pecka ten kašmírovej byl za 9 e? To je hustý v eshopu ho maj za plnou cenu, koukala sem na něj, mám ho už z podzimu..
Co jste si dnes koupili/y?
Janulik03 Kozačky zůstávají! Jsou nádherný! V punčochách jsem levou zapla dobře. Hurá!! ![]()
pecka to mi nedělej, já mam ten zákaz, zejtra tam jedu![]()
Ounz tiež som na to pozerala ako puk.Slečna na pokladni povedala,že im prišlo z centrály,že všetky pulóvre,svetre z predchádzajúcej sezóny majú byť za 9€.Takže to platilo aj ten jeden zrejme zatúlaný kašmírák![]()
zde nepopulární Aboutyou má na víkend -30% na zlevněný cajky, tohle me pobavilo, kdyby někdo za 6 stováků![]()

Mutziputzi tak ja neviem,ako to je u vás...
pecka argh, já si tajně myslim na ten modrej ještě..a nedostanu se tam (a ani nevim jestli ho ještě maj)
pecka to mam tady za rohem, tak přinejhorším přijedu s prázdnou![]()
pecka tak myslím, že si vyhrala nákup mesiaca :-)
betsey aj ja...nechápala som,že namiesto 99€ je tam iba 9€
711990 Úkol nesplněn. Dorazila jsem do výdejny FL a dostalo se mi omluvy, že mě neinformovali předem, ale že boty nejsou. Prý byly poslední v mém čísle a někdo je koupil dříve, ale systém reagoval až záhy, takže je stále nabízeli, byť už nebyly. Tak se omlouvám, žádné foto. Asi mi nejsou souzeny :-D.
Kabelka přišla, ale nevzala jsem si ji. Vypadala na mně tak nějak divně, moc velká (na crossbody) a dost tuhá. A kupovat ji jen kvůli barvě by byla blbost.
pecka Tak tomu říkám kauf
.
Dadoo super
whiskas nazuj Emmeliny a vyraž středem!![]()
Mutziputzi tohle teda nekoupím ani já ![]()
zde nepopulární Aboutyou má na víkend -30% na zlevněný cajky, tohle me pobavilo, kdyby někdo za 6 stováků
hmmm, skoda, ze kazdej den travim hodiny za volantem :/ jinak bych je brala hned![]()
whiskas tak to je skoda!
Mutziputzi Ty jo hubu si dokazu rozbit I zadarmo, na to nepotrebuju sest stovek:-D.
pecka Pěkný svetry. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025