ich vyššia rada PRO, ale naživo som ich nevidela. Veľkosti majú 36-42 zatiaľ všetky to vyzerá.
Dorazily emmeline, takže tímto chci poděkovat @0zero7 za fotku na noze, která mě inspirovala, a @Mutziputzi za ujištění ohledně velikosti, moje standardní 41 je mi akorát, se silnější ponožkou dokonce zatím trochu těsná.
Wanda von Dunajew ty mi přijdou moc široký, ale když nebude zbytí![]()
ta vize je takovádleňáká, lesk si odpustim

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025