999 pekné oboje, červené zvlášť.Asi budem musieť prehodnotiť farebnú škálu mojich plaviek a inšpirovať sa.
Co jste si dnes koupili/y?
pecka Já myslím, že tobě budou červený plavky slušet :-).
pecka Já myslím, že tobě budou červený plavky slušet :-).
999 a odkud jsou ty cervene?
Candance Jak jsem psala, vyskočilo to na mě na ig, nemám to ověřené, sama jsem zvědavá, co dorazí. Jmenuje se to Aroa bikini. Až přijdou, dám sem hodnocení :-).
Nějak se mi nezdařil vložit obrázek..

999 pridam se k ostatnim a pochvalim ti ty cerveny, vypadaj fakt dost dobre
razorblade Díky, doufám, ze budou i ve skutečnosti :-).
999 cerveny super. Nahlas pak prosim jak jento s velikosti topu. To me vetsinou na ig odrazuje, pokud to neni ze fakt pisou ze maji I treba 72DD. Tak jsem zvedava.
0zero7 Já jsem taky zvědavá :-). Ty velikosti jsou peklo, ale nejlíp mi sedi ty, co jsem si koupila vloni u pláže, když mi praskla spojka vepředu na podprsence :-). Zamotaná do ručníku jsem vyběhla ke stánku, měli troje plavky a jedny mi padly dokonale
.
koupila jsem si tu zazracnou zehlicku, infantilni mikinu, nocni masku na rty, od ktere ocekavam zazraky, protoze jsem strasne vysusena a pak noviny What, celkem zajimave

baltik ta mikina je vtipna :)
baltik hezky nakup:-)
baltik perné:) odkiaľ je tá maska na pery?
betsey ovlivněná stejnou diskuzí jsem si také koupila tu Lancome, přitom jsem se 2 týdny rozhodovala mezi Clarins a Estee Lauder
. A jsem spokojená, výdrž slušná, kupodivu se tím aplikátorem i dobře nanáší. Odstín jsem trefila perfektně - Beige Vintage
.

razorblade Zarinya diky
slniecko ja jsem to koupila v sephore v sade i s pletovou maskou, nechtelo se mi resit, kde to maji nejlevnejsi
betsey ovlivněná stejnou diskuzí jsem si také koupila tu Lancome, přitom jsem se 2 týdny rozhodovala mezi Clarins a Estee Lauder
. A jsem spokojená, výdrž slušná, kupodivu se tím aplikátorem i dobře nanáší. Odstín jsem trefila perfektně - Beige Vintage
.
sem ti ju doporučovala už předloni a poslalas mně to určitých míst...... ![]()
.
sem ti ju doporučovala už předloni a poslalas mně to určitých míst...... ![]()
martek01 to je ona? To už ani nevím
. A určitě jsem tě nikam neposlala, max.že nechci ![]()
baltik dáte potom prosím echo či tá maska pomáha? A odkiaľ je tá mikina? Dobrý nákup ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025