Haha, vzpomínam si na našeho učitele základů společenskejch věd, děsnej ‘filozof’ během hodiny se chytal na hlavu a dával obličej do dlaní a tak. Mě to děsně sralo, to pozerství plus názor ‘kdo není s náma je proti nám’ tedy kdokoli, zaměřenej ne humanitně ale na exaktní vědy typu chemie, matika, fyzika, je póvl. Já sem ho teda taky nějak extra štvala, dost často nede mnou ostentativně mával rukou nebo mě dával za přiklad vrcholný blbosti. Achjo.
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz Tys chtela tu ofcu vid?

Mutziputzi jj, to sem byla já, dobrá je!
Kammila mě ještě dorazila kamarádka, která mi v té sedmičce-osmičce řekla, že by radši měla čtyřku z matiky než dvojku z těláku. Tenkrát jsem to obrečela, ale prostě jsem byla dřevo, no.
Máš vyžehlíno?
barbucha vyjimecne do prvniho umyti no
Hezký, ale mně se líběj i ty tvoje lokny.
Mutziputzi super!
Kammila mě ještě dorazila kamarádka, která mi v té sedmičce-osmičce řekla, že by radši měla čtyřku z matiky než dvojku z těláku. Tenkrát jsem to obrečela, ale prostě jsem byla dřevo, no.
já byla za totální nemehlo - koza, švédská bedna, cokoliv
a ano, blbá známka z TV byla potupa, kdežto z matiky naopak (z té jsem měla ovšem bohužel jedničku). Taky jsem ty posměšné řeči obrečela,no.
Ale musím říct, že věkem se to nějak změnilo, protože teď po padesátce trávím sportem času více než kdy dříve a baví mě to- fitko, kolo...a přišla i satisfakce na srazu z gymplu po 30 letech, když jsem viděla ty bývalé posměšné jedničkářky, které evidentně přestaly sportovat někdy před 30 kily i lety.
Mutziputzi Pekny. Co ta ofina bude delat, az se vrati lokny? Mam vlasy jen trochu vlnite a vzdycky se vztekam.
Mutziputzi Chci to videt vlnity, podle me te ta ofina potom zacne hrozne stvat.
Mutziputzi
super, krásná jsi.
Mutziputzi vždycky jsem si přála alespoň takhle dlouhý vlasy...jakože jít a považovat si hlavou a vlasy by vlály![]()
no nic,mám na hlavě mecha...ale tobě to moc sluší![]()
Eeeee....pohazovat!!!
Proč ne Eva Tak co, už ti dorazila kabelka? Já si pro ni jdu dnes, tak jsem zvědavá, ja mi sedne.
whiskas prosimte, jak dopadly ty "pohorky"? Jak vypadaly? Porad o nich premyslim....
Mutziputzi Vypada to super, ale ja na sobe "ofču" nesnesu a to mam rovny draty jak Dada zamlada, takze by mi drzela.
Naopak zavidim ty vlny, klasika...![]()
711990 Též si pro ně jdu až dnes. Ale v mezičase jsem je zkoušela na noze, bohužel měli jen o číslo větší. Jo, vypadaly dobře i pohodlně, jen si říkám, jestli je semiš dobrý nápad - asi se hned promočí, ne? Nejsou to žádné fuknční boty. Ale pohledově pěkné, včetně té rezaté barvy.
Mutziputzi to je super :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025