Mutziputzi Hlavně už si nedávej žádné předsevzetí. Mám pocit, že se tím tvé nákupní puzení akorát znásobilo. A mám pochopení - mně jak někdo (i já) něco zakazuje, tak se neznám.
![]()
![]()
Mutziputzi Hlavně už si nedávej žádné předsevzetí. Mám pocit, že se tím tvé nákupní puzení akorát znásobilo. A mám pochopení - mně jak někdo (i já) něco zakazuje, tak se neznám.
![]()
![]()
Luna A koncipuješ to jako spodní prádlo či hoření oděv?
Luna uz to mas nebo teprv dorazi?Ja mam zlonska podobne a nakonec je to nenositelny,protoze se to hrne nahoru.....mozna je tohle vyztuzene?
Luna pod co se tohle dá nosit? Takhle pro oko je podprsenka hezká, ale neumím si představit dát na to vršek oblečení. Ty krajky musí být hrozně vidět ne?
Mutziputzi V této barvě jako spodní, ale koupím ještě časem černou jako horní oděv, co tak částečně vykukuje.
Zarinya vanilka Výztuž to moc nemá, je to pro žehlicí prkna, mně to moc sluší.
A jo, chci aby to bylo vidět. Trošku.![]()
Luna tak ja taky zadny prsa nemam.:-)
Mne se hrne ta latka pod prsama tak me zajimalo zda to delaji i jiny nebo mam vadny kus.
vanilka ja to nosim rada pod volne "habity"v lete,je to pohodlnejsi nez klasicka podprsenka.
Vzhľadom na nadchádzajúce jarné prázdniny toto. Mal by to byť Goratex. Som si spomenula, že mám niekde v šatníku zapadnutý impregnačný spej. Impregnovať, či nie?
https://www.camper.com/en_SK/women/shoes/peu/camper-peu_pista-K400298-002

slniecko imprognovat. Niecim na membrany idealne. Topanky nepretecu, ale su potom take nacucane.
My jarnaky koncime, tak som si kupila nove rukavice ![]()
continuity vďaka, tak idem vyňúrať ten sprej.
Rukavice si kupujem skoro každý rok, lebo tak nejako...mi miznú...![]()
Kuchařku pro sebe, knihu jako dárek (já už ji mám a čtu). Pak bees wrap (taky dárek), uashmama sáček, kartáč na nádobí a potravinovej provázek (čerstvej - příprava na budoucí výrobu roastbeef)

slniecko su goracove a stali 60 euro. Musia vydrzat 10 rokov ako tie predosle!
Dvoje dzeginy:-D. A to jsem si rikala, ze tento odev nikdy:-D.
Karja no,neblazni...
co te k tomu vedlo?
hele a neokecavej to vesnici![]()
Zarinya Hele slusej mi, chtela jsem jen jedny sedy, potrebuju uzky k parce a do zakasat do bagancat.. Ale na modry mi segra rekla, ze jsem v nich fakt kost, ze by se za mnou urcite votocila. Tak nekup to!
philips lumeu! a běda vám, kdo jste ten bazmek chválily, jak nebudu hladká jak čínská váza!
Jiná Realita Tak potom poreferuj. Taky se na něj chystám, ale nějak pořád nevěřím, že to bude fungovat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.